Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ljudi sta mislite nocas ovaj Sporting L. moze li do pobjede ?
Jest da igra u gostima,ali eto.
Jest da igra u gostima,ali eto.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pobjedili Real, Arsenal, City, QPR, Roma.... Bit ce jedno ozbiljnije iznenadjenje do kraja dana
Možda Liverpool?SlevinKelevra je napisao/la:Pobjedili Real, Arsenal, City, QPR, Roma.... Bit ce jedno ozbiljnije iznenadjenje do kraja dana

Ubi Villa,meni nije Liverpool iznenadjenje.Jedino Juve.Willy je napisao/la:
Možda Liverpool?

BHF Bosanska Krajina!
Liverpool ce da zijani i to je sigurno 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prepisao sam 6 parova sa teme zajednicki tiket i dodao 1 svoj par, treba mi samo jos 1 gol na utakmici roma-livorno valjda ce ga utrpati.
uplata 3, dobitak 55..mjera
uplata 3, dobitak 55..mjera

- DrinaJedina
- Kontakt:
Vidi što ih ubi Aston Villa! 

Destro nogu slomio da Bog da
Moraš biti luzerski klub kad ti napad čine ovi indijanci a vala i ovaj golman Livorna nije normalan sekunde.

Moraš biti luzerski klub kad ti napad čine ovi indijanci a vala i ovaj golman Livorna nije normalan sekunde.
Ajde Paoooooooooook
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
e moj liverpule, haj bar su smanjili, al teško da ce ovo uzet, pa u odbrani im propuh teški 

vala ako neko ima napad koji ovo moze okrenuti to je liverpool
joj pjanicu suteva traljavih sta je ovo, ko da stakom puca
favoriti su bili prije meča, trebali bi ga zabit ima još puno da se igraOtelo je napisao/la:Ovi drugoligasi dobili crveni a gube 1:0.Tesko ce ovdje ps1 doci
Pustiću sunce da topi ljubav!
Nadam se.
*ebe me ovaj Paok,dominiraju po statistici a gube.Cekam tu 1 uz Nizozemce
*ebe me ovaj Paok,dominiraju po statistici a gube.Cekam tu 1 uz Nizozemce
HAJDEEEE LIVERPOOL PREOKRET,SAMO NJEGA I JUVE ZA 80 KM !!!
AKO UZME U OBZIR DA LIVERPOOL NECE PRIMITI GOL JOS JEDAN,I TO DA SUAREZ MORA DATI JEDAN GOL.ONDA DOLAZIMO DO REZ 2-2,EH SAD DA LI CE JOS NEKO DA GA UVALI ,IL MOZDA CAK SUAREZ 2 VIDJECEMO,UGLAVNOM LIVERPOOL NECE IZGUBITI
AKO UZME U OBZIR DA LIVERPOOL NECE PRIMITI GOL JOS JEDAN,I TO DA SUAREZ MORA DATI JEDAN GOL.ONDA DOLAZIMO DO REZ 2-2,EH SAD DA LI CE JOS NEKO DA GA UVALI ,IL MOZDA CAK SUAREZ 2 VIDJECEMO,UGLAVNOM LIVERPOOL NECE IZGUBITI

FK Sarajevo !
Nema sanse da padne jos jedan gol na utakmici roma-livorno, pleme im jbm nezainteresovano, ne pokusavaju nista nijedni ni drugi 

evo ja sam proucio nesto,valjda ce pasti,msm siguran samEmirTM87 je napisao/la:Nema sanse da padne jos jedan gol na utakmici roma-livorno, pleme im jbm nezainteresovano, ne pokusavaju nista nijedni ni drugi

FK Sarajevo !
Prouci sta za PAOK i Almerebadel62 je napisao/la:evo ja sam proucio nesto,valjda ce pasti,msm siguran samEmirTM87 je napisao/la:Nema sanse da padne jos jedan gol na utakmici roma-livorno, pleme im jbm nezainteresovano, ne pokusavaju nista nijedni ni drugi
ide roma 3-0 a lpool 4-2 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.