Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa mozda i jest ko ce mu ga znat,znas sta stvarno mi lik ide na zivce,mjesecima sam citao sta pise i nisam reagovaokokuz je napisao/la:dema, prijavio ti je sve postove bezbel![]()
![]()
pricali ste o tome kolko je dobar irving u odbrani, i kad ti je covjek fino rekao da svi bekovi napune irvinga, ti si rekao da irving nije kriv za to, vec njegovi saigraci.adriano_leite je napisao/la: KOPIRAJ MI GDJE SAM NAPISAO DA IGRACI NISU KRIVI?
Bennetta ces viditi jedino u garbage timeu.JHam je napisao/la:Do sad ne znam jesam li jednu utakmicu pogledao sto zbog faxa, sto sto mi je bilo mrsko ustajati u 3, al ova veceras se mora pogledati, jer ocekujem direktan okrsaj Lawson-Ivring, Miller-Bennet, Faried-TT, pa da vidimo na sta ce to da lici
ocekuj kilometarsku repliku na nesto ovako ociglednoKK_Bosna je napisao/la:pricali ste o tome kolko je dobar irving u odbrani, i kad ti je covjek fino rekao da svi bekovi napune irvinga, ti si rekao da irving nije kriv za to, vec njegovi saigraci.adriano_leite je napisao/la: KOPIRAJ MI GDJE SAM NAPISAO DA IGRACI NISU KRIVI?
Pa dobro, moze ga valjda ubaciti da igra protiv Millera koji je bio 38. pik...Pirke je napisao/la:Bennetta ces viditi jedino u garbage timeu.JHam je napisao/la:Do sad ne znam jesam li jednu utakmicu pogledao sto zbog faxa, sto sto mi je bilo mrsko ustajati u 3, al ova veceras se mora pogledati, jer ocekujem direktan okrsaj Lawson-Ivring, Miller-Bennet, Faried-TT, pa da vidimo na sta ce to da lici
Popravio se od mog zadnjeg unosa, tj u zadnjih 8 utakmica:Donnie Darko je napisao/la:Prosjeci startnih playmakera protiv Kyriea u zadnjih 5 utakmica.
25p, 11a, 7s, 48% suta iz igre (moze zahvalititi Knightu, koji je imao za njega uobicajenu noc od 30%, bez njega je 54%).
Sto je najgore, nijedan od njih nije all star igrac, i najvjerovatnije nece biti ni ove sezone.
Jeff Teague - 34p, 14a, 58% fg (prosjek 17p, 8a, 42%)
Brandon Jennings - 21p, 13a, 55% fg (17p, 8a, 39%)
D.J. Augustin - 18p, 10a, 5s, 58% fg (10p, 6a, 40%)
Brandon Knight - 17p, 8a, 14s, 30% (14p, 4a, 4s, 38%)
Damian Lillard - 36p, 10a, 8s, 48% (21p, 6a, 4s, 41%)
I ne igleda mi da je bas nesto napredovao u odbrani.
Ispade da sam rekao da je Irving zvijer u odbrani, a ne da sam rekao da se popravio u odnosu na rookie sezonu. Za niske igrace sam rekao da je generalno problem sto igraci jos nisu skontali Brownov defanzivni sistem. Medjutim, ocigledno je da dzaba pisem, kada i moderator trola. Sta ocekivati od ovog foruma kada te banuje jedan takav covjek kao sto si ti. Normalno da ces ostavljati sebi slicne na ovom forumu, a banovati one koje prozivaju, provociraju i uvlace u rasprave.KK_Bosna je napisao/la:pricali ste o tome kolko je dobar irving u odbrani, i kad ti je covjek fino rekao da svi bekovi napune irvinga, ti si rekao da irving nije kriv za to, vec njegovi saigraci.adriano_leite je napisao/la: KOPIRAJ MI GDJE SAM NAPISAO DA IGRACI NISU KRIVI?
konacno da neko ovo napise, cekao sam, planirao to napisati ali bi opet ispalo da provociram, trolujem itd, ovako je mnogo bolje kada neko drugi to napise, svaka cast, cista istina je ovoDonnie Darko je napisao/la:Previse se razbacuje rijec trolanje ovih dana po ovom podforumu. Cim se neko ne slaze sa necijim stavovima, odma trola.
Pa pogledaj postove doticnog moderatora koji banuje ljude. Mene je banovao bez ikakvog razloga, cisto iz toga sto je izgubio pare na kladionici, jos me banovao na stalno, pa su mi ukinuli ban. Jos je jedan forumas isti slucaj imao, na isti dan, a takodjer pise na ovoj temi i prati NBA tim.Donnie Darko je napisao/la:Previse se razbacuje rijec trolanje ovih dana po ovom podforumu. Cim se neko ne slaze sa necijim stavovima, odma trola.
mvp nije najbolji igrac, nash nikada nije bio najbolji igrac lige, prica se o najboljim igracimafilip13 je napisao/la:nash je dva puta bio mvp čitave lige a znamo kakav je u odbrani bio
Kobe Bryant je napisao/la:Što se tiče odbrane , a da se to može nazvati igraju je samo sljedeci PG a da je vrijedna spomena :
1. MCW
2. Wesrbrook
3. Rose
4. Rubio
5. Wall
ima tu jos energicnih playeva koji zategnu odbranu : G. Hill , Lowry , Kemba, Conley, CP3 dosta flopa ali ima i ukradenih loptih pa eto moze da bude neki granicni.
Ostali se kriju ili nece ili ne mogu fizicki , cinjenica da forumski ljubimac Lillard, Irving , Lawson, Parker se kriju u odbrani a u napadu su extra.
Cinjenica da Irving ako hoce da postigne nesta vise u karijeri mora da popravi ovaj segment , to se moze postici teretanom i vjezbom , jer mislim da on to u sebi ima , ali jos nije pronasao pravi balans da moze da sacuva energiju za napad
Presing masina Mike Conley?filip13 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Što se tiče odbrane , a da se to može nazvati igraju je samo sljedeci PG a da je vrijedna spomena :
1. MCW
2. Wesrbrook
3. Rose
4. Rubio
5. Wall
ima tu jos energicnih playeva koji zategnu odbranu : G. Hill , Lowry , Kemba, Conley, CP3 dosta flopa ali ima i ukradenih loptih pa eto moze da bude neki granicni.
Ostali se kriju ili nece ili ne mogu fizicki , cinjenica da forumski ljubimac Lillard, Irving , Lawson, Parker se kriju u odbrani a u napadu su extra.
Cinjenica da Irving ako hoce da postigne nesta vise u karijeri mora da popravi ovaj segment , to se moze postici teretanom i vjezbom , jer mislim da on to u sebi ima , ali jos nije pronasao pravi balans da moze da sacuva energiju za napad
rondo??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.