ma neće kažem ti da su crnokosu ošišali na poluvremenu i sad nema moć višeKurbla je napisao/la:Stize FMP u trecoj -19, rezultat 66:66![]()
A vidjet cete sad kako ce na kraju izgubit

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma neće kažem ti da su crnokosu ošišali na poluvremenu i sad nema moć višeKurbla je napisao/la:Stize FMP u trecoj -19, rezultat 66:66![]()
Ovo je maslo Velibora Dzarovskog, ko onomad kad je igraca Rabotnickog, koji je na poluvremenu imao 4 licne, osisao na celavo, dao mu drugi dres, i lik u drugom poluvremenu dobije jos 5 licnihzgmiky je napisao/la:ma neće kažem ti da su crnokosu ošišali na poluvremenu i sad nema moć višeKurbla je napisao/la:Stize FMP u trecoj -19, rezultat 66:66![]()
2xaves je napisao/la:moze li neko reci koliko je kopljar dao (premier teletekst kasni ionako)
hvala, na betlive poklon granica 3,5zgmiky je napisao/la:2xaves je napisao/la:moze li neko reci koliko je kopljar dao (premier teletekst kasni ionako)
Fuj sunce im yebem, imali +5 u zadnjojzgmiky je napisao/la:ma neće kažem ti da su crnokosu ošišali na poluvremenu i sad nema moć višeKurbla je napisao/la:Stize FMP u trecoj -19, rezultat 66:66![]()
ko ti je u hokeju?j00k3r je napisao/la:hrv vs sve svi skoro under jbmu, imao sam ih 2 (Kopljar i Vori) al jbga Strlek, pa onaj svedski pe*er me izradise za over a hvala Duvnjak...nema veze, to je svakako onaj listic sa markom do prvog mil
![]()
neka je Hrvatska pobjedila, lako za kladu!
na glavnom cekam "svoj" hokej jos i etiopija pik X koja je upravo dosla, ajmo ajmo ajmo!!!
Hamburg vs Schwenninger TIP 1xaves je napisao/la:Vori i Nilssonj00k3r je napisao/la:ko ti je u hokeju?dr.van nostrand je napisao/la:hrv vs sve svi skoro under jbmu, imao sam ih 2 (Kopljar i Vori) al jbga Strlek, pa onaj svedski pe*er me izradise za over a hvala Duvnjak...nema veze, to je svakako onaj listic sa markom do prvog mil
![]()
neka je Hrvatska pobjedila, lako za kladu!
na glavnom cekam "svoj" hokej jos i etiopija pik X koja je upravo dosla, ajmo ajmo ajmo!!!
15 je dao za sadaNusretaN je napisao/la:znal ko šta je sa dragićom? pls
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.