FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gio10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gio10 » 18 jan 2014, 10:41

sajo10 je napisao/la:A pitari i vukovi nek samo dovode.. pa otice za godinu max kako su i dosli...
Nemoj ih spominjati, da naprave najezdu na temi, taman su popustili malo
Ja te volim, volim Željo..

blu

Post Postao/la blu » 18 jan 2014, 10:44

Marijan Antolovic danas na prozivci :mrgreen:
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jan 2014, 10:53

blu je napisao/la:Marijan Antolovic danas na prozivci :mrgreen:
Ako je tacno, super za nas.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jan 2014, 10:56

TimeLine je napisao/la:A zašto se uvijek kod nas piše ako neki igrač ode za drugi klub. Kakav crni Purić, a uostalom ko zna da li bi on nama valjao ili ne. Samo bezveze ulazite u rasprave i spominjete igrače koji su nebitni realno.

Mi smo tu gdje smo upravo iz razloga što u kontinuitetu imamo istu ekipu, to je jedina formula za uspjeh. Jest da je sad bilo odlazaka, da će biti vjerovatno još, ali to uopće nije problem...

Šta je s E. Čolićem, kad on misli ići zna li neko. Bezveze na platnom spisku tolike godine ..

Do nedavno ste tog istog Purica prizivali,vratite se par stranica unazad.Sad covjek nesto ne valja. :P
Što li Boze. :idea:

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 18 jan 2014, 10:59

Lijevi bek i stoper eventualno danas ili sutra
Einigkeit und Recht und Freiheit

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 jan 2014, 11:01

Nije da ne valjaju takvi igraci,nego kao sto od svega ima bolje,tako smo i mi nasli bolje. Nasu djecu,igraju srcem za klub,bore se za svoju poziciju,ne ide gomila para na platu za njih,a sto je najbolje,svi su tu 5godina,a ne do prve prilike da se ispale i odu hladno,samo otvorivsi sebi vrata. Kontas?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jan 2014, 11:08

SarajlijaTM je napisao/la:Nije da ne valjaju takvi igraci,nego kao sto od svega ima bolje,tako smo i mi nasli bolje. Nasu djecu,igraju srcem za klub,bore se za svoju poziciju,ne ide gomila para na platu za njih,a sto je najbolje,svi su tu 5godina,a ne do prve prilike da se ispale i odu hladno,samo otvorivsi sebi vrata. Kontas?

Iskreno meni je Puric prosjecan igrac.Ali sam ovde citao od pojedinih forumasa kako je to dobar igrac,i sad na jednom ti isti pisu suprotno.Da covjek ne povjeruje.Ali dobro da vas ne davim sa glupostima.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 18 jan 2014, 11:14

amypitar je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Nije da ne valjaju takvi igraci,nego kao sto od svega ima bolje,tako smo i mi nasli bolje. Nasu djecu,igraju srcem za klub,bore se za svoju poziciju,ne ide gomila para na platu za njih,a sto je najbolje,svi su tu 5godina,a ne do prve prilike da se ispale i odu hladno,samo otvorivsi sebi vrata. Kontas?

Iskreno meni je Puric prosjecan igrac.Ali sam ovde citao od pojedinih forumasa kako je to dobar igrac,i sad na jednom ti isti pisu suprotno.Da covjek ne povjeruje.Ali dobro da vas ne davim sa glupostima.
Zato je kod vas a nije kod nas,mi na toj poziciji imamo bar dva puno bolja igraca.Zna se ko je zaduzen za te procjene,ko je za Zelju a ko nije,navijaci nisu sigurno,a na forumu ces svasta procitat :)
SLOBODA NAVIJAČIMA

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 18 jan 2014, 11:17

Kakve su to priče? Momak je trebao doći kod nas kad je u Čeliku igrao, ali nije htio napustiti Čelik, zayebati navijače itd. i tada nam je bio vrhunski igrač koji bi yebavao pitare na svakom koraku, a sada kad je za njih potpisao, qrcu ne valja, nemojte biti kao oni, ostanite dosljedni onome što govorite. Purić je pravo pojačanje ako je zadržao onaj kvalitet dok je nosio dres Čelika.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 18 jan 2014, 11:22

plavetniloo je napisao/la:Kakve su to priče? Momak je trebao doći kod nas kad je u Čeliku igrao, ali nije htio napustiti Čelik, zayebati navijače itd. i tada nam je bio vrhunski igrač koji bi yebavao pitare na svakom koraku, a sada kad je za njih potpisao, qrcu ne valja, nemojte biti kao oni, ostanite dosljedni onome što govorite. Purić je pravo pojačanje ako je zadržao onaj kvalitet dok je nosio dres Čelika.
Bio nekad solidan igraca,sad je samo prosjek cak i za Sarajeva,Zelji ne bi mogao nista dati,sto vec nema.Mi na toj oziciji imamo jednog od najtalentovanijih igraca u drzavi tako da no sikiriki ;)
SLOBODA NAVIJAČIMA

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 jan 2014, 11:26

gio10 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:A pitari i vukovi nek samo dovode.. pa otice za godinu max kako su i dosli...
Hahah upravu si :lol: :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 18 jan 2014, 12:19

corleone87 je napisao/la:
gio10 je napisao/la:
Hahah upravu si :lol: :lol:
Avlija im , avlija nam i neka svako vodi brigu o svojoj.Nama nas kokuzluk, njima njihovo bogastvo, nema potrebe da dajemo komentare o njima i njihovim pojacanjima na ovoj temi.Oni o Tanu, parama,pojacanjima, nekoj nasoj ljubomori i zavisti mimo svoje teme pisu samo jos na nasoj, uopste o tome ne pisu na temi Sirokog, Zrinjskog, Bora, Celika ili nekog drugog tima.Pametnom dosta da ukaze koje na koga i zbog cega ljubomoran.Ja mogu biti ljubomoran i zavidan na navijace Zvezde, Dinama, Barse, Reala zbog uspjeha, titula,ali reci da smo ljubomorni na klub koji u odnosu na nas taraba u svim tim segmentima spada na nivo Radovanove (njihov bivsi psiholog) da smo sami sebe granatirali na Marakalama.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 18 jan 2014, 12:42

kaže lik "avlija im,avlija nam" i onda napisa esej o njima. :lol:
ali nema para,sve se rastalilo....

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 jan 2014, 12:54

Marijan Antolović 8-) 8-)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jan 2014, 12:58

Sad malo s prozivke, igraci dobro raspolozeni, Marijan tu, kao i Alibasic. Ostalo standarno osim vec odlazaka s kojim smo upoznati. Osima nisam vidio, ali kako kazu odradjuje neki posao, sta sad nisam saznao. :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 18 jan 2014, 13:16

tm8782 je napisao/la:Sad malo s prozivke, igraci dobro raspolozeni, Marijan tu, kao i Alibasic. Ostalo standarno osim vec odlazaka s kojim smo upoznati. Osima nisam vidio, ali kako kazu odradjuje neki posao, sta sad nisam saznao. :D

ne tznam je li iko od Vas cuo informaciju da ce nam GASPROM biti sponzor?

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 jan 2014, 13:19

CARSON je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Sad malo s prozivke, igraci dobro raspolozeni, Marijan tu, kao i Alibasic. Ostalo standarno osim vec odlazaka s kojim smo upoznati. Osima nisam vidio, ali kako kazu odradjuje neki posao, sta sad nisam saznao. :D

ne tznam je li iko od Vas cuo informaciju da ce nam GASPROM biti sponzor?
Suplja jarane, ne nasjedaj

@tm82 - kvesa, benjo i zola, jesu bili tu? Znas li kad su treninzi ovih dana?
Da se malo naleti do doline ;-)

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 jan 2014, 13:23

Jesu.. Samo su Kvesa i Benjo odvojeno radili..
BUDI ŽELJO !!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 jan 2014, 13:25

Dzole zamaras se glupostima..
BUDI ŽELJO !!!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 18 jan 2014, 13:28

kakve su šanse da Faris Fejzić dobije nešto veću minutažu u proljetnom dijelu, nije se naigrao jesenas :?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 28 gostiju.