Lacko odustao, prep'o se DamiraVirtu4l je napisao/la:@Unnoficialpage
Lacko, Hajek, Vesely, Kavčić, Brown, Bemelmans... stara raja sa BET365. Kako bih volio da neko od naših pretambura Lacka.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Lacko odustao, prep'o se DamiraVirtu4l je napisao/la:@Unnoficialpage
Lacko, Hajek, Vesely, Kavčić, Brown, Bemelmans... stara raja sa BET365. Kako bih volio da neko od naših pretambura Lacka.
Nalazi se na ulaznoj listi, 37. je altrnativa bio. http://www.tennisteen.it/entry-list/180 ... -2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;BegAx je napisao/la:@Unofficialpage
Otkud ti to za Mirzu?
Samo da se u ovoj prici ne dokaze staro Bosansko pravilo kada su nasi talenti i sportisti u pitanju a to je da im roditelji pored sve njihove dobre volje mogu ujedno na drugoj strani biti i NAJVECI NEPRIJATELJI!!!!Virtu4l je napisao/la:To se obično radi preko sponzora, npr. uzme ga Adidas i on mu dodijeli jednog od svojih trenera. Adidas ima veoma razvijen Player Development Program. Oni prate sve veće turnire, imaju odličan coaching, mentoring, igračima pružaju sve što im je potrebno. Kod Damira je malo zeznuta situacija zbog njegovog oca koji je alfa i omega u njegovoj karijeri, tako da bi neko trebao da ponudi baš odlične uslove da bi se on možda povukao malo u stranu.Sarajlijc@ je napisao/la:Haj ko se razumije da mi objasni ima li sanse da je sad neki trener zapazio Dzumhura i da ga uzme pod svoje kako bi ovaj jos napredovao ili kako vec to hoda u tenisu?
Zanimljiva tema, večeras nešto više od tome, sad nemam vremena.
Jelena Dokic najbolji primjer...Idimidodjimi je napisao/la:Samo da se u ovoj prici ne dokaze staro Bosansko pravilo kada su nasi talenti i sportisti u pitanju a to je da im roditelji pored sve njihove dobre volje mogu ujedno na drugoj strani biti i NAJVECI NEPRIJATELJI!!!!Virtu4l je napisao/la:To se obično radi preko sponzora, npr. uzme ga Adidas i on mu dodijeli jednog od svojih trenera. Adidas ima veoma razvijen Player Development Program. Oni prate sve veće turnire, imaju odličan coaching, mentoring, igračima pružaju sve što im je potrebno. Kod Damira je malo zeznuta situacija zbog njegovog oca koji je alfa i omega u njegovoj karijeri, tako da bi neko trebao da ponudi baš odlične uslove da bi se on možda povukao malo u stranu.Sarajlijc@ je napisao/la:Haj ko se razumije da mi objasni ima li sanse da je sad neki trener zapazio Dzumhura i da ga uzme pod svoje kako bi ovaj jos napredovao ili kako vec to hoda u tenisu?
Zanimljiva tema, večeras nešto više od tome, sad nemam vremena.
Hiljadu puta dokazano kroz raznorazne sportove.
Bas me zanima ta situacija i pratit cu je u narednom periodu samo da vidim da li je Nefridu veci i bitniji njegov ego od Damirovog uspjeha u karijeri.
Valjda će večeras objaviti žrijeb za kvale.Unofficialpage je napisao/la:Nalazi se na ulaznoj listi, 37. je altrnativa bio. http://www.tennisteen.it/entry-list/180 ... -2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba li, inače je prošle sezone petkom oko 9 izlazio ždrijeb za kvaleVirtu4l je napisao/la:Valjda će večeras objaviti žrijeb za kvale.Unofficialpage je napisao/la:Nalazi se na ulaznoj listi, 37. je altrnativa bio. http://www.tennisteen.it/entry-list/180 ... -2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da su vam Nefridove suze nakon meča sa Dodigom sve rekle. I nikako ga ne treba stavljati u istu rečenicu sa manijakom i bolesnikom kakav je Damir Dokić.
Virtu4l je napisao/la:Valjda će večeras objaviti žrijeb za kvale.Unofficialpage je napisao/la:Nalazi se na ulaznoj listi, 37. je altrnativa bio. http://www.tennisteen.it/entry-list/180 ... -2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da su vam Nefridove suze nakon meča sa Dodigom sve rekle. I nikako ga ne treba stavljati u istu rečenicu sa manijakom i bolesnikom kakav je Damir Dokić.
Naravno da nije.mirza1243 je napisao/la:Slusam sad na tv-u da se Damir probio u top 100,da li je to stvarno istina
Haha ako ovo ne prođe ne znam šta će onda. Bit će malih problema sa Diazom jer je on 196. na atp listiBegAx je napisao/la:Nista nije lagano kad' je Mirza u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.