Jesi ograničen ko balkon rule.Rule_hz je napisao/la:Kako smo odigrali pasa reci mi statistiku zadnje dvije sezone nase i vase da vidimo to ko li nam je vise od 2 gola dao? I ti to nazivas kantom za nabijanje?? Da mozda nije nedostatak srece u pitanju?pa zeta nam iz 2 suta dade dva gola a o albancima da ne pricam onda valjda si gledao utakmicu a vi po 4 5 redovno primate u prvim predkolima bez obzira na protivnika...zivio i popusti ovu temu hljeba ti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- crozzer
- Kontakt:
crozzer je napisao/la:imal neko sliku gdje se Dzeko slikao sa dresom Sarajeva ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj vam price 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
selfmade je napisao/la:Čestitke na današnjem izboru novih članova vladajučih struktura našeg kluba. Skupština je odlično organizova, sportsport je uradio odlične video snimke. Vidi se na svakom koraku, u svakom trenutku da smo daleko od drugih klubova u našoj državi.
Da slazem,se i u to niko ne sumnja.

plavetniloo je napisao/la:Jesi ograničen ko balkon rule.Rule_hz je napisao/la:Kako smo odigrali pasa reci mi statistiku zadnje dvije sezone nase i vase da vidimo to ko li nam je vise od 2 gola dao? I ti to nazivas kantom za nabijanje?? Da mozda nije nedostatak srece u pitanju?pa zeta nam iz 2 suta dade dva gola a o albancima da ne pricam onda valjda si gledao utakmicu a vi po 4 5 redovno primate u prvim predkolima bez obzira na protivnika...zivio i popusti ovu temu hljeba ti.

4.10.2009.
Po ko zna koji put počinje priča čije je tata jačiSarajlijc@ je napisao/la:Joj vam price

Kaže Abdulah još jedno pojačanje u narednim danima nadam se da će to biti napadač, ali veoma kvalitetan napadač.

SRETAN BROJ - 1725
damoustapha je napisao/la:Da nece biti placanje kakve odstete?rammstein je napisao/la:pitic je napisao/la: Vezni se ceka pocetak valjda tog prijelaznog rroka ili sta vec
Da nece biti placanje kakve odstete?
[/quote]
da[/quote]
cuo sam i jaaa da ima igrac u planovima i da je ponudjena odsteta od 100k

da[/quote]
cuo sam i jaaa da ima igrac u planovima i da je ponudjena odsteta od 100k
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sudeci u kakvim go*nima je Borac, mozda i bude nesto od Grahovca, ali i ta suma je smijesna za tako dobrog igraca pa vjerujem da ce se naci neko ko ce ponuditi vise... Ibrakovic je rekao jos 1 ili 2, znaci ovaj iz Sirije i mozda Grahovac, vjerovatno, al' onda nemate klasicnog napadaca, tako da mislim da ce tu sigurno doci jos neko...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Bilbija je zadnji vezni ili smo nesto propustili ?!Baja_Zvjerka je napisao/la:Sudeci u kakvim go*nima je Borac, mozda i bude nesto od Grahovca, ali i ta suma je smijesna za tako dobrog igraca pa vjerujem da ce se naci neko ko ce ponuditi vise... Ibrakovic je rekao jos 1 ili 2, znaci ovaj iz Sirije i mozda Grahovac, vjerovatno, al' onda nemate klasicnog napadaca, tako da mislim da ce tu sigurno doci jos neko...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Poluspic, npr. kao Rooney... Sto se ljutis...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ne moze bilbija sam igrati, nama treba jedan ili dva napadaca, jedan KLASA i drugi za zamjenu1L8F9C2 je napisao/la:Bilbija je zadnji vezni ili smo nesto propustili ?!Baja_Zvjerka je napisao/la:Sudeci u kakvim go*nima je Borac, mozda i bude nesto od Grahovca, ali i ta suma je smijesna za tako dobrog igraca pa vjerujem da ce se naci neko ko ce ponuditi vise... Ibrakovic je rekao jos 1 ili 2, znaci ovaj iz Sirije i mozda Grahovac, vjerovatno, al' onda nemate klasicnog napadaca, tako da mislim da ce tu sigurno doci jos neko...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Blibija je SS, a nama treba CF/ST, sokeraški receno 

Ma Velikonja i to je to.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Bit ce napafac 100%, da vidimo sta je sa Velikonjom ako nista od toga ne bude lako je dovesti nekog od ovih domacih zivotinja, more ih se sami nude, mnogi bi cetvoronoske sad dosli na Kosevo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne zivi u zabludi, covjek ce tamo odraditi jos pola godine i otici negdje gdje mu se cefne, npr. moze opet nazad u Maribor, a kod nas samo moze dobiti kakvu povredu i opet otici negdje djaba na kraju sezone... Ne pita se samo klub, pita se i igrac...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Velikonje nema vise na spisku igraca Cardiffa. 

- invincible1921
- Kontakt:
brate ispali ste od dva seoska kluba kuksia i zete mislim da je to najveca sramota i da ce tako biti dugi niz godina.Cak je po meni veca sramota i od onog ispadanja zrinskog od dudelanza.Mi primamo golove ,al ih primamo od viktorie koja eo prezimila u evropi,a cak smo se i nosili sa njima s obzirom na razliku u kvaliteti od maribora koji je isto tako prezimio.Haj da vidim daj mi nadji kad je zeljo ispo od slabijeg protivnika ??Rule_hz je napisao/la:Kako smo odigrali pasa reci mi statistiku zadnje dvije sezone nase i vase da vidimo to ko li nam je vise od 2 gola dao? I ti to nazivas kantom za nabijanje?? Da mozda nije nedostatak srece u pitanju?pa zeta nam iz 2 suta dade dva gola a o albancima da ne pricam onda valjda si gledao utakmicu a vi po 4 5 redovno primate u prvim predkolima bez obzira na protivnika...zivio i popusti ovu temu hljeba ti.
=\_1921_/=
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja koliko znam Neno nema neku brzinu.HZ_ilidzaa je napisao/la:Blibija je SS, a nama treba CF/ST, sokeraški receno
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovi sto vise na nasoj temi su latentni navijaci FKS. Nema drugog objasnjenja...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.