Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Manchester United's last three visits to Stamford Bridge in the Barclays Premier League have produced 14 goals.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Činjenica je da puno stvari ide u prilog Chelseaa pred ovaj okršaj. Isto tako je činjenica da United ne treba da izađe ni pred koga spuštenih gaća. Protiv nijedne ekipe i pod bilo kakvim okolnostima. Tu se nema šta pričat.
Naravno, ova ekipa nije ista bez dva najbolja igrača i još nekoliko važnih igrača poput Jonesa, recimo. Ipak, nekoliko igrača je u solidnoj formi i nadat se da barem mogu djelomično nadoknadit te izostanke. Prednost Uniteda može biti manje pritiska u odnosu na Chelsea, zbog svih tih već navedenih stvari. U slučaju pozitivnog rezultata samopouzdanje bi trebalo skočit i možda bi se mogli očekivat neki bolji rezultati uz povratak navedenih igrača. U slučaju poraza bi se nastavila agonija, rekao bih. Zbog svega navedenog, remi bi bio sasvim prihvatljiv.
Kako god da bude, neka daju svoj maksimum. Chelsea jeste u boljoj formi i boljoj poziciji, ali to nije sad neki bauk. Kiksali su i oni ove sezone, nije ni tu sve savršeno. Iznenađenja se dešavaju.
Naravno, ova ekipa nije ista bez dva najbolja igrača i još nekoliko važnih igrača poput Jonesa, recimo. Ipak, nekoliko igrača je u solidnoj formi i nadat se da barem mogu djelomično nadoknadit te izostanke. Prednost Uniteda može biti manje pritiska u odnosu na Chelsea, zbog svih tih već navedenih stvari. U slučaju pozitivnog rezultata samopouzdanje bi trebalo skočit i možda bi se mogli očekivat neki bolji rezultati uz povratak navedenih igrača. U slučaju poraza bi se nastavila agonija, rekao bih. Zbog svega navedenog, remi bi bio sasvim prihvatljiv.
Kako god da bude, neka daju svoj maksimum. Chelsea jeste u boljoj formi i boljoj poziciji, ali to nije sad neki bauk. Kiksali su i oni ove sezone, nije ni tu sve savršeno. Iznenađenja se dešavaju.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Šta je ovo, kolektivna depresija, a do utakmice još 24 sata 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislis da aktualni sampion moze tek tako pasti u depresiju...Virtu4l je napisao/la:Šta je ovo, kolektivna depresija, a do utakmice još 24 sata
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ne znam za šampiona, ali navijači su veoma loše volje
nismo mi toliko strašni (ili možda jesmo)

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije depresija zbog Romanove igracke, nego zbog sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Govorit cu u svoje ime, odlicno se osjecam, jedva cekam tekmu... Da samo vidim nakaradnu facu Jose kada primi gol... 

Nije depresija, nego smo po ko zna koji put u situaciji da se moramo cupat protiv vodecih ekipa zbog kikseva u "malim" utakmicam. Bod protiv Totenhama nam nije mnogo znacio, kasnije jos manje nakon novih poraza na OT.u.Virtu4l je napisao/la:Šta je ovo, kolektivna depresija, a do utakmice još 24 sata
Cini mi se da su navijaci samo realni, ne ocekujemo nista, a ako se dobije dobro doslo

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
sutra dobijamo, imam osjecaj da ćemo ih dobit lakše od očekivanog 

15.10.2013.
Požuri, odigraj dvicu, da ti ne smanje kvotu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
odigranoVirtu4l je napisao/la:Požuri, odigraj dvicu, da ti ne smanje kvotu.

15.10.2013.
- red devil88
- Kontakt:
Kako bi samo volio da Cabaye potpise za nas kakav igrac nemam rijeci
Glory Glory Man United !!! 

15.10.2013.
top 3 CM u ligi a kosta 15-tak mil ali dzaba nama to mi imamo fletchera i sutra cemo debakl doziviti samo zbog ove pozicijered devil88 je napisao/la:Kako bi samo volio da Cabaye potpise za nas kakav igrac nemam rijeci
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
kamo srece da zaigra darren,budel kleverli u prvoj,slobodno pisi propaloFCUM je napisao/la:top 3 CM u ligi a kosta 15-tak mil ali dzaba nama to mi imamo fletchera i sutra cemo debakl doziviti samo zbog ove pozicijered devil88 je napisao/la:Kako bi samo volio da Cabaye potpise za nas kakav igrac nemam rijeci
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- red devil88
- Kontakt:
Nista protiv Darena ali sredina nam je fujFCUM je napisao/la:top 3 CM u ligi a kosta 15-tak mil ali dzaba nama to mi imamo fletchera i sutra cemo debakl doziviti samo zbog ove pozicijered devil88 je napisao/la:Kako bi samo volio da Cabaye potpise za nas kakav igrac nemam rijeci
Glory Glory Man United !!! 

Nije fuj... U ovakvoj situaciji, mozda i najbolji tandem za United su trenutno Carrick-Fletch, i naravno jos dodajmo tu Jonesa, koji igra moze igrati odlicno poz razbijaca.. Stanje je trenutno takvo, ali posudbom Ande, otvara se prostor za pojacanje.. E sad, mozda jedino januarsko bude Coentrao, a veza se tek pojaca na ljeto, ko zna...
Cabaya moramo dovesti jednostavno. Kakav igrač, a cijena je sigurno mala u odnosu na Kokea i ostale veznjake koji su se dovodili u vezu s Unitedom.
2 gola danas
,jednostavno obozavam igrace CM koji daju golove tipa cabaye,toure,gerard,lampard mi od skolsa a ima tome i 5 godina kako nije igrao svaku utakmicu takvog igraca nemamo

FC United Of Manchester !
Eto Villa nam je malo pomogla.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.