FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amar ne moze fuliti sto se toga tice nemoj mi se sikirati nista.
Hadzic, Skaljic, Smajic........terabajt je napisao/la:Amar ne moze fuliti sto se toga tice nemoj mi se sikirati nista.
-
- Kontakt:
Ma samo se oslonuti na nasu djecu i nema fuleterabajt je napisao/la:Amar ne moze fuliti sto se toga tice nemoj mi se sikirati nista.

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
I sta s njima ? Jel mislis da je pogrijesio sto su otisli ili da nam trebaju zamjene za njih ?Ozren je napisao/la:Hadzic, Skaljic, Smajic........terabajt je napisao/la:Amar ne moze fuliti sto se toga tice nemoj mi se sikirati nista.
hoce li vam se vratiti Armin Hodzic ?
-
- Kontakt:
Na vasu zalost hoceaS_Roma je napisao/la:hoce li vam se vratiti Armin Hodzic ?

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
mukitmovac je napisao/la:Na vasu zalost hoceaS_Roma je napisao/la:hoce li vam se vratiti Armin Hodzic ?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Opet neki napačeni pitar došao na temu. 

Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Kako mi se samo svidja ova naša tišina...
Ne treba dovoditi polovne igrace,posebno ne na nekakve pozajmice,ugovore na godinu i slicno. Ako ce neko tipa Puric, uzeti mjesto Rijadu,neka fala.Doprinos takvog igraca moze biti pet posto veci od Rijadovog.Jel ga treba zbog toga doveswti,da odigra po godine,godinu i alahimanet.Ne treba.I nije ga htio Amar.Nudjen je.
A zašto se uvijek kod nas piše ako neki igrač ode za drugi klub. Kakav crni Purić, a uostalom ko zna da li bi on nama valjao ili ne. Samo bezveze ulazite u rasprave i spominjete igrače koji su nebitni realno.
Mi smo tu gdje smo upravo iz razloga što u kontinuitetu imamo istu ekipu, to je jedina formula za uspjeh. Jest da je sad bilo odlazaka, da će biti vjerovatno još, ali to uopće nije problem...
Šta je s E. Čolićem, kad on misli ići zna li neko. Bezveze na platnom spisku tolike godine ..
Mi smo tu gdje smo upravo iz razloga što u kontinuitetu imamo istu ekipu, to je jedina formula za uspjeh. Jest da je sad bilo odlazaka, da će biti vjerovatno još, ali to uopće nije problem...
Šta je s E. Čolićem, kad on misli ići zna li neko. Bezveze na platnom spisku tolike godine ..
Ne zamarajte se 

(kuha li se sta)bangara je napisao/la:Kako mi se samo svidja ova naša tišina...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Na Colica se ozbiljno racunaTimeLine je napisao/la:

NO PYRO NO PARTY
Raja jel neko uzimao mozda nesto iz fan shopa (od clanova),imal popusta il ?
Željeznicar za život cijeli !
nikad ne znaš kad će ući sa klupe i odlučiti utakmicu.Buu je napisao/la:Na Colica se ozbiljno racunaTimeLine je napisao/la:

Odlazi Safete.
Bolje ubaciti nekog malca, a njega skinut s platnog spiska, stvarno je više dosadio. Gori mi je od Adisa Obada.Buu je napisao/la:Na Colica se ozbiljno racunaTimeLine je napisao/la:

Ne kontam što ste toliko kivni na njega...
-
- Kontakt:
likusa je napisao/la:Raja jel neko uzimao mozda nesto iz fan shopa (od clanova),imal popusta il ?
Kažu da ima 5% do 15% popust u fan shopu (zavisno od artikala).
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
Nermin Zolotic, Vedran Kjosevski, Armin Hodzic, Benjamin Colic, Emrah Hasanhodzic, Damir Sadikovic, Muamer Svraka, Nermin Jamak, Riad Bajic, Eldar Hasanovic, Emir Cutahija, Kerim Memija, Ismail Durakovic i Kemal Osmankovic.
Zeljini sinovi pod trenutnim prof. kontraktom!
A pitari i vukovi nek samo dovode.. pa otice za godinu max kako su i dosli...
Zeljini sinovi pod trenutnim prof. kontraktom!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Blackwargreymon i 42 gosta.