2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: 2013-14 NBA Season

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 jan 2014, 17:49

asunsao je napisao/la:Kako neko moze biti najuspjesnija fransiza ako ima titulu manje od nekog ? Ustvari na ovom forumu sve moze, samo treba gledati subjektivno.
Kazem ti tu smo negdje vi imate titulu vise ali omjer pobjeda i poraza i ucesca u PO i osvijenih divizija , najboljih omjera , osvojenih konferencija sve na stranu lakersa.

Ali posteno ako se gledaju samo titule onda svaka cast tu imate 1 vise , to ne sporim ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 jan 2014, 17:51

Pirke je napisao/la:
LenBias je napisao/la:hajde sve ali onaj sto je napisao da ce irving biti najbolji igrac lige tj da ovakav kakav je to moze biti :?
Mali je usao u ligu sa 19 godine. Ovo mu je vec treca sezona... U 28. godini, u primeu, ce mozda i biti najbolji igrac lige...
momak je promaja u odbrani i mora po tom pitanju napredovati ne 100 nego 10 000%, meni to zvuci nemoguce a licno igraca bez odbrane ne mogu smatrati najboljim u ligi pa makar zabijao 50 poena po utakmici :? cuj jedan irving ce eto biti najbolji igrac lige, daj nemojte me zezati vise, vrijeme je da se uozbiljite, krajnje vrijeme :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 jan 2014, 17:56

LenBias je napisao/la:
Pirke je napisao/la:
LenBias je napisao/la:hajde sve ali onaj sto je napisao da ce irving biti najbolji igrac lige tj da ovakav kakav je to moze biti :?
Mali je usao u ligu sa 19 godine. Ovo mu je vec treca sezona... U 28. godini, u primeu, ce mozda i biti najbolji igrac lige...
momak je promaja u odbrani i mora po tom pitanju napredovati ne 100 nego 10 000%, meni to zvuci nemoguce a licno igraca bez odbrane ne mogu smatrati najboljim u ligi pa makar zabijao 50 poena po utakmici :? cuj jedan irving ce eto biti najbolji igrac lige, daj nemojte me zezati vise, vrijeme je da se uozbiljite, krajnje vrijeme :lol:
Editovo sam post! :)

Dodao sam:
edit: ali slazem se da se treba puno poboljsati... Nije bas efikasan sto se tice suta.
U odbrani ce se valjda poboljsati sa Brownom... Ako ista Brown zna, onda je to odbrana.

Ima sve predispozicije da bude dobar u odbrani... Lateralno se jako dobro krece, ima brze ruke i prilicno dobar pregled igre... Valjda nema volje, a volja je 90% odbrane...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 jan 2014, 17:59

Adriana prozivate bez potrebe.

Irving i Rondo se NE MOGU porediti , ali stvarno :!:

Rondo bi npr. dosao extra ekipama kao Oklahoma , NY , Lakers prije 2 god.... i sl. To je odmah kandidat za titulu.

Dok ekipe kao Cleveland koje krecu od pocetka je daleko bolji Irving jer covjek zavrsava u napadu , ovo je sezone je krenuo nesta sporije , ali se muci sa manjim povredama ali ima jos puno da napreduje.

Kako bi rekao slikovito:npr. Rondo + Kobe = Bingo = najbolji nekovski par lige >>>>> Kobe + Irving
Irving + Deng >>>>>> Rondo + Deng

btw. Mislim da bi uprava na sve nacina morala da zadri Denga u Celvelandu :!:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 jan 2014, 18:02

Kobe Bryant je napisao/la:Adriana prozivate bez potrebe.

Irving i Rondo se NE MOGU porediti , ali stvarno :!:

Rondo bi npr. dosao extra ekipama kao Oklahoma , NY , Lakers prije 2 god.... i sl. To je odmah kandidat za titulu.

Dok ekipe kao Cleveland koje krecu od pocetka je daleko bolji Irving jer covjek zavrsava u napadu , ovo je sezone je krenuo nesta sporije , ali se muci sa manjim povredama ali ima jos puno da napreduje.

Kako bi rekao slikovito:npr. Rondo + Kobe = Bingo = najbolji nekovski par lige >>>>> Kobe + Irving
Irving + Deng >>>>>> Rondo + Deng

btw. Mislim da bi uprava na sve nacina morala da zadri Denga u Celvelandu :!:

Valjda su ga promjenili sa nekim verbalnim dogovorom da ce potpisati sa njima na kraju godine...
Ako potpisu Denga na 10-12M godisnje, onda mogu zaboraviti Jamesa u Free Agencyu...
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 jan 2014, 18:04

pa to uz pravilu stoji, svako ce moze poboljsati i dostici nivo najboljeg igraca lige ali u pravilu, nekome fali manje a nekome vise, e sada, sto se mene tice, irvingu u odbrani fali toliko puno da nema sanse da se poboljsa da bi postao nivo najboljeg igraca lige, dzaba kretnje, dzaba sve moguce kada se svaki niski igrac kojeg on cuva naigra, gledao sam utakmice a ni brojevi ne lazi, mnogo se niskih igraca protiv cavsa naigralo inace kao ekipe tako da daleko je to od bajnoga i krasnoga kako se ovde po forumu pise, irving je novi najbolji igrac lige, top 3 lige, dion je novi wade, jeste, mozda nekada, negdje, iza sedam gora, golina, rijeka itd u normalnom svijetu naravno da nema sanse da se to desi ;)

rondo i irving se mogu porediti, naravno, igraju istu poziciju zar ne, rondo bi trebao biti svaciji prvi izbor, momak asistira, cini ostale boljima i igra odbranu, savrseno radi sve sto irving radi samo u tragovima i to veoma rijetko dok zna i zabijati, istina to radi slabije nego ovaj drugi ali sta je tu je, ukupno je daleko bolji rondo i tu nema potrebe izmisljati neku toplu vodu :)

denga naravno da trebaju zadrzati, preko noci im je postao najbolji igrac ekipe ;) samo je pitanje koliko se dengu ostaje u tako impotentnoj sredini, jedino ako se james vrati pa konacno tu neko povuce ali opet ako se james vrati oda deng tu nema sta da radi

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 jan 2014, 18:08

LenBias je napisao/la:pa to uz pravilu stoji, svako ce moze poboljsati i dostici nivo najboljeg igraca lige ali u pravilu, nekome fali manje a nekome vise, e sada, sto se mene tice, irvingu u odbrani fali toliko puno da nema sanse da se poboljsa da bi postao nivo najboljeg igraca lige, dzaba kretnje, dzaba sve moguce kada se svaki niski igrac kojeg on cuva naigra, gledao sam utakmice a ni brojevi ne lazi, mnogo se niskih igraca protiv cavsa naigralo inace kao ekipe tako da daleko je to od bajnoga i krasnoga kako se ovde po forumu pise, irving je novi najbolji igrac lige, top 3 lige, dion je novi wade, jeste, mozda nekada, negdje, iza sedam gora, golina, rijeka itd u normalnom svijetu naravno da nema sanse da se to desi ;)

rondo i irving se mogu porediti, naravno, igraju istu poziciju zar ne, rondo bi trebao biti svaciji prvi izbor, momak asistira, cini ostale boljima i igra odbranu, savrseno radi sve sto irving radi samo u tragovima i to veoma rijetko dok zna i zabijati, istina to radi slabije nego ovaj drugi ali sta je tu je, ukupno je daleko bolji rondo i tu nema potrebe izmisljati neku toplu vodu :)

denga naravno da trebaju zadrzati, preko noci im je postao najbolji igrac ekipe ;) samo je pitanje koliko se dengu ostaje u tako impotentnoj sredini, jedino ako se james vrati pa konacno tu neko povuce ali opet ako se james vrati oda deng tu nema sta da radi
Mene zanima kakve ce statistike sada imati Rondo kad nema vise Allena, Garnettai Pierca.

Ipak imaju nadprosjecne igrace kao Jeff Green (koji je zapravo dobar igrac) i Sullingera...
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 17 jan 2014, 18:10

Joj ziku @kobija sto ispisa cijelu historiju. Znas koliko ti 16 titula pravi razliku ove sezone, bas toliko da brojis do 16. Ucinimo cemo to zajedno:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

Eto toliko ce ti 16 titula promjenit igru tima. Nego se ti sikiraj da dobije te Boston veceras, nebi li bili na .200 u zadnjih 10, al izvini zaboravi da I ti navijas za poraze.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 jan 2014, 18:22

Pirke je napisao/la:
U odbrani ce se valjda poboljsati sa Brownom... Ako ista Brown zna, onda je to odbrana.

Ima sve predispozicije da bude dobar u odbrani... Lateralno se jako dobro krece, ima brze ruke i prilicno dobar pregled igre... Valjda nema volje, a volja je 90% odbrane...
Sto se tice Irvinga, odigrao je 11 utamica za Duke. Usao povrijedjen na draft i nije uopste mogao trenirati niti bilo sta drugo u toj pauzi. Dakle, automatski odbrana stara, jer u srednjoj skoli se i ne igra odbrana. Prve godine kao rookie, igrao je lose odbranu, tacnije nije uopste igrao odbranu, jer niko nije igrao odbranu. Kako ocekivati od nekog da igra odbranu kad mu igraju Samardo i ostali, tj. kada je ocigledno da se ide po dobar pick. Druge godine je malo popravio odbranu, a postao i bolji igrac nego u rookie godini. Trece godine, krenuo je u sezonu tako sto je radio na kondiciji i fizikalijama, automatski se tijelo mijenja, automatski on vise nije isti igrac (ovo se odnosi na sut, jer su procenti opali). Sto se tice odbrane sada, vise uopste nije propuh u odbrani koji je nekada bio. Individualno je bolji u odbrani nego sto je ikada bio, a kako se sve treba nauciti, tako i on mora nauciti defanzivnu semu Mike Browna. Pa i Deng je ispadao prilikom rotiranja igraca, a Deng je strasan defanzivac. Poenta je da Irving napreduje iz sezone u sezonu sto se tice odbrane, a samim tim napreduje i kao igrac. Kad spominjes brze ruke, momak ima izuzetan osjecaj za kradju lopti i konstantno napreduje.

Ovaj drugi dio se ne odnosi na tebe, ali se odnosi na one koji gledaju na Irvinga kao da je to to i da vise nece sekunde napredovati:
Kada neko ima 21. godinu, normalno je ocekivati da napreduje i da se razvije u nesto specijalno, pogotovo jer je jos u rookie sezoni pokazao "clutch gen" kojeg nemaju ni mnogo stariji igraci.

Postati glavni igrac ekipe sa samo 19 godina, nije nimalo lako i normalno je da treba period adaptacije, kako na ligu, tako i na svoju ulogu u timu i samo razvijanje skillova. Irving je daleko od gotovog produkta.

Sto se tice suta, ne moze se preko noci izgubiti sut i zaboraviti sutirati. Sut ce se vratiti sam po sebi. Irving se jos trazi tu, jer je drasticno promijenio svoje tijelo, radio je na kondiciji, nabio misicnu masu i automatski i to utice na samu formu suta i procente. Jako cesto mijenja mehaniku suta i fula otvorene suteve, pa i slobodna bacanja, dok kada udje u sut onako kako je navikao, zabija po 25-30 poena s lakocom. Od 36 utakmica, on ima 12 utakmica sa 25+ poena, od toga 5 utakmica imao je 30+, te 2 od 40+ poena.

Daleko je on od gotovog produkta u ovoj ligi i vrijeme ce to pokazati ;) .

@LenBias, znas li zasto se svaki niski igrac naigra protiv Clevelanda? Nije to samo protiv Irvinga, nego i protiv drugih niskih igraca? Zato sto ispadamo kod pick and rolla, jer visoki igrac izlazi visoko na onog ko ima loptu i tako se stvara prostor kako za asistenciju, tako i za sut protivnickog playa. Nije to problem samo Irving, problem je taj sto igraci jos uvijek nisu shvatili kako da igraju odbranu, timsku odbranu. Kada je Andy u igri, puno bolje se igra odbrana, jer upravo Andy zna sta Brown zeli i ocekuje od svojih igraca.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 jan 2014, 18:28

@alemsa

"navijam" za poraze od debakla protiv clippersa i to sam priznao , sa ovoliko povreda i sa ovim sastavom bili 15 ili 7-8 ne mjenja sliku :roll:
Od Bryanta nema nista ove god , Nash se raspao , a i njemu je 40-ta , Gasol isto tako , mozda bi u pravom sistemu iz njega izvukli nesta kao kotacic za uspijeh kao 3 ili 4 igraca u slagalici. Ostali su placenici i igraju za sebe tako da ih i nemogu komentarisati.

btw. pitaj navijace Spursa sta bi bilo sa njima da nije povrede Robinsona, da je bas te godine bio Duncan na draftu i da su imali SRECE u lutriji i izvukli 1 pick , a tankirali su svjesno i mozda je je to jedini primjer kada se isplatilo tankirati , jer su imali jezgru i popunili slagalicu sa Duncanom kao jack potom :!:

Ne kazem da ce se to ponoviti sa nama , ali vrijedi pokusati iskoristiti jos 2 god Bryanta , ali mi stvarno NIJE jasan Chicago , da su svjesno tankirali i zadrali Denga a otpustili Boozera , pa onda gledati ili Wigignsa ili Parkera ili Embiida (tradati u tom slucaju Noaha za dobrog beka) pa to je uz zdravog Rose-a odmah top 3 kandidat za titulu ;)

BranimirStulic
Kontakt:

Post Postao/la BranimirStulic » 17 jan 2014, 18:31

alemsa 'ladno preuzeo ulogu prve maskote foruma od lenbiasa, pohvalno dečki, pohvalno. Briljiraš djasporac, vaistinu.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 17 jan 2014, 18:31

@kobe
Sto ti nije jasan Chicago, po meni su napravili dobar potez, jos da se rijese Boozera I da agresivno napadnu ljetno trziste. Kad ce biti dosta dobrih igraca za potpisat. Mislim da ce dovest barem jednog, mozda I 2.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 17 jan 2014, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 jan 2014, 18:31

znaci, da sumiramo, kada niske igrace cavsa pune niski igraci protivnickih ekipa ispada da je to na kraju krajeva najmanje njihova krivica (tako si napisao), lijepo je to znati, nema veze s vezom i kosi se sa svakom logikom ali eto bar lijepo zvuci na kraju krajeva kao i sve vezano za cavse na ovom forumu (i samo na ovom forumu), previse opravdanja i premalo rezultata, to bi bio najbolji opis te ekipe ovde

niko nije rekao da je on gotov produkt, ne stavljaj mi/nam rijeci u usta ali ja evo prvi jesam rekao da on nema sanse biti najbolji igrac lige jer previse mora napredovati da bi to postao, toliko puno da izgleda i jos plus treba uzeti u obzir da ce se u medjuvremenu pojavljivati veliki broj igraca, zar mislis da se nece pojaviti neki bolji od njega ili neki kojem dosta manje treba da bude najbolji ili bar bolji od irvinga, hoce, pojaviti ce se, sigurno, to je jos jedan razlog zbog kojeg on nece postati najbolji :) cista logika i nista vise ;) vidim za diona se vise i ne obazires, ocito si i sam uvidio kakva je glupost bila reci da je on novi wade, glupost epskih proporcija, malo more je takvih igraca koji jednom igracu kakav je wade nisu dostojni zavezati pertle na patikama

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 jan 2014, 18:41

LenBias je napisao/la:znaci, da sumiramo, kada niske igrace cavsa pune niski igraci protivnickih ekipa ispada da je to na kraju krajeva najmanje njihova krivica (tako si napisao), lijepo je to znati, nema veze s vezom i kosi se sa svakom logikom ali eto bar lijepo zvuci na kraju krajeva kao i sve vezano za cavse na ovom forumu (i samo na ovom forumu), previse opravdanja i premalo rezultata, to bi bio najbolji opis te ekipe ovde

niko nije rekao da je on gotov produkt, ne stavljaj mi/nam rijeci u usta ali ja evo prvi jesam rekao da on nema sanse biti najbolji igrac lige jer previse mora napredovati da bi to postao, toliko puno da izgleda i jos plus treba uzeti u obzir da ce se u medjuvremenu pojavljivati veliki broj igraca, zar mislis da se nece pojaviti neki bolji od njega ili neki kojem dosta manje treba da bude najbolji ili bar bolji od irvinga, hoce, pojaviti ce se, sigurno, to je jos jedan razlog zbog kojeg on nece postati najbolji :) cista logika i nista vise ;) vidim za diona se vise i ne obazires, ocito si i sam uvidio kakva je glupost bila reci da je on novi wade, glupost epskih proporcija, malo more je takvih igraca koji jednom igracu kakav je wade nisu dostojni zavezati pertle na patikama
eto ti vrijedjas covjeka,kazes mu da pise gluposti,da pise postove koji nemaju veze s vezom itd
adriano zar mislis da mozes nesta objasnit ovome gigantu

adriano je normalan navijac koji voli svoju ekipu i o njoj pise,a vi redovni trolovi koji sezonski mijenjate ekipe pustite ga na miru

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 jan 2014, 18:47

nisam ga uvrijedio ni jednim jedinim slovom + ne zanima me sta ti mislis da pise nego sta stvarno pise i ne obraziri se na raspravu ako nemas sta pametno reci vezano za istu tj za temu iste a ne osobe koje raspravljaju, budi pozdravljen ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 jan 2014, 18:49

LenBias je napisao/la:znaci, da sumiramo, kada niske igrace cavsa pune niski igraci protivnickih ekipa ispada da je to na kraju krajeva najmanje njihova krivica (tako si napisao), lijepo je to znati, nema veze s vezom i kosi se sa svakom logikom ali eto bar lijepo zvuci na kraju krajeva kao i sve vezano za cavse na ovom forumu (i samo na ovom forumu), previse opravdanja i premalo rezultata, to bi bio najbolji opis te ekipe ovde

Ajd da i ja sumiram. Ovaj prvi dio posta, nema veze s vezom. Gdje sam to branio igrace? Normalno je da je greska igraca sto ne implemetiraju defanzivnu semu M. Browna. Niti u jednom momentu nisam rekao da igraci nisu krivi, tako da zaista ne razumijem zbog cega si ti to shvatio. Izvrces rijeci, kako moje, tako i nekolicine drugih forumasa, a onda kada ti se ukaze na to, da jednostavno ne razumijes, onda places adminu? De se ba skontaj covjece, nisi valjda tolika lujka. Nemoj se ponasati kao da si pokupio pamet ovog svijeta. Ako zelis da diskutujes s nekim, nemoj izvrtati rijeci te osobe s kojom diskutujes, kojoj repliciras. KOPIRAJ MI GDJE SAM NAPISAO DA IGRACI NISU KRIVI?

Drugi dio, za Irvinga, vrijeme ce pokazati, nema potrebe da vise pisem bilo sta za Irvinga. Sto se tice Waitersa, ponovo tvoja sposobnost, odnosno nesposobnost da razumijes sta neko napise. Za Waitersa je receno da je tip igraca poput Wadea, nikako da je novi Wade, nikako da ce biti bolji od Wadea, nego da su slicni tipovi igraca.

Glupost epskih proporcija je svaki tvoj post koji napises, jer pises more gluposti i more dezinformacija i more laznih navoda.

Evo, kopiraj ovdje, gdje sam rekao da je Waiters novi Wade i gdje sam branio igrace Cavsa, ja cu se automatski odlogovati i necu napisati niti jednu jedinu rijec na ovom forumu.

Ako ne nadjes, molim te prestani da lazes i izvrces ono sto sam ja napisao.

Edit: Da, zaboravio sam reci, prijavi me jer sam napisao da je svaki tvoj post glupost epskih proporcija. Ocigledno ti prijavljivanje bolje ide od pisanja smislenih i normalnih postova.

Mes Que Un Club!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 jan 2014, 18:53

ne mislim sve bukvalno, prvi dio sam napisao kako meni i ostalima zvuci kada ti napises da su za brojeve poena koje cavsi prime preko niskih vise fakticki vise krivi visoki igraci, kakav je to samo apsurd izgleda nisi ni svjestan :) vezano za dion i wade pricu znas i sam o cemu se radi i kakav je ne tako davno bila prica vezano za iste gdje si ti onako opusteno stao na stranu diona, njegove buncanja u mocnim izjavama, neces valjda stajati iza njih ako ne mislis isto, gdje je tu logika? :D ne pada mi na pamet da trazim tudje postove koje je neko nekada napisao, dovoljno je sto ih se sjecam

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 17 jan 2014, 18:55

I ja se sjećam da se pisalo nešto oko Waitersa i Wadea i u iskušenju sam da potražim to jer tvoji odgovori na provokacije ili realne komentare(bude svačega)o Cavsima uništiše cijeli pdf.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 jan 2014, 18:56

LenBias je napisao/la:nisam ga uvrijedio ni jednim jedinim slovom + ne zanima me sta ti mislis da pise nego sta stvarno pise i ne obraziri se na raspravu ako nemas sta pametno reci vezano za istu tj za temu iste a ne osobe koje raspravljaju, budi pozdravljen ;)
pametni drago mi je da mogu da citam tvoje postove
naprosto uzivam u kolicini bezvezarija koje napises
nevinasce

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 jan 2014, 18:57

LenBias je napisao/la:ne mislim sve bukvalno, prvi dio sam napisao kako meni i ostalima zvuci kada ti napises da su za brojeve poena koje cavsi prime preko niskih vise fakticki vise krivi visoki igraci, kakav je to samo apsurd izgleda nisi ni svjestan :) vezano za dion i wade pricu znas i sam o cemu se radi i kakav je ne tako davno bila prica vezano za iste gdje si ti onako opusteno stao na stranu diona, njegove buncanja u mocnim izjavama, neces valjda stajati iza njih ako ne mislis isto, gdje je tu logika? :D ne pada mi na pamet da trazim tudje postove koje je neko nekada napisao, dovoljno je sto ih se sjecam
Ocigledno je da ih se ne sjecas.

Vezano za prvi dio:

Kod: Označi sve

Nije to problem samo Irving, problem je taj sto igraci jos uvijek nisu shvatili kako da igraju odbranu, timsku odbranu. Kada je Andy u igri, puno bolje se igra odbrana, jer upravo Andy zna sta Brown zeli i ocekuje od svojih igraca.
Ovo samo budala moze shvatiti da branim niske igrace i da krivim visoke igrace. Dakle, apsurd je shvatiti ovaj dio posta kao odbranu Irvinga.

Sto se tice Diona, Dion je izjavio to sto je izjavio i sam je rekao da su Kobe i Wade u godinama. Ja nigdje nisam napisao da je on novi Wade, ocigledno je da opet lazes i izvrces, a to ti odlicno ide.

Edit: Kawhi, izazivam te da pronadjes i nikada se vise necu pojaviti na ovom forumu. U suprotnom, nek doticni zacepe gubice.

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.