Presice i trebaju da budu šminka. Jel ti smeta nešto što mi ovako predstavljamo igrače? Jel ih trebamo predstavljati uz roštilj i rakiju? Barsa i Real jesmo u BiH, a ako to nekome smeta to je već nešto drugo.likusa je napisao/la:Meni samo nije jasno kako ovi vasi vama najavljuju sve živo,naprave od predstavljanja igraca i presice Barsu i Real
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
izvini bgt, a sto tebe to iritira, ili smeta ???[/quote]
"Želimo igrati grupne faze evropskih takmičenja" itd. i prosle godine isto pa izletite od Albanaca..Ne iritira,primjecujem normalno iz godine u godinu
nema potrebe za napadanjem
[/quote]
ne napadam, halali ako ti se tako ucinilo...
A sto se tice te izjave, mora se krenuti naprijed nekad, sto da ne od danasnjeg dana, ili 24.12. kad je rijeseno oko Tana... Mislim da si svjestan na kakvim je granama nas nogomet, tj. ova liga... EL uz jos par igraca mi ne izgleda nedostizno cak i ove godine...
"Želimo igrati grupne faze evropskih takmičenja" itd. i prosle godine isto pa izletite od Albanaca..Ne iritira,primjecujem normalno iz godine u godinu

A sto se tice te izjave, mora se krenuti naprijed nekad, sto da ne od danasnjeg dana, ili 24.12. kad je rijeseno oko Tana... Mislim da si svjestan na kakvim je granama nas nogomet, tj. ova liga... EL uz jos par igraca mi ne izgleda nedostizno cak i ove godine...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Daleko od toga da ova ekipa nekom u gostima,moze utrpati 3-4 komada.Na cemu gajis toliki optimizam.?
Nama fali jos najmanje 3-4 igraca ,da bi rekli da smo mocna ekipa.Treba nam jedan iskusan golman(povreda-kartoni Bandovicu,i eto problema),zadnji vezni(treba nam jedan iskusan igrac,tu su vecinom djeca Radovac-Cimorot-Kovacevic),napadac (umjesto Komazeca),jedan dobar stoper (Vule -Dupovac totalno nesigurni) .Mora se misliti da igramo prvenstvene i kup utakmice.Bice tu povreda,kartona,moramo imati jaku klupu.
Ima tu jos stvari da se doradi,ali vjerujem u ovu Upravu, da ce sklopiti mocan tim.Sad zasad to nije tim,koji ce se prosetati ligom.
Nama fali jos najmanje 3-4 igraca ,da bi rekli da smo mocna ekipa.Treba nam jedan iskusan golman(povreda-kartoni Bandovicu,i eto problema),zadnji vezni(treba nam jedan iskusan igrac,tu su vecinom djeca Radovac-Cimorot-Kovacevic),napadac (umjesto Komazeca),jedan dobar stoper (Vule -Dupovac totalno nesigurni) .Mora se misliti da igramo prvenstvene i kup utakmice.Bice tu povreda,kartona,moramo imati jaku klupu.
Ima tu jos stvari da se doradi,ali vjerujem u ovu Upravu, da ce sklopiti mocan tim.Sad zasad to nije tim,koji ce se prosetati ligom.
"Želimo igrati grupne faze evropskih takmičenja" itd. i prosle godine isto pa izletite od Albanaca..Ne iritira,primjecujem normalno iz godine u godinuharisfcb je napisao/la:izvini bgt, a sto tebe to iritira, ili smeta ???

A sto se tice te izjave, mora se krenuti naprijed nekad, sto da ne od danasnjeg dana, ili 24.12. kad je rijeseno oko Tana... Mislim da si svjestan na kakvim je granama nas nogomet, tj. ova liga... EL uz jos par igraca mi ne izgleda nedostizno cak i ove godine...[/quote]
A koga ste to vi doveli pa se nadas EL ove godine pa tim vam je isti upotpunosti i kanta ste za nabijanje ko i svi mi u evropi. Uozbilji se .
Izvini molim tepitic je napisao/la:Presice i trebaju da budu šminka. Jel ti smeta nešto što mi ovako predstavljamo igrače? Jel ih trebamo predstavljati uz roštilj i rakiju? Barsa i Real jesmo u BiH, a ako to nekome smeta to je već nešto drugo.likusa je napisao/la:Meni samo nije jasno kako ovi vasi vama najavljuju sve živo,naprave od predstavljanja igraca i presice Barsu i Real

Procitaj ponovo post i ukljuci mozdane vijuge,govrim u kontekstu "obecanja" i najava,o nacinu predstavljanja i izgledu ne rekoh ni jednu rijec

Pozz
Željeznicar za život cijeli !
hahahaha terabajt uozbilji se ti poredis nas u evropi sa vama i slicnim vama nidze veze ti logika jARane ja ne znam ko je kanta za nabijanje 4 5 komada u prosjeku primate svake sezone u eu takmicenju prema tome
smijsan si pasa moj

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
A koga ste to vi doveli pa se nadas EL ove godine pa tim vam je isti upotpunosti i kanta ste za nabijanje ko i svi mi u evropi. Uozbilji se .[/quote]
Mislim da sam poprilicno ozbiljan u vezi ovoga sto pisem... S tim da su se gomilali igraci na pocetku jesenjeg dijela prvenstva,i vecina su bili nespremni, ova 2 plus Bilbija i Stojcev, spremni Jevtic i Vusljanin, Trava spreman u glavi...
Slazem se s momkom iznad, fali nama spic jedan dobar, nadam se Velikonji, stoper takodjer, i zamjena Deji, koji je kiks golman, al' nas je vadio ove sezone tako da ne mogu njemu prigovarati nista...
Mislim da sam poprilicno ozbiljan u vezi ovoga sto pisem... S tim da su se gomilali igraci na pocetku jesenjeg dijela prvenstva,i vecina su bili nespremni, ova 2 plus Bilbija i Stojcev, spremni Jevtic i Vusljanin, Trava spreman u glavi...
Slazem se s momkom iznad, fali nama spic jedan dobar, nadam se Velikonji, stoper takodjer, i zamjena Deji, koji je kiks golman, al' nas je vadio ove sezone tako da ne mogu njemu prigovarati nista...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Nas nabijaju šampioni država timovi koji su sila za nasu ligu u totalu, a vas brukaju mjesna zajednica Golubovici i selo Kukes.Rule_hz je napisao/la:hahahaha terabajt uozbilji se ti poredis nas u evropi sa vama i slicnim vama nidze veze ti logika jARane ja ne znam ko je kanta za nabijanje 4 5 komada u prosjeku primate svake sezone u eu takmicenju prema tome![]()
smijsan si pasa moj
Dobro vam je gore napisala dizete ambicije kao Real i Barca, a od 2007. najavljujte neki bum, nema vam ravnih godinma u svim segmentima a kada ne bude kako ste ocekivali kriv je neko drugi. Dino vam je šampion u dizanju euforije, ako ne uspijete sa Tanovim parama dobro se zapitaj te gdje je problem. Da li u dusmanima, sudijama ili vama samim.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vjerovatno zadnje dvije godine nisi pratio sarajevo pa ne znas kako su prosli u evropiRule_hz je napisao/la:hahahaha terabajt uozbilji se ti poredis nas u evropi sa vama i slicnim vama nidze veze ti logika jARane ja ne znam ko je kanta za nabijanje 4 5 komada u prosjeku primate svake sezone u eu takmicenju prema tome![]()
smijsan si pasa moj

Jel ti želiš reći da uprava FKS javno obećava stvari koje neće moći ispuniti? Šta je uprava FKS do sada obećala? Da će klub finansijski izbaviti iz dubioze (što upravo i rade), da će se dovoditi pojačanja u narednom periodu (što upravo i rade), da će doći do rada akademije (što počinje početkom februara), a što se tiče o najavama titula, titulu od strane uprave niko nije sa sigurnosti obećao, ali se zna da smo klub po renomeu i kvalitetu da sveke godine jurišamo na duplu pa šta bude bude.likusa je napisao/la:Izvini molim tepitic je napisao/la:Presice i trebaju da budu šminka. Jel ti smeta nešto što mi ovako predstavljamo igrače? Jel ih trebamo predstavljati uz roštilj i rakiju? Barsa i Real jesmo u BiH, a ako to nekome smeta to je već nešto drugo.likusa je napisao/la:Meni samo nije jasno kako ovi vasi vama najavljuju sve živo,naprave od predstavljanja igraca i presice Barsu i Real![]()
Procitaj ponovo post i ukljuci mozdane vijuge,govrim u kontekstu "obecanja" i najava,o nacinu predstavljanja i izgledu ne rekoh ni jednu rijec![]()
Pozz
SRETAN BROJ - 1725
Nije meni nista smijesno, vidio sam ja to jos ranije. Nit se podrugujem covjeku, pogresno si protumacio.rammstein je napisao/la:kad procitas ovo i ako razmijes neke stvari, nece ti biti smijesnoDesole je napisao/la:Mene zanima kako ste zadovoljni sa novim rukovodstvom. Tu prije svega mislim na ove manje poznate. Znamo svi kako rade Dino, Feđa, Edis.
![]()
http://investing.businessweek.com/resea ... er=BJAB:MK" onclick="window.open(this.href);return false;
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Kakva bolan 3,4 gola,sta ti je?aS_Roma je napisao/la:joj ako sad ne razvalimo Čelika necemo nikad , ekipa im je odron 0 bodova, da nemaju ovoliko bodova skupljenih borili bi se za opstanak, mi dogovaramo utakmice sa Šahtarom iz Donjecka , a oni sa Buducnost Banovici![]()
![]()
Previse smo se odljepili od ovih ekipa uz podršku Hordi Zla tamo im 3-4 zabiti ono hladno
Znas li ti kad je Sarajevo zadnji put dobilo u Zenici?
1946
- moustapha
- Kontakt:
Da nece biti placanje kakve odstete?rammstein je napisao/la:pitic je napisao/la: Vezni se ceka pocetak valjda tog prijelaznog rroka ili sta vec

#divovi
- crozzer
- Kontakt:
imal neko sliku gdje se Dzeko slikao sa dresom Sarajeva ?
Čestitke na današnjem izboru novih članova vladajučih struktura našeg kluba. Skupština je odlično organizova, sportsport je uradio odlične video snimke. Vidi se na svakom koraku, u svakom trenutku da smo daleko od drugih klubova u našoj državi.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
samo idiot poteze pitanje evrope (sarajevo -željo) pa vi treba da ste manji od makovog zrna...
-
- Kontakt:
Ne kontam, jel moze malo objasnjenjejug-onostalgicar je napisao/la:samo idiot poteze pitanje evrope (sarajevo -željo) pa vi treba da ste manji od makovog zrna...
Kako smo odigrali pasa reci mi statistiku zadnje dvije sezone nase i vase da vidimo to ko li nam je vise od 2 gola dao? I ti to nazivas kantom za nabijanje?? D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kako smo odigrali pasa reci mi statistiku zadnje dvije sezone nase i vase da vidimo to ko li nam je vise od 2 gola dao? I ti to nazivas kantom za nabijanje?? Da mozda nije nedostatak srece u pitanju?pa zeta nam iz 2 suta dade dva gola a o albancima da ne pricam onda valjda si gledao utakmicu a vi po 4 5 redovno primate u prvim predkolima bez obzira na protivnika...zivio i popusti ovu temu hljeba ti.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ovi iz sanmarina vam dali 2 ? , a Maltezani mrtvi amateri vam dali cini mi se 6 eheheh, suti allaha ti.Rule_hz je napisao/la:Kako smo odigrali pasa reci mi statistiku zadnje dvije sezone nase i vase da vidimo to ko li nam je vise od 2 gola dao? I ti to nazivas kantom za nabijanje?? D
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 34 gosta.