Lumia 620 i xperia M,pa sta vise volis.0oo0 je napisao/la:Interesuje me koji je najbolji mobitel koji se može uzeti do 300KM nov u Sarajevu?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
#miasanmia
HTC One Mini - imal neko iskustva s ovim telefonom?
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Cautinho
- Kontakt:
Pozdrav dobri ljudi,imam dobar problem.
Pošto sam zakinut na internet preko računara (isključili),hoću pod svaku cijenu da nekako dođem do konekcije.Rođak mi je pokazao jedan od načina,a to je da se preko mobitela može na računar na internet.Ja imam bonus megabajte od eroneta,jedno 500,kao i on.I tako on meni pokaže,uzme svoj Huawei telefon i ušteka ga u računar,uđe u postavke pa dijeljenje mreže i nakon male pauze,stvarno računar odobri mrežu i uđem fino na internet,facebook i normala.
I onda sam ja to htio probati preko svoga telefona,galaxy s duos.Imam megabajte na fonu,sve uredno,udjem u postavke i odobrim dijeljenje mreze,ali na racunaru pise da nema internetskog pristupa (na mobitelu ima )Sve sam probao,cackao sam po postavkama i računara i mobitela i evo 3. dan opet isto.Nece pa nece.
Moze li to biti do slabe konekcije interneta na mobitelu? Imam konekciju,ali cesto puca i ima slab signal. (gore u izborniku pise cesce H nego 3G)
Sta moze biti razlog, Koristim internet na mobitelu preko kartice,i užasno je spor,ne mogu gledati video,učitavaju mi se stranice 5 sati.Gore u padajućem izborniku imam ikonicu sa velikim slovom H,rijetko kada bude 3G.Postoji li šansa da ga ubrzam?
Postoji li sansa da odem preko racunara uz pomoc mobilnog na net...Kako,sta,gdje,govorite,ocajan sam....
Pošto sam zakinut na internet preko računara (isključili),hoću pod svaku cijenu da nekako dođem do konekcije.Rođak mi je pokazao jedan od načina,a to je da se preko mobitela može na računar na internet.Ja imam bonus megabajte od eroneta,jedno 500,kao i on.I tako on meni pokaže,uzme svoj Huawei telefon i ušteka ga u računar,uđe u postavke pa dijeljenje mreže i nakon male pauze,stvarno računar odobri mrežu i uđem fino na internet,facebook i normala.
I onda sam ja to htio probati preko svoga telefona,galaxy s duos.Imam megabajte na fonu,sve uredno,udjem u postavke i odobrim dijeljenje mreze,ali na racunaru pise da nema internetskog pristupa (na mobitelu ima )Sve sam probao,cackao sam po postavkama i računara i mobitela i evo 3. dan opet isto.Nece pa nece.
Moze li to biti do slabe konekcije interneta na mobitelu? Imam konekciju,ali cesto puca i ima slab signal. (gore u izborniku pise cesce H nego 3G)
Sta moze biti razlog, Koristim internet na mobitelu preko kartice,i užasno je spor,ne mogu gledati video,učitavaju mi se stranice 5 sati.Gore u padajućem izborniku imam ikonicu sa velikim slovom H,rijetko kada bude 3G.Postoji li šansa da ga ubrzam?
Postoji li sansa da odem preko racunara uz pomoc mobilnog na net...Kako,sta,gdje,govorite,ocajan sam....
Keep walking.
Postoji ako imas USB adapter ili WiFi karticu, napravis tethering (cini mi se da se tako zove) i preko kompjutera se prikljucis na tu mrezu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ko koristi Lumie neka proba aplikaciju Nokia Mix radio. Dodje nesto kao zamjena sa Nokia Music sa Symbiana, i neka u postavkama nokia racuna stavi na regiju UK inace nece raditi. Slicna je spotify-ju i ja sam poprilicno zadovoljan. Moguce je i kupovati muziku preko nje...
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pa ne mozes ti poboljsat konekciju na mobitelu,to je do pokrivenosti provajdera mrezom.Cautinho je napisao/la:@anonimni,razumijem,ali kako da popravim ovo?
I ne znam kako planiras preziviti mjesec sa 500mb

Posto svaki predjeni mb papreno naplate.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- SlevinKelevra
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Moze li se, i koliko je komplikovano, zamjeniti ovaj zuti dio?
To pitaj iskljucivo u Sony radnji, jer to je heramicki zatovreno kuciste nije kao maska da se mjenja. Moje misljenje da nije moguce, ali eto provjeri, malo pogledaj na google.
Imam ja Sony Xperia S crne boje, baterija je integrisana sam skinem ovu plastiku nazad da mogu ubacit SIM. Dok je kod tebe sa strane mali poklopac za SIM, kao i za memorisku karticu.
Koja je to Xperia ?
Imam ja Sony Xperia S crne boje, baterija je integrisana sam skinem ovu plastiku nazad da mogu ubacit SIM. Dok je kod tebe sa strane mali poklopac za SIM, kao i za memorisku karticu.
Koja je to Xperia ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SlevinKelevra
- Kontakt:
MElegant je napisao/la:To pitaj iskljucivo u Sony radnji, jer to je heramicki zatovreno kuciste nije kao maska da se mjenja. Moje misljenje da nije moguce, ali eto provjeri, malo pogledaj na google.
Koja je to Xperia ?
Treb'o je jucer uzet ali ima samo u zutoj boji

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Meni su vecina fotografija pod losim osvjetljenjemŠB_Fidelis je napisao/la:S4 ima realno bolju kameru. HTC-ova prednost ima jedino pod losim osvijetljenjem, a sad, ne znam za tebe, al ja vecinu svojih slika pravim po danu ili u dobrim svjetlosnim uvjetima.
No, to svakako nije faktor koji je odlucio.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, jest lako kad imas dobru kameru. Sto se tice dnevnih performansi ipak je samo solidna/dobra u udnosu na S4 kameru, no, nije neki faktor u mom slucaju.
Naravno da ces vecu razliku primijetiti kod slike s losim osvjetljenjem nego dobrim, ali opet kazem, vecina ljudi ipak pravi svoje slike po danu ili po dobrim vremenskim uvjetima, a ne u mraku, tako da nije bas neki faktor.
Naravno da ces vecu razliku primijetiti kod slike s losim osvjetljenjem nego dobrim, ali opet kazem, vecina ljudi ipak pravi svoje slike po danu ili po dobrim vremenskim uvjetima, a ne u mraku, tako da nije bas neki faktor.
...Život za Široki...
Gdje u Sarajevu ima uzeti onu zastitnu foliju za ekran i da oni namjeste, ovaj tel. je u pitanju. gdje god sam otisao nema ... :S
http://cdn.androidpolice.com/wp-content ... 0_Idol.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Alcatel ido one touch
http://cdn.androidpolice.com/wp-content ... 0_Idol.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Alcatel ido one touch
Ne treba ti folija jer ne mozes isparat taj displej.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Koliko je repa ova telefon,strasno izgledaadidas je napisao/la:Gdje u Sarajevu ima uzeti onu zastitnu foliju za ekran i da oni namjeste, ovaj tel. je u pitanju. gdje god sam otisao nema ... :S
Alcatel ido one touch
1946
moze iam vec par manjih linija po njemu ,neo je napisao/la:Ne treba ti folija jer ne mozes isparat taj displej.
nezz ja sam dao xperiu arc s za njeg i jos sta para ali ugl. nezz koliko su od 300 pa nadalje ..Head je napisao/la:Koliko je repa ova telefon,strasno izgledaadidas je napisao/la:Gdje u Sarajevu ima uzeti onu zastitnu foliju za ekran i da oni namjeste, ovaj tel. je u pitanju. gdje god sam otisao nema ... :S
Alcatel ido one touch

Sad sam malo gledao na google i iskreno ne znam, zadnji poklopac se skida isto kao na mojoj Xperia S, provjeri moze li se to zamjenit. Jeste ova zuta malo zestoka.SlevinKelevra je napisao/la:MElegant je napisao/la:To pitaj iskljucivo u Sony radnji, jer to je heramicki zatovreno kuciste nije kao maska da se mjenja. Moje misljenje da nije moguce, ali eto provjeri, malo pogledaj na google.
Koja je to Xperia ?
Treb'o je jucer uzet ali ima samo u zutoj bojiA ne ceka mi se nova zaliha, pa kontam da uzmem ovu i samo joj zamjenim ovaj zuti dio nazad..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zar ti nije jednostavnije kupiti crni neprozirni silikon i staviti ga 

-
- Kontakt:
A i takav oklop nije uopste ruzan.Ali ako ti je toliko odbojan eto @desole napisa 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 52 gosta.