RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Valjalo bi da nadje fin angazman i rijesi koliko toliko finansijsku situaciju. Uvijek sam cijenio njegovo moralisanje saigraca na terenu kada ide lose ali i kada ide dobro. Ne mogu se sjetiti protiv koga je bilo ali vodi Velez 3:0 a on se dere hajmo jos hajmo jos. RAja to ne zaboravlja. Merza brato sretno
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Merzić ima ugovor s Veležom do kraja sezone, dok prema transfermarketu vrijedi 250.000 eura...ako ode mogla bi leći fina suma...
nego zanima me ovaj mali Said Behram, koji je prešao u Želju. da li će Velež imati pravo na naknadu u slučaju kada zaigra za prvi tim Želje, i ako se proda vani?
nego zanima me ovaj mali Said Behram, koji je prešao u Želju. da li će Velež imati pravo na naknadu u slučaju kada zaigra za prvi tim Želje, i ako se proda vani?
na transfermarketu piše da je Purović igrač Veleža, čija vrijednost prema njim iznosi 400.000 eura...prema njima, Velež je peti klub po vrijednosti u BiH s 4.000.000 eura...
Re: Odg: RSD Velež Mostar
Neće ako ne potpise profesionalni ugovor, ako se proda vani, Velež će dobiti mali postotak zbog pravila o solidarnostiAlemC85 je napisao/la:nego zanima me ovaj mali Said Behram, koji je prešao u Želju. da li će Velež imati pravo na naknadu u slučaju kada zaigra za prvi tim Želje, i ako se proda vani?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Re: Odg: RSD Velež Mostar
hvala na objašnjenju...anonimni je napisao/la:Neće ako ne potpise profesionalni ugovor, ako se proda vani, Velež će dobiti mali postotak zbog pravila o solidarnostiAlemC85 je napisao/la:nego zanima me ovaj mali Said Behram, koji je prešao u Želju. da li će Velež imati pravo na naknadu u slučaju kada zaigra za prvi tim Želje, i ako se proda vani?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

I Bašić iz omladinskog pogona u Dinamu. Bravo Upravo!
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato mislis u DiNaNoGoodison je napisao/la:I Bašić iz omladinskog pogona u Dinamu. Bravo Upravo!

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Titova-Juga
- Kontakt:
Goodison je napisao/la:I Bašić iz omladinskog pogona u Dinamu. Bravo Upravo!
Titova-Juga je napisao/la:Hook sa juga: "Ovo je smijesno"
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Odlazenje nasih talenata u potpunosti je u skladu sa planom uprave da okosnicu tima cine Velezova djeca,zar ne?Tragikomicno.Isakovic pobjegao u Vitez,ozbiljna nam uprava,europska.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jao ove ptice kukavicevfcmostar je napisao/la:Odlazenje nasih talenata u potpunosti je u skladu sa planom uprave da okosnicu tima cine Velezova djeca,zar ne?Tragikomicno.Isakovic pobjegao u Vitez,ozbiljna nam uprava,europska.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
mene više i ne čudi što je Bašić otišao u Dinamo, kada znamo u kakvom je stanju omladinska škola. Znam da je želja mnogih mladića da pređu u Dinamo, jer je to trenutno najorganizovaniji klub na ovim prostorima. Zbog toga je IMPERATIV da se ove godine konačno sredi omladinska škola, ali uvijek ima viša sila, džaba, ne može se glavom kroz zid. 
samo mi je krivo što niko ne kaže javno da je Mostar digao ruke od Veleža, ali i sporta uopšte, ta vaša nesposobna vlast ništa ne čini, kao što su zeničani izganjali novce za BP, a oni nisu mogli izganjati osnovna sredstva az najobičniji teren s umjetnom travom. I kako očekivati od samog kluba, koji je izbjeglica da sve sam uradi. SKIDAM KAPU SVIM LJUDIMA KOJI DRŽE VELEŽ U ŽIVOTU, A MOSTARU PORUČUJEM: NISTE NI GRAM ZASLUŽILI VELEŽA, SRAM VAS BILO.

samo mi je krivo što niko ne kaže javno da je Mostar digao ruke od Veleža, ali i sporta uopšte, ta vaša nesposobna vlast ništa ne čini, kao što su zeničani izganjali novce za BP, a oni nisu mogli izganjati osnovna sredstva az najobičniji teren s umjetnom travom. I kako očekivati od samog kluba, koji je izbjeglica da sve sam uradi. SKIDAM KAPU SVIM LJUDIMA KOJI DRŽE VELEŽ U ŽIVOTU, A MOSTARU PORUČUJEM: NISTE NI GRAM ZASLUŽILI VELEŽA, SRAM VAS BILO.

100% I JOŠ SE ČUDIMO ŠTO NEMA REZULTATA,PA DOBRO JE PA IMAMO KLUB.AlemC85 je napisao/la:mene više i ne čudi što je Bašić otišao u Dinamo, kada znamo u kakvom je stanju omladinska škola. Znam da je želja mnogih mladića da pređu u Dinamo, jer je to trenutno najorganizovaniji klub na ovim prostorima. Zbog toga je IMPERATIV da se ove godine konačno sredi omladinska škola, ali uvijek ima viša sila, džaba, ne može se glavom kroz zid.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma bilo je Veleza prije nas,bit ce i jos dugo poslje nas. Nego yebem ti Dzumhura napi se ko letva 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Sta je ovo?Isakovic potpisao za Vitez
Ne znam sta se desava rodjeni kod vas ali ovo je ako se ne varam vec 3-4 igrac koji izigrava mangupa na racun Veleza i ponasa se po principu hocu--necu.Morala bi uprava malo ozbiljnije da poradi na tome.

Ne znam sta se desava rodjeni kod vas ali ovo je ako se ne varam vec 3-4 igrac koji izigrava mangupa na racun Veleza i ponasa se po principu hocu--necu.Morala bi uprava malo ozbiljnije da poradi na tome.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Načelni usmeni dogovor nikoga ne obaveziva da se drži svoje riječi. Tako da Uprava sa tim ništa nema.
Druga stvar je da je potpisao ugovor pa otišao, a to logički nije moguće.
Mada ima svakakve stoke na današnjem vaktu.
Druga stvar je da je potpisao ugovor pa otišao, a to logički nije moguće.
Mada ima svakakve stoke na današnjem vaktu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ovdje klub nije ništa kriv, nego igrač, koji je izigrao klub.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ko yebe malog seljacica svakako mi se nije ni svidjao od pocetka. Idemo dalje jos je 40 dana do pocetka prvenstva. Bit ce igraca. Mozda su i nasi vidili da su pogrijesili pa ga kulturno odyebali. Ko to zna sta se desilo. Nama trebaju igraci koji ce imati pravo nastupa u kupu
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
meni se sviđa ova praksa, kojom smo otkrili igrače tipa Majkića, Drakula, Letića i dr., ako ne može odmah iz omladinske škole, a pošto je Mrkva rekao da će doći veliki broj neafrimisanih igrača, koji će se pokušati nametnuti stručnom štabu, to znači da postoji velika šansa da se otkriju neki novi klinci, kao ovi gore pomenuti.
Tako je i Okić došao na probu one sezone kad smo jedva ostali u ligi. Niko nije znao za njega, došlo prvo kolo i odmah zabio, donio nam dosta ključnih bodova pogotovo u toj sezoni. I eto sad nam je glavni igrač.AlemC85 je napisao/la:meni se sviđa ova praksa, kojom smo otkrili igrače tipa Majkića, Drakula, Letića i dr., ako ne može odmah iz omladinske škole, a pošto je Mrkva rekao da će doći veliki broj neafrimisanih igrača, koji će se pokušati nametnuti stručnom štabu, to znači da postoji velika šansa da se otkriju neki novi klinci, kao ovi gore pomenuti.

Ma ko yebe Isaka Samokovliju
,bit ce drugi ,nego me zabrinjava cinjenica da se nastavlja praksa iz proslosti kada najave nekog igraca da je potpiso(ili sve dogovorio) za Velez a onda taj isti u zadnji cas ode pod nerazjasnjenim okolnostima u drugi klub.Koji je ovo igac u zadnje 3 godine da ga je Mrle najavio kao novi igrac Veleza(ili da je neko produzio vijernost )a on razguli u zadnji cas.Sjetimo se Bandovica,Brkovica,prije njioh Zolja(kad je prelazio u Olimpic),Demica,lani onoga iz Srebrenika,ovoga sada.(ima ih jos ne mogu sada da ih se sjetim),pa sjetimo se trenera Odovica kad su sve dogovorili pa razguli u zadnji cas pod nerazjasnjenim okolnostima.Ovo sto oni govore da su porodicni problemi ,nek objese oni macku za rep,ta nismo dijeca
Mora neko reci pravi razlog,nesto je bilo,nesto se desilo pa ovaj pokupio prnje i otiso.Mozda su mu obecali neku lovu pa ga zayebali ko zna.Moguce da su i nasi nasli nekog drugog,pa Isaka **** na kulturan nacin(sumnjam da je ovo slucaj).Uglavnom svake godine nam se dogodi isto.Vise nista ne vjerujem dok ne pocne prvenstvo i dok ga ne vidim u timu Veleza(jer moze utech ko Bandovic u praskozorje pocetka prvenstva
)
FORZA VELEZ

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.