Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 20 jan 2010, 22:03

Bravo,bravo drago mi je sto sam bar pogodio da ce Kuyt dati gol :D .
Lily je napisao/la:Samo vi dirajte mog Degena xD.. Al' stvarno nije los :D :D :D da ga ne ureknem :P
43 min.Prvi korner za Liverpool.Nakon ubacivanja Riere lopta mu se vraca,laznjak prolazi cista prilika za sut -dodaje Degenu koji je sam na nekih 11-12 m iskosa ovaj kloc ceka nesta i onaj ga Bale izblokira.Da je fino ubacio bilo bi 2:0 al haj nema veze dobro je.
Defoe vreba svoju sansu treba biti dosta oprezan.U drugom poluvremenu ne treba zatvoriti igru vec probati dati 2 gol.Ubaciti Babela umjesto Degena i eventualno 15-tak min.prije kraja Maxia.Aquilania ubise,Reina dosta siguran to nam je itekako potrebno jer on zna cesto napraviti glupost.Riera odlican svaki prekid velika opasnost.Na kraju Skrtel zapeo ko iz topa da puca...steta mogli smo voditi 2:0 najmanje.Samo napasti pa sta bude,a ne ko protiv Stoke povuci se i onda primimo gol...
P.S. Sto me Kristic nervira recimo jedan GIGANT Man.Utd ima dug od..... :D
FK Pjetlovi

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 20 jan 2010, 22:56

2:0 Kuyt!! :D :D :D :D :D :D :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 jan 2010, 23:00

Konacno pobjeda .. :D
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 20 jan 2010, 23:01

Lily je napisao/la:2:0 Kuyt!! :D :D :D :D :D :D :D
Napokon...place mi se od srece!!
ndam se da ce ova pobjeda pozitvno utjecati na cjeli LIverpool, pa da nas krene ;)

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 20 jan 2010, 23:01

Drago Boze pokazi milost i udijeli nam napadaca pravog...inace dobro smo odigrali Degen me iznenadio pravo solidno odigrao jadni Babel presjedio opet na klupi
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 20 jan 2010, 23:02

Ovo vam je ono kad pravi navijaci stanu iza svog tima, kakav god taj tim bio, kako god igrao - kada igraci ostave srce na terenu. Meni je drago radi Rafe, jer se ipak trud njegovih igraca isplatio. Well done, boys!!!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jan 2010, 23:02

^ Svaka cast Ngogu :)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jan 2010, 23:03

reds je napisao/la: 8)Mozda nam sudija svira nepostojeci penal iz kojeg Kuyt daje gol za 1:2
Obratite paznju na moj post sa prethodne stranice nisam rezultat pogodio ali nema veze :D
Zasluzena pobjeda.Degen je mogao dati gol.... itd.Sad imamo dobru sansu imamo 1 bod manje od Spursa.Nadam se KONACNO da cemo uspjeti bar 3 pobjede zaredom upisati.Riera pokazao da imam mjesta za njega u 1.postavi.Dobra partija idemo dalje samo da ne bude u narednom kolu opet kiks. 8-)
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jan 2010, 23:04

e da smo Bogdo ovako borbeno igrali od pocetka sezone...stvarno,borbenost za 10 i ne sjecam se kad smo zadnji put imali vise ozbiljnijih sansi..sad samo treba nastaviti u ovom ritmu,ne moze se odjedno preci sa loseg na odlicno,ali ovo bi mogao biti dobar pocetak....

al onog paščeta,kako ga moj brat zove,kristica,:"KOT,oprostite KOP,juventusa,pardon,intera iz milana" :lol:

i atmosfera odlicna
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 20 jan 2010, 23:05

Silma_liverpool je napisao/la:
Napokon...place mi se od srece!!
ndam se da ce ova pobjeda pozitvno utjecati na cjeli LIverpool, pa da nas krene ;)
ja evo placem.. heh.. nenormalno je kako mi je drago :D :D :D

Eh Degen moj.. sta si svasta radio :D hajd' moglo je bit gore :P .. N'Gog- stvarno prezadovoljna.. uh.. kako se u zadnje vrijeme moje misljenje mijenja.. drago mi je :lol:

Kuyt legendaaa :D
Moze li ovaj dan bolje zavrsiti?? da da moze.. Arsenal je prvi 8-)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 20 jan 2010, 23:05

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Svaka cast Ngogu :)
Eto samo uporedi onu tekmu protiv Stoke Cityja i njegovih par minuta nocas. Confidence, we need confidence... :D :D
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

jakyyy
Kontakt:

Post Postao/la jakyyy » 20 jan 2010, 23:06

sta sam ja rekao momici samo optimizam i borba na terenu i tu je pobjeda sramite se sad oni sto nisu vjerovali u svoj klub ja sam presretan jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 jan 2010, 23:08

teska utakmica ali sasvim zasluzena pobjeda, svi igraci su dali sve od sebe, i ovakav liverpool zelim da gledam, zelim da gledam borbu na terenu, da se gine za svaku loptu, odbrana je bila odlicna, grk je u ove dvije utakmice odradio veliki posao, ali to ej bilo za ocekivati jer igrali smo protiv dvije ekipe protiv kojih nam je trebao neko dobar u skoku, jer i tottenehm igra samo na croucha a o stoci da ne govorim
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 jan 2010, 23:10

reds je napisao/la:
reds je napisao/la: 8)Mozda nam sudija svira nepostojeci penal iz kojeg Kuyt daje gol za 1:2
Obratite paznju na moj post sa prethodne stranice nisam rezultat pogodio ali nema veze :D
Zasluzena pobjeda.Degen je mogao dati gol.... itd.Sad imamo dobru sansu imamo 1 bod manje od Spursa.Nadam se KONACNO da cemo uspjeti bar 3 pobjede zaredom upisati.Riera pokazao da imam mjesta za njega u 1.postavi.Dobra partija idemo dalje samo da ne bude u narednom kolu opet kiks. 8-)

nepostojeci penal :roll:

a sto nas tottenehm podera, sa koliko ono metara primismo gol :?: :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jan 2010, 23:11

Lily je napisao/la: Moze li ovaj dan bolje zavrsiti?? da da moze.. Arsenal je prvi 8-)
Ja volim sto su prvi.Kad vec mi ne mozemo onda bih volio da Arsenal osvoji titulu :geek: .
YNWA je napisao/la:
reds je napisao/la:

nepostojeci penal :roll:

a sto nas tottenehm podera, sa koliko ono metara primismo gol :?: :mrgreen:
Drago mi je sto nisam pogodio al ha'jd iskreno reci jesi li ti ocekivao ovakvu igru i zalganje ?
P.S nije igrao Huddlestone a ja sam rekao da ce on dati gol :mrgreen: .
Zadnja izmjena: reds, dana/u 20 jan 2010, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jan 2010, 23:12

meni je zadnjih 15 minuta bilo najgore,bas me bilo strah da se ne ponovi stoke i ostali,na srecu nije,samo da nam je sad nastaviti ovakvu borbenu igru,jer mislim da ce nam ovo biti jedna od rijetkih sansi gdje nasu formu mozemo u potpunosti preokrenuti....carra care,kako igras za navijace :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jan 2010, 23:12

reds je napisao/la:

^ Ne bi se slozio da je NE postojeci ;)

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 20 jan 2010, 23:13

ma svaka cast i vi jednom pobijedili
velike cestitke od mene :mrgreen: :mrgreen:

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 20 jan 2010, 23:14

Konačno... Aquman odlican al' moram reci i Carra je bio fantastican
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jan 2010, 23:15

OTNYS_YNWA je napisao/la: ^ Ne bi se slozio da je NE postojeci ;)
Ali ja sam to rekao sat vremena prije utakmice :?
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.