Opet kazem bolje je pustiti malog Plakala da igra pa i da postane najveci kloc pokusali smo. Mozemo samo biti na dobitku ako nesto bude od njega. Titula...ma kakva titula ljudi nama treba da se ekipa jos uigra, da Dupovac dodje sebi i dohaviza se, da mali Radovac jos stekne samopouzdanja, da Cimirot konacno sazrije kao veznjak. Kad smo mogli cekati ovoliko dugo mozemo jos, sta nas briga. Treba vidjeti kako ce biti to sa akademijom. Ja necu nista unaprijed da govorim da ne bude vidi ovoga sto pehira, ovakvi smo mi, samo neki crnjaki. Sacekat cu ako treba 1god pa da vidim i dam neki ocjenu i sud kako se tu radi, kakva se djeca dovode, kome i zasto se dovede. Nama kao klubu ili nekom drugom i jos 1001 pitanje koje ce mi se u tom trenutku vrtiti po glavi. Naravno da nemoze u ekipi da igra 6 juniora pa nismo mi Ajax, al brate mogu 2, al nasa iz nase skole, nasi omladinci, nasa djeca da budu sa prvim timom i da donijaju sansu da igraju. Sta ce Plakalo da nauci u Slobodi. Da ga neki krkan iz Bratstva slomi kad bude igrao tamo. Opet je u PL koliko toliko regularnije sudjenje i manje se udaraju nego u 1ligi. Ma mozemo mi pisati i pametovati ovdje danima do 100.000 stranice mi nista ne odlucujemo, bice onako kako je zapisano i kako odluce nase uprave ko god sjedio u njoj, danas, sutra za 10god.hilmo je napisao/la:U potpunosti se slažem.ado-hz je napisao/la:Iskreno meni ove posudbe nisu nesto drage. Hajd da se dovede jedan igrac pa nekako moze proci. Al da gomilamo igrace na posudbi od kojih necemo imamo neke velike koristi jer ce se vratiti u svoje klubove to malo ne kontam. Pa pa bih malog Plakala vise volio da gledam u tandemu sa Bilbijom. Sjetimo se samo Skore i njegovih pocetaka nije znao gdje napada. Sjecas se prvi put kad je usao u igru trcao ko muha bez glave gore dole, nije znao ni sta igra. Pa smo ga istrpili a znamo kakav je igrac postao. Mali Plakalo bi po mom misljenju koje ne mora niko da uvazi meni igrao a ne poslali ga na posudbu. Sigurno bi napredovao uz Bilbiju nego sto ce da napraduje u Slobodi. Al eto znat cemo sve nakon 30kola kako smo poslovali i trgovali....pametno ili ne.
Bojim se da će na kraju biti da nismo dobro trgovali. Evo sad otprilike na platnom spisku imamo oko 28 igrača (+/- dva), sigurno će na kraju sezone biti onih koji nisu zadovoljni minutažom, a i onih čijim uslugama klub nije zadovoljan pa dovesti tri četiri igrača, i opet jovo nanovo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A tamo u čosku Tan, ništa mu nije jasno.fedeltafrotta je napisao/la:komazec![]()

Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Koji paćenici heheheheTimeLine je napisao/la:A tamo u čosku Tan, ništa mu nije jasno.fedeltafrotta je napisao/la:komazec![]()

Sarajevo ljubavi moja!
Pojest cete ono sto ste ovdje"pisali"
polako

sekac je napisao/la:Koji paćenici heheheheTimeLine je napisao/la:A tamo u čosku Tan, ništa mu nije jasno.fedeltafrotta je napisao/la:komazec![]()

-
- Kontakt:
luca toni, misimovic, stevanovic, velikonja...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
duple knjige i tako tofedeltafrotta je napisao/la:luca toni, misimovic, stevanovic, velikonja...
Mercedes arena..rammstein je napisao/la:duple knjige i tako tofedeltafrotta je napisao/la:luca toni, misimovic, stevanovic, velikonja...
4.10.2009.
sta mai,rasime,omladinski pogon,i oslanjanje na vlastite snage,eki..rasadnika fuZbalskih talenata..eki,price,eto za godinicu ili dvije pozitivna nula,bez dugova,a u steku 20 milioncica u nekretninama,eki...preko noci sve superisika,i ne moze bolje,eki..ofirnog minimiziranja svega onog sto komsija radi,eki...fedeltafrotta je napisao/la:luca toni, misimovic, stevanovic, velikonja...
opasna je ljuta feferonka,ona crvena, kad se zaglavi u anusu,jel de??
eki...

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
joj kad mi zaagadi ovim slikama temu 

Eki nekih osam titula, a eki, nešto duplo, puta dva, za vas science fiction.socrates je napisao/la:sta mai,rasime,omladinski pogon,i oslanjanje na vlastite snage,eki..rasadnika fuZbalskih talenata..eki,price,eto za godinicu ili dvije pozitivna nula,bez dugova,a u steku 20 milioncica u nekretninama,eki...preko noci sve superisika,i ne moze bolje,eki..ofirnog minimiziranja svega onog sto komsija radi,eki...fedeltafrotta je napisao/la:luca toni, misimovic, stevanovic, velikonja...
opasna je ljuta feferonka,ona crvena, kad se zaglavi u anusu,jel de??
eki...![]()

kako jadno , dodju na ovu temu i lijece svvoje bolesti ... mene bi bilo stid napisati slovo na vasoj temi ALI SLOVO JEDNO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sura El-Kafirunfedeltafrotta je napisao/la:
BISMILLAHI-R-RAHMANI-R-RAHIM
KUL JA EJJUHE-L-KAFIRUN.
LA E‘ABUDU MA TA‘BUDUN.
VE LA ENTUM ‘ABIDUNE MA E‘ABUD.
VE LA ENE ‘ABIDUN MA ‘ABEDTUM.
LEKUM DINUKUM VE LIJE DIN.
pu
pu
pu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Cuj ovog lafmomana, barseloninogfanarammstein je napisao/la:kako jadno , dodju na ovu temu i lijece svvoje bolesti ... mene bi bilo stid napisati slovo na vasoj temi ALI SLOVO JEDNO

S obzirom da si veliki vjernik kome ces cestitati Bajram u sarajevu ali od prvih jedanaestBosniacum Lilium je napisao/la:
Sura El-Kafirun
KUL JA EJJUHE-L-KAFIRUN.
LA E‘ABUDU MA TA‘BUDUN.
pu
pu
pu

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 18 jan 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odakle si ti to izvukao sta sam ja? sto sam C/P dovu s neta?pile87 je napisao/la:S obzirom da si veliki vjernik kome ces cestitati Bajram u sarajevu ali od prvih jedanaestBosniacum Lilium je napisao/la:
Sura El-Kafirun
KUL JA EJJUHE-L-KAFIRUN.
LA E‘ABUDU MA TA‘BUDUN.
pu
pu
pu

Hajmo se vratiti temi, bezveze provocirate, ako imate napisati ista o FKS, izvol' te, ako nema, pustite i ne trolajte, taman se sastavilo par stranica samo o FKS i dodjete kao neke pubertetlije da se nasladjujete nekim stvarima.
ONTOPIC:
zna li neko da li se definitivno odustalo od Kalasia ?
Pa skonto po tome pu pu pu samo pravi vjernici i navijaci sarajeva govore pu pu pu !Bosniacum Lilium je napisao/la:
odakle si ti to izvukao sta sam ja? sto sam C/P dovu s neta?Odakle znas koje sam ja vjere? Na kraju krajeva pravi vjernik nema problema s tim, a ni oni drugi, ne znam na sta ciljas, mozda ako si ti nacionalisticki zadojen, ja nisam.
Hajmo se vratiti temi, bezveze provocirate, ako imate napisati ista o FKS, izvol' te, ako nema, pustite i ne trolajte, taman se sastavilo par stranica samo o FKS i dodjete kao neke pubertetlije da se nasladjujete nekim stvarima.
ONTOPIC:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kao sto rekoh, vrati se temi ili sjasi s istepile87 je napisao/la:Pa skonto po tome pu pu pu samo pravi vjernici i navijaci sarajeva govore pu pu pu !Bosniacum Lilium je napisao/la:
odakle si ti to izvukao sta sam ja? sto sam C/P dovu s neta?Odakle znas koje sam ja vjere? Na kraju krajeva pravi vjernik nema problema s tim, a ni oni drugi, ne znam na sta ciljas, mozda ako si ti nacionalisticki zadojen, ja nisam.
ONTOPIC:

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MaroonBjelave i 23 gosta.