Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

propuh
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la propuh » 18 jan 2014, 18:55

fino ga je vidjet da daje interviju nakon tekme za sky
parla talijanski bolje nego nas :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 18 jan 2014, 18:57

Edviin je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:ROMA (4-3-3) De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Dodò; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho

Danas u prvih 11 Pjana :D
Zasto mu neda da igra organizatora na sredini
Zato što je Bošnjak. :|
Pojam pojedinca ovcama problem.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jan 2014, 19:04

Ultra THC je napisao/la:
Edviin je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:ROMA (4-3-3) De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Dodò; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho

Danas u prvih 11 Pjana :D
Zasto mu neda da igra organizatora na sredini
Zato što je Bošnjak. :|
:roll: :lol:

ima slicnu rolu kao Pirlo :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jan 2014, 19:10

Nabijem ove igrace iz Rome. Da su iskoristili makar pola ovih asistencija sto im je Pjanke servirao, imao bi dosad minimalno 10 asistencija.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jan 2014, 19:12

Goalgetter je napisao/la:Nabijem ove igrace iz Rome. Da su iskoristili makar pola ovih asistencija sto im je Pjanke servirao, imao bi dosad minimalno 10 asistencija.
Kakav sam virtuoz na terenu. Pravi umjetnik...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 18 jan 2014, 19:15

Goalgetter je napisao/la:Nabijem ove igrace iz Rome. Da su iskoristili makar pola ovih asistencija sto im je Pjanke servirao, imao bi dosad minimalno 10 asistencija.

Zato ja mislim da bi trebo da promijeni sredinu, da igra u klubu đe ima bar jedan world class napadac, da barem svaku trecu izkoristi ovi u romi svaku 8 izkoriste

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 jan 2014, 19:33

Ovog lika sto ga zamjenu su doveli da samo odmara pjanica 100 % znaci , jer nece garcia da ga forsira po 90 minuta jer je sklon povredama a bredli mu i nije neka zamjena. Al treba im napadac prodat ovog florenzija kako se zove borriela i karine dovest nekog perspektivnog eno onaj Guidetti ode u stoke a cojk u fejndordu prosle sezone razvalio. Komotno tako neki zdrav transfer napravit za male novce nekog talentovanog... Pjanic igra DLP meni se isto ne svidja opasniji je kad je blizu golu ali ovako diktira igrom rome al bukvalno. Neka ga samo zdravlje sluzi bit ce on jos bolji !

Rios

Post Postao/la Rios » 18 jan 2014, 19:38

Solidna partija Mireta veceras,nekako rutinski odigrana..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jan 2014, 19:38

Glavni igrači dijele minutažu, igraju s pola snage, jer se spremaju za Kup. I ovakva Roma može postići gol kad hoće protiv ovakve ekipe Livorna. Njima je dosta pobjeda bez puno umora, kartona, ili ozlijede.

Rutinski odrađena utakmica, kako od ekipe na terenu, tako i od stratega na klupi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 18 jan 2014, 19:39

Pjanic je igracina ,mislim da mora promijeniti sredinu. Roma je ok tim ali on zasluzuje bolje od Rome .

Jos nesto puno se ljuti ,za svaku sitnicu odma mase rukma. To mu samo steti koncentraciji.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 18 jan 2014, 19:47

Romi jedino fali rasni strijelac. Steta da su prodali Osvalda. Kakav god bio, trebao bi im sada ko hljeb.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 jan 2014, 19:48

Romanista10 je napisao/la:
Romi jedino fali rasni strijelac. Steta da su prodali Osvalda. Kakav god bio, trebao bi im sada ko hljeb.
+1 totalno nelogican potez otarasili se lika kao da je neko smece a meni je bio bas dobar prosle sezone

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 18 jan 2014, 19:52

grgr je napisao/la:
Romanista10 je napisao/la:
+1 totalno nelogican potez otarasili se lika kao da je neko smece a meni je bio bas dobar prosle sezone
Osvaldo je jako dobar igrac. Jesi li vidio kakvu golcinu je nedavno zabio Manchester Cityu.
[youtube][/youtube]

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 18 jan 2014, 19:55

Inace danasnji LJAJICEV GOL !!!!

[youtube][/youtube]

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 18 jan 2014, 20:18

MuhamedTM je napisao/la:Pjanic je igracina ,mislim da mora promijeniti sredinu. Roma je ok tim ali on zasluzuje bolje od Rome .

Jos nesto puno se ljuti ,za svaku sitnicu odma mase rukma. To mu samo steti koncentraciji.
Sto prije u Englesku i to United gdje bi bio prva postava u nedostatku kreativaca. I nek ga malo nabiju misicima bice bolji sto puta.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 18 jan 2014, 20:29

robijas_Ri je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Pjanic je igracina ,mislim da mora promijeniti sredinu. Roma je ok tim ali on zasluzuje bolje od Rome .

Sto prije u Englesku i to United gdje bi bio prva postava u nedostatku kreativaca. I nek ga malo nabiju misicima bice bolji sto puta.
Mog'o bi Dzeki biti cimer ako predje u United :D
http://youtu.be/3hg1LELr_lM?t=19m43s
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 19 jan 2014, 09:49

Solidan juce, ali vidi se jos jednom da davanje golova nije za njega. Steta pa mu ona asistencija nije legla na konto.

Papak Ljajic zabi gol iz nicega gdje Nianggolan dobi random asistenciju isto iz nicega nekoliko minuta nakon sto je zamjenio Miralema :roll:. U obadvije igre koje je igrao do sada se vidilo da on moze Miralemu zaprijetit.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 jan 2014, 10:52

Italijanski mediji takodjer navode da Nainggolan opasno prijeti Pjanicu, i da bi ga mogao izgurati iz prve postave ako ovako nastavi.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 jan 2014, 11:19

pa neka ga izgura, u tom slučaju će ga Roma sigurno prodat', a Mire otići u veći klub 8-) ionako mislim da vjerovatno ide na ljeto, neko od trojke De Rossi-Strootman-Pjanić, odlazi 99 % .. Nainggolan je jako dobar igrač da bi bio rezerva

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jan 2014, 16:34

Pjanic : "PSG is only club where I'd want to go if I had to come back to France" :)

http://www.lequipe.fr/Football/Actualit ... xtor=RSS-1
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, greenwood, MElloo, s4mke, Zglavkar i 27 gostiju.