Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Zar je bitno što igra bolje, bitno je da igra bolje. Svi znamo da su on i Downing bili prvi na listi za odlazak, i vjerovatno je i to uticalo na Hendersona da se malo više trudi kako bi ostao u klubu. Liverpool igra bolje, a samim tim i nekim pojedincima skače cijena.
Downing je bio kralj.
Prva tekma protiv Sunderlanda i precka.Nakon toga se nije vidio do finala CC-a
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Downing je svoje uradio golom protiv Tottenhama
A taman sam se bio pripremio da mu opsujem od do,jer sam mislio da će idiot promašiti
Henderson je motor ove ekipe, svidjelo se to nekima ili ne!

A taman sam se bio pripremio da mu opsujem od do,jer sam mislio da će idiot promašiti

Henderson je motor ove ekipe, svidjelo se to nekima ili ne!
Ja te volim, volim Željo..
-Antonio Kandreva nova je meta Liverpula. Englezi su već uspostavili kontakt sa Italijanima i za sada postoje nagoveštaji da bi desni spoljni Lacija na leto mogao da se preseli na Enfild. Za sada se ne navodi suma koju su Crveni spremni da plate. 
-Štoper Liverpula Tijago Ljori (20), koji je letos doveden iz Sportinga za sedam miliona funti i od tada samo jednom bio na klupi za rezervne igrače, narednih šest meseci provešće na pozajmici u španskoj Granadi.
Bar će igrat

-Štoper Liverpula Tijago Ljori (20), koji je letos doveden iz Sportinga za sedam miliona funti i od tada samo jednom bio na klupi za rezervne igrače, narednih šest meseci provešće na pozajmici u španskoj Granadi.
Bar će igrat

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Očekivano posudba za Illorija, odličan potez. Vrijeme je da primjeni ono što ga je Toure učio svih ovih mjeseci 

Jest, al' je zato u finalu ubio nogama.Otelo je napisao/la:Downing je bio kralj.

I onda se opet nije vidio dok nije prešao u WHU.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Smijesno mi je vidjeti kako neko moze reci da Coutinho ide na klupu. Pa mi bez Coutinha ne bi imali niti jedan kvalitetan pas prema spicevima, samim tim Suarez se puno vise vraca i usporuje napade. Za mene Coutinho je nas najkreativniji igrac i bez njega igra na terenu nije ista .
Da, jadan naš napad bez Coutinha, strašne 2 asistencije, a pri tome fuli svaku utakmicu po 2 zicera. Allen je profulio protiv Evertona zicer pa su ga ubili kritikama, ali to nije slučaj sa Coutinhom, jer je on jedan veliki majstor i znalac_melich_ je napisao/la:Smijesno mi je vidjeti kako neko moze reci da Coutinho ide na klupu. Pa mi bez Coutinha ne bi imali niti jedan kvalitetan pas prema spicevima, samim tim Suarez se puno vise vraca i usporuje napade. Za mene Coutinho je nas najkreativniji igrac i bez njega igra na terenu nije ista .

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije poenta u asistencijama i golovima. Svaka akcija koju odigra Liverpool ide preko stopera, bekova, veznjaka, do napada. Dakle, da bi Coutinho bio odličan ne mora da zabije ili da asistira, dovoljno je da učestvuje u napadu što radi odlično. Kakav smo raspored imali, dobro je da nam se igrači nisu raspali. Biće to još bolje, naš brazilski čarobnjak je veoma važan timu. 
Igrač u malo lošijoj formi i odma ga na klupu šaljete? Šta postići s tim? Ne sjećate se onih njegovih majstorskih pasova. Vidjećemo ga sada iza S'S'S-a u napadu.

Igrač u malo lošijoj formi i odma ga na klupu šaljete? Šta postići s tim? Ne sjećate se onih njegovih majstorskih pasova. Vidjećemo ga sada iza S'S'S-a u napadu.
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 17 jan 2014, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ma dajOTNYS_YNWA je napisao/la:Nije poenta u asistencijama i golovima. Svaka akcija koju odigra Liverpool ide preko stopera, bekova, veznjaka, do napada. Dakle, da bi Coutinho bio odličan ne mora da zabije ili da asistira, dovoljno je da učestvuje u napadu što radi odlično. Kakav smo raspored imali, dobro je da nam se igrači nisu raspali. Biće to još bolje, naš brazilski čarobnjak je veoma važan timu.

Jedino kod nas nije poenta u asistencijama i golovima. Vjeruj mi da bih i ja mogao raditi ono što Coutinho radi, dodavati najbližem do sebe i s vremena na vrijeme pokusati podvaliti koji pas koji uglavnom završi kod korner zastavice, a da ti ne pričam kakav bih bio specijalista za promašaj čistih zicera i prilika. On uopšte nije onaj igrač od prošle sezone, kada nas je iznenadio sve. Ustvari, možda nismo mi uopšte oni od prošle godine, jer rijetko ko je očekivao dobre partije od Coutinha, tako da mu nije bilo teško da nas iznenadi, dok ove sezone očekujemo neku prevagu kod tog igrača, ali je nema, možda je nikad nije ni bilo.
Henderson prije Coutinha!
- the scouser
- Kontakt:
Na livescore-u već izašao sastav, prvi put da to vidim
:
http://www.livescore.com/soccer/england ... 1-1474925/

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Neki dizu Coutinha, a neki ga potcenjuju malo previse.
Ove sezone on je cetvrti igrac po broju kljucnih sansi stvorenih (28), ispred su Suarez(47), Stivi(40), i Hendo(39). A kada se vec uporedjuje sa Hendersonom, on takodje ima i 5 meceva manje od pomenutog. Od toga je Hendo svaki mec poceo, svih 21, dok je Coutinho poceo 14 meceva, a poceo sa klupe 2 meca, sto cini ukupno 16 meceva.
Ako izracunas na koliko minuta stvaraju sanse obojica, videces da je Coutinho kreativniji igrac, s obzirom da Henderson ima daleko vise minuta. Tako da prica da on s vremena na vreme "podvali" jedan pas, ne stoji nikako.
Sa ovim ni na koji nacin ne zelim staviti Brazilca ispred Hendersona ove sezone, samo da se neki fakti utvrde i da znamo o cemu pricamo. Coutinho ima tu varnicu, samo treba da ga sredi trener, da dobije malo na samopouzdanju i bice to bolje, mlad je momak i ima vremena.
Nije bas tacno da on samo dodaje prvom do sebe, da je tako, imao bi daleko jaci procenat uspesnosti dodavanja od ovog trenutnog, koji je inace dobar, 79% u odnosu na proslu polusezonu kada je imao 74%, ali je isto tako imao veci broj asistencija i veci broj stvorenih sansi, abnormalno veliki broj u odnosu na odigrane minute.gio10 je napisao/la:Vjeruj mi da bih i ja mogao raditi ono što Coutinho radi, dodavati najbližem do sebe i s vremena na vrijeme pokusati podvaliti koji pas koji uglavnom završi kod korner zastavice, a da ti ne pričam kakav bih bio specijalista za promašaj čistih zicera i prilika.
Ove sezone on je cetvrti igrac po broju kljucnih sansi stvorenih (28), ispred su Suarez(47), Stivi(40), i Hendo(39). A kada se vec uporedjuje sa Hendersonom, on takodje ima i 5 meceva manje od pomenutog. Od toga je Hendo svaki mec poceo, svih 21, dok je Coutinho poceo 14 meceva, a poceo sa klupe 2 meca, sto cini ukupno 16 meceva.
Ako izracunas na koliko minuta stvaraju sanse obojica, videces da je Coutinho kreativniji igrac, s obzirom da Henderson ima daleko vise minuta. Tako da prica da on s vremena na vreme "podvali" jedan pas, ne stoji nikako.
Sa ovim ni na koji nacin ne zelim staviti Brazilca ispred Hendersona ove sezone, samo da se neki fakti utvrde i da znamo o cemu pricamo. Coutinho ima tu varnicu, samo treba da ga sredi trener, da dobije malo na samopouzdanju i bice to bolje, mlad je momak i ima vremena.
Sumnjam da je ovo tačno, jer nema Danijathe scouser je napisao/la:Na livescore-u već izašao sastav, prvi put da to vidim:

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Ponos Torina
- Kontakt:
sacuvaj nas boze Antonio Candreve

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
gdje nađe ovaj tekst... ne znaju ni kako se lik preziva...gaston je napisao/la:-Antonio Kandreva nova je meta Liverpula. Englezi su već uspostavili kontakt sa Italijanima i za sada postoje nagoveštaji da bi desni spoljni Lacija na leto mogao da se preseli na Enfild. Za sada se ne navodi suma koju su Crveni spremni da plate.
Bar će igrat
sto se tice coutinha slozio bi se sa paradajzom jedni ga previse hvale dok ga neki previse spustaju. a istina kao i obicno vjerovatno negdje u sredini.
You are someone else I am still right here
Tuttomercato say Liverpool are closing in on a €9m move for Lazio's Antonio Candreva despite him signing a new 5-year deal back in October.
I njega smo izgleda spušili

Fabrizio Romano @FabRomano21 1h
Tomorrow #Jorginho (Verona) will have medicals and so he will complete his transfer to Napoli
Ojjj obradovah se jbt, kad ono piše u Napoli i sjeba se odmaEBSCO je napisao/la:I njega smo izgleda spušili![]()
Fabrizio Romano @FabRomano21 1h
Tomorrow #Jorginho (Verona) will have medicals and so he will complete his transfer to Napoli

ako ne bude neka bomba sto se tice transfera, napisacu mail rodgersu i komitetu, i aspasu, i lindi (njoj cu neke slike poslat) i svima koji imaju veze s transferima 

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Kakva bomba, dobro će biti ako iko dođe.Dio mene se nada kiksu protiv Ville, drugačije pojačanja nećemo dočekati. 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.