sto nema aggera @YNWA : naslutio si ti za njega kad si napisao da nije odavno bio povrijedjen

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sad sam siguran da cemo izgubitireds_forever je napisao/la:Reina, Carragher, Insua, Kyrgiakos, Skrtel, Degen, Mascherano, Lucas, Riera, Aquilani, Kuyt. Subs: Cavalieri, Maxi, Babel, Ngog, Spearing, Darby, Pacheco.
sto nema aggera @YNWA : naslutio si ti za njega kad si napisao da nije odavno bio povrijedjen
ma i njegova povreda mi ide vise na zivce, kao i torresovareds_forever je napisao/la:Reina, Carragher, Insua, Kyrgiakos, Skrtel, Degen, Mascherano, Lucas, Riera, Aquilani, Kuyt. Subs: Cavalieri, Maxi, Babel, Ngog, Spearing, Darby, Pacheco.
ne igra aureliofera je napisao/la:ovaj rafa je lud 100 na sat majke mi... sada opet gubiti živce zbog groznog skrtela u odbrani, gledati kako degen ni sam ne zna gdje je... ok kuytu nece biti prvi put da igra u napadu treba se sjetiti kako je u holandsokj ligi igrao na toj poziciji... ali pored riere i babela koji opet i nisu neki igraci posebno ovaj prvi nama na krilima igraju dva defanzivca degen i aurelio.
samo naprijed...pa aBd do pobjedeLily je napisao/la:Gooooooooolll!! Jesam sretna Kuyt![]()
![]()
![]()
nisam imao priliku gledati od pocetka... gledao sam bosnu đaba živce pogubio nadam se da ce sad biti bolje da ce bar liverpool da me obraduje. fin gol kuyta... al bojim se sta ce se desiti sad ako se zatvorimo sa ovom odbranom smo izgubili 100%YNWA je napisao/la:ne igra aureliofera je napisao/la:ovaj rafa je lud 100 na sat majke mi... sada opet gubiti živce zbog groznog skrtela u odbrani, gledati kako degen ni sam ne zna gdje je... ok kuytu nece biti prvi put da igra u napadu treba se sjetiti kako je u holandsokj ligi igrao na toj poziciji... ali pored riere i babela koji opet i nisu neki igraci posebno ovaj prvi nama na krilima igraju dva defanzivca degen i aurelio.![]()
kao sto sma ocekivao, rafa je dobio podrsku od navijaca, i atmosfera na stadionu je za 10
tako je..OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Drago mi je sto napokon vidim da igraci daju 200% od svojih mogucnostiBorba , borba i samo borba - do kraja
![]()
ne bi me iznenadilo da ponovo u drugo poluvrijeme uđemo katastrofalno i da to tottenhem iskoristifera je napisao/la:nisam imao priliku gledati od pocetka... gledao sam bosnu đaba živce pogubio nadam se da ce sad biti bolje da ce bar liverpool da me obraduje. fin gol kuyta... al bojim se sta ce se desiti sad ako se zatvorimo sa ovom odbranom smo izgubili 100%YNWA je napisao/la: ne igra aurelio![]()
kao sto sma ocekivao, rafa je dobio podrsku od navijaca, i atmosfera na stadionu je za 10
zavisi sta si ocekivao od ove utakmice, ja nisam mnogo, ali dovoljno mi je da vidim da igraci pokazuju zelju za igrom, i da daju sve od sebe, jos je i rezultat dobar, ako ovako ostane ja sam prezadovoljanTorres_9 je napisao/la:realno slabi smo drama eto dali smo go ,
aquvilani jos malo dok se uigra bit ce prejak fali nam na sredini jedan i krilo pravo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.