Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ekipa Scout Nationa napravila klip o Miralemu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Strasan video, koje majstorije Pjanica. Da hoce ovako konstantno igrati u haman svakoj utakmici, lako bi on u Barcelonu, Man Utd..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dobar video. Mire bi se pravo uklopio u onu igru sto Barcelona igra ali ne bih volio da ode iz Rome.
Da hoce preci Messi, Neymar, Xavi i Iniesta u Romu... to bi bilo adekvatno i idealno rjesenje za sve strane.
Da hoce preci Messi, Neymar, Xavi i Iniesta u Romu... to bi bilo adekvatno i idealno rjesenje za sve strane.

Meni je smijesno kad ljudi kazu da mire nemore da igra u engleskoj i onda ti u arsenalu gledam nekog rositskog i neke kloce u ostalim ekipama, pa mire da dobije svoju poziciju iduce godine on leti na 40 miljona vrijednosti

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
http://news.coral.co.uk/football/premie ... 19103.html
"Europe's top chance creator".
Ovo nisam znao i nisam primjetio da je toliko sansi napravio. Oni napadaci Rome su stvarno klocevi.
Ali ono sto sam primjetio i sto mi se cini o cemu niko drugi ne prica je onaj dio gdje pise da ima velik uticaj u odbranbenoj igri. To je ono sto moras imat ako hoces u Barcu. Mores bit najveca mrcina u napadu ali ako nemeres pritisak napravit kada protivnik ima loptu, onda neces dugo trajat u dresu Barce. See: Ibrahimovic.
Ali izgleda da Mire ne ide prije ljeta. Njemu ce Brazil biti vazan iz vise razloga. Ako se pokaze tamo, onda bi stvarno mogo u Barci zavrsit. Moramo iz grupe izac. Samo da se Mire ne povrijedi.
"Europe's top chance creator".

Ali ono sto sam primjetio i sto mi se cini o cemu niko drugi ne prica je onaj dio gdje pise da ima velik uticaj u odbranbenoj igri. To je ono sto moras imat ako hoces u Barcu. Mores bit najveca mrcina u napadu ali ako nemeres pritisak napravit kada protivnik ima loptu, onda neces dugo trajat u dresu Barce. See: Ibrahimovic.
Ali izgleda da Mire ne ide prije ljeta. Njemu ce Brazil biti vazan iz vise razloga. Ako se pokaze tamo, onda bi stvarno mogo u Barci zavrsit. Moramo iz grupe izac. Samo da se Mire ne povrijedi.
Ma oni i nemaju napadaca...a zamisli da ga imaju, onda ne bi bilo 39, vec 79
steta, zbog miretove statistike, da su makar trecinu gol sansi iskoristili njegovi saigraci, sada bi imao makar 13 asistencija...a ne ovako, mizernih 4...steta...steta...i jos jednom steta...
a definitivno bi mu barca naj odgovarala...samo bi mu belaj bile ucestale rotacije...mada...ako xavi ode na kraju sezone...............
da je on Spanac, davno bi on izbacio iniestu iz prve postave, iniestu koji igra blizu gola a niti postize golove niti asistira...sve sto zna jeste da okrece sebe i protivnicke igrace oko sopstvene ose
uvijek sam govorio da je ozil izmislio fudbal za iniestu...ali niko mi ne vjeruje

steta, zbog miretove statistike, da su makar trecinu gol sansi iskoristili njegovi saigraci, sada bi imao makar 13 asistencija...a ne ovako, mizernih 4...steta...steta...i jos jednom steta...
a definitivno bi mu barca naj odgovarala...samo bi mu belaj bile ucestale rotacije...mada...ako xavi ode na kraju sezone...............
da je on Spanac, davno bi on izbacio iniestu iz prve postave, iniestu koji igra blizu gola a niti postize golove niti asistira...sve sto zna jeste da okrece sebe i protivnicke igrace oko sopstvene ose

uvijek sam govorio da je ozil izmislio fudbal za iniestu...ali niko mi ne vjeruje

odličan video.
Najbolje je neka ga još jednu sezonu u Romi pa onda napraviti veći iskorak u Evropi
Najbolje je neka ga još jednu sezonu u Romi pa onda napraviti veći iskorak u Evropi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Jedino je slab kad su dueli u pitanju, izgubi ih maltene pola.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa kako nisi znao. Koliko smo samo pred asistencija ovdje izprojaliZgemboAdislic je napisao/la:http://news.coral.co.uk/football/premie ... 19103.html
"Europe's top chance creator".![]()
Ovo nisam znao i nisam primjetio da je toliko sansi napravio. Oni napadaci Rome su stvarno klocevi.

ROMA (4-3-3) De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Dodò; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho
Danas u prvih 11 Pjana
Danas u prvih 11 Pjana

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Zasto mu neda da igra organizatora na sredinisoccerfan je napisao/la:ROMA (4-3-3) De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Dodò; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho
Danas u prvih 11 Pjana

Ovo vise nema smisla, kako jim reda lopte, onaj gervinjo promasjo bi njivu 

Pjana s pola snage diriguje igrom Rome. Gervinho slučaj.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Gervinho... kakva komedija

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jeli ono Totti za Gervinha rekao kad bi znao dati gol bio bi ko Ronaldo.
Ima tu dosta istine, sve odlicno radi, brz ko munja ali onaj zadnji pas i sut mu je katastrofa

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Edviin je napisao/la:Ovo vise nema smisla, kako jim reda lopte, onaj gervinjo promasjo bi njivu

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Blek_Stena
- Kontakt:
Aaaa Gervinho idi u PM :@ :@
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Zeznu mu Castan asistenciju
Solidno prvo poluvrijeme Pjanica,sto neko gore rece i on i Roma igraju sa pola snage ocito..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
e jbga 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: L-Train, LukavacBHF i 14 gostiju.