FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
na koliko su potpisali ova 2 nova igraca ?
Neki ljudi imaju svoje privatne razloga pa zbog istih pljuju po Ibrakovicu i ostalim. Mislim da se to moglo izmedju redova procitati.Head je napisao/la:Neki igraci imaju svoje novinare,kao i sto neki ljudi imaju iste.Mislim da se moze procitati dosta izmedju redova-
Mene zanima kako ste zadovoljni sa novim rukovodstvom. Tu prije svega mislim na ove manje poznate. Znamo svi kako rade Dino, Feđa, Edis.

kad procitas ovo i ako razmijes neke stvari, nece ti biti smijesnoDesole je napisao/la:Mene zanima kako ste zadovoljni sa novim rukovodstvom. Tu prije svega mislim na ove manje poznate. Znamo svi kako rade Dino, Feđa, Edis.
![]()
http://investing.businessweek.com/resea ... er=BJAB:MK" onclick="window.open(this.href);return false;
macahz je napisao/la:na koliko su potpisali ova 2 nova igraca ?
Na šest mjeseci.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
-
DzoleZeljo je napisao/la:Kusturica: FK Sarajevo je velika institucija bh. sporta
Ovo vase samoprozivanje i dizanje u nebesa vise fakat nije smijesno, vec zalosno.Majke mi, ispade da cemo zaraditi veliki sevap ako vam poklonimo kakvu titulu...
EDIT: Nemoj da brises ACO post jer je ovo stvarna izjava i niko on nas je nije izmislio! Ima li sada veze ACO?

Joj ovih uskoprugasa

Vise ih ovdje, nego na njihovoj temi, pa ljudi dragi, svoja posla gledajte !
na tvoju zalost na dvije i pol godine ... plačiTimeLine je napisao/la:macahz je napisao/la:na koliko su potpisali ova 2 nova igraca ?
Na šest mjeseci.
rammstein je napisao/la:na tvoju zalost na dvije i pol godine ... plačiTimeLine je napisao/la:macahz je napisao/la:na koliko su potpisali ova 2 nova igraca ?
Na šest mjeseci.

4.10.2009.
Neka nam je sa srećom što se tiče dolaska novih i starih ljudi na funkcije u FKS. Ja sam lično mislio da će biti koji više stranac u upravi, ali i ovako je OK. Valja bude još koje pojačanje na mjestu veznog igrača i napadača. Zanimljivo će biti kako će ovo Jarni sve posložiti. Biti će špica u Zenici 

SRETAN BROJ - 1725
napadac dolazi 100% do odlaska u Turskupitic je napisao/la:Neka nam je sa srećom što se tiče dolaska novih i starih ljudi na funkcije u FKS. Ja sam lično mislio da će biti koji više stranac u upravi, ali i ovako je OK. Valja bude još koje pojačanje na mjestu veznog igrača i napadača. Zanimljivo će biti kako će ovo Jarni sve posložiti. Biti će špica u Zenici
Vezni se ceka pocetak valjda tog prijelaznog rroka ili sta vec

Pa jel sutra idu ?rammstein je napisao/la:napadac dolazi 100% do odlaska u Turskupitic je napisao/la:Neka nam je sa srećom što se tiče dolaska novih i starih ljudi na funkcije u FKS. Ja sam lično mislio da će biti koji više stranac u upravi, ali i ovako je OK. Valja bude još koje pojačanje na mjestu veznog igrača i napadača. Zanimljivo će biti kako će ovo Jarni sve posložiti. Biti će špica u Zenici
Vezni se ceka pocetak valjda tog prijelaznog rroka ili sta vec
4.10.2009.
Edis Kusturica: Prije tri godine nismo imali ništa, ovo danas je rađanje evropskog Sarajeva
Novi predsjednik FK Sarajevo je u razgovoru za BrzeVijesti napravio usporedu sa periodom iz januara 2011. godine kada je bio član Uprave Sarajeva kojoj je na čelu bio Amir Rizvanović. Kusturica naglašava kako je situacija u Sarajevu u tom periodu i danas jednostavno neusporediva.
"Prije tri godine nismo imali ništa, bili smo jedan siromašan klub. Dovoljno je reći da su igrači na pripreme u Fojnicu otišli bez dresova, kopački, sa pomiješanom opremom. Klub je bio bez ikakve perspektive i vizije. Ovo danas je rađanje jednog evropskog Sarajeva, kluba koji ima snagu i potenciju i koji će sigurno u narednom periodu igrati značajnu ulogu u regionalnim, a i širim okvirima", riječi su Edisa Kusturice.
Ulaganje Vincenta Tana je potaknulo određene pomake u domaćem fudbalu. Prema riječima našeg sagovornika, dešavaju se mnoge stvari, a Sarajevo je pokretač tog procesa.
"Dešavaju se promjene u Travniku i Slobodi, odjednom su svi postali angažovani i ambiciozni da unaprijede te klubove. Ako je njima cilj da stignu mene i Sarajevo, ja ću biti ponosan na tu činjenicu", kaže novi predsjednik FK Sarajevo te dodaje kako je Uprava Sarajeva je uvijek spremna na saradnju sa svim klubovima u našoj zemlji.
Akademija FK Sarajevo je primaran cilj ove Uprave. Proizvodnja igrača je naredni korak koji prozilazi iz Akademije.
Ovo će bordo timu dati novu dimenziju.
"Prioritetan cilj je deblokada svih aktivnosti koje su dosad bile opstriurane. Aktivno radimo na tome i mislim da smo pri kraju tih aktivnosti. Akademija je jedan projekt koji se mora završiti. Naš plan je da u nrednih nekoliko godina počnemo proizvoditi igrače koji će na evropskom tržištu vrijediti mnogo više nego što danas vrijede. S druge strane, želimo da održimo i pedagoške vrijednosti te da učestvujemo u vaspitanju i kvalitetnom usmjeravanju svih omladinaca koji će u Akademiji boraviti svakodnevno. Oni će biti pod budnim okom trenera, pedagoga, psihologa i ostalih koji će im pomoći u razvoju. Na kraju, uvijek idu rezultatski ciljevi. Sarajevo uvijek ima najviše ambicije i ciljeve, a sa svim navedenim uvjeren sam da će polučiti dobar rezultat", izjavio je za BrzeVijesti Edis Kusturica.
Novi predsjednik FK Sarajevo je u razgovoru za BrzeVijesti napravio usporedu sa periodom iz januara 2011. godine kada je bio član Uprave Sarajeva kojoj je na čelu bio Amir Rizvanović. Kusturica naglašava kako je situacija u Sarajevu u tom periodu i danas jednostavno neusporediva.
"Prije tri godine nismo imali ništa, bili smo jedan siromašan klub. Dovoljno je reći da su igrači na pripreme u Fojnicu otišli bez dresova, kopački, sa pomiješanom opremom. Klub je bio bez ikakve perspektive i vizije. Ovo danas je rađanje jednog evropskog Sarajeva, kluba koji ima snagu i potenciju i koji će sigurno u narednom periodu igrati značajnu ulogu u regionalnim, a i širim okvirima", riječi su Edisa Kusturice.
Ulaganje Vincenta Tana je potaknulo određene pomake u domaćem fudbalu. Prema riječima našeg sagovornika, dešavaju se mnoge stvari, a Sarajevo je pokretač tog procesa.
"Dešavaju se promjene u Travniku i Slobodi, odjednom su svi postali angažovani i ambiciozni da unaprijede te klubove. Ako je njima cilj da stignu mene i Sarajevo, ja ću biti ponosan na tu činjenicu", kaže novi predsjednik FK Sarajevo te dodaje kako je Uprava Sarajeva je uvijek spremna na saradnju sa svim klubovima u našoj zemlji.
Akademija FK Sarajevo je primaran cilj ove Uprave. Proizvodnja igrača je naredni korak koji prozilazi iz Akademije.
Ovo će bordo timu dati novu dimenziju.
"Prioritetan cilj je deblokada svih aktivnosti koje su dosad bile opstriurane. Aktivno radimo na tome i mislim da smo pri kraju tih aktivnosti. Akademija je jedan projekt koji se mora završiti. Naš plan je da u nrednih nekoliko godina počnemo proizvoditi igrače koji će na evropskom tržištu vrijediti mnogo više nego što danas vrijede. S druge strane, želimo da održimo i pedagoške vrijednosti te da učestvujemo u vaspitanju i kvalitetnom usmjeravanju svih omladinaca koji će u Akademiji boraviti svakodnevno. Oni će biti pod budnim okom trenera, pedagoga, psihologa i ostalih koji će im pomoći u razvoju. Na kraju, uvijek idu rezultatski ciljevi. Sarajevo uvijek ima najviše ambicije i ciljeve, a sa svim navedenim uvjeren sam da će polučiti dobar rezultat", izjavio je za BrzeVijesti Edis Kusturica.
sutra icu u Čitluk ilgdje vec u Hercegovinukoalem je napisao/la:
Pa jel sutra idu ?

joj ako sad ne razvalimo Čelika necemo nikad , ekipa im je odron 0 bodova, da nemaju ovoliko bodova skupljenih borili bi se za opstanak, mi dogovaramo utakmice sa Šahtarom iz Donjecka , a oni sa Buducnost Banovici
Previse smo se odljepili od ovih ekipa uz podršku Hordi Zla tamo im 3-4 zabiti ono hladno

Previse smo se odljepili od ovih ekipa uz podršku Hordi Zla tamo im 3-4 zabiti ono hladno

Meni samo nije jasno kako ovi vasi vama najavljuju sve živo,naprave od predstavljanja igraca i presice Barsu i Real 

Željeznicar za život cijeli !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Puric je odlican za nase lige, za ovog Barica ne znam. Sta to najvaljuje posebno? Najvise se najavljuje kamp koji ce i biti. Druga je stvar sto nece svaki igrac da igra u nasoj ligilikusa je napisao/la:Meni samo nije jasno kako ovi vasi vama najavljuju sve živo,naprave od predstavljanja igraca i presice Barsu i Real

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
izvini bgt, a sto tebe to iritira, ili smeta ???likusa je napisao/la:Meni samo nije jasno kako ovi vasi vama najavljuju sve živo,naprave od predstavljanja igraca i presice Barsu i Real
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
"Želimo igrati grupne faze evropskih takmičenja" itd. i prosle godine isto pa izletite od Albanaca..Ne iritira,primjecujem normalno iz godine u godinuharisfcb je napisao/la:izvini bgt, a sto tebe to iritira, ili smeta ???likusa je napisao/la:Meni samo nije jasno kako ovi vasi vama najavljuju sve živo,naprave od predstavljanja igraca i presice Barsu i Real

Bosniacum Lilium
Pa realno ne bi ni ja da sam na nihovom mjestu,ko ce igrat po Travniku,Velikoj obarskoj itd ..ionako svi žele sto prije otici

Zadnja izmjena: likusa, dana/u 18 jan 2014, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
Nemoj se zalijetat'. Derbi je to ipak. Svi se nalože protiv nas.aS_Roma je napisao/la:joj ako sad ne razvalimo Čelika necemo nikad , ekipa im je odron 0 bodova, da nemaju ovoliko bodova skupljenih borili bi se za opstanak, mi dogovaramo utakmice sa Šahtarom iz Donjecka , a oni sa Buducnost Banovici![]()
![]()
4.10.2009.