Ma može on biti odličan u ovoj našoj ligi, čak nesumnjam u to, ali čisto sumnjam da će se moći uzeti pare za njega.Bosniacum Lilium je napisao/la:ma znam ja to sve, ali eto, uvijek ima neka nadaRade Paprica 9 je napisao/la:@Bosniacum Lili:
Pa za igrača od 28 godina kojiu 2013. godini nije odigrao niti jednu utakmicu je teško uzeti fine pare. Istina bio je u Gentu za dvije sezone prilično standardan, ali od tada je njegova karijera (2012.) u padu. Drugim riječima djeluje kao rehabilitacija.Mnogi su nam se smijali kad smo doveli Komazeca zbog njegovog ucinka u proslim klubovima
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vidiš kako ti barselonafa, lafmomane nemaš blage veze o životu. Prva polusezona se igrala duže zbog svjetskog prvenstva, tako da će ova polusezona biti kraća. Ko sve piše o igračima, taktikama, kuku majko. Čovjek blage nema.rammstein je napisao/la:nije tebi lahkoTimeLine je napisao/la:Ode Suljić i Hadžič dva najbolja igrača, dođe Komazec, bude najbolji i on za pola godine ode. Sad dolaze novi igrači, prvenstvo kraće za nekoliko kola, manje šanse za uigravanje, a drugi na tabeli. Kad misliš ti uigrati te igrače, jedino ako kontaš da je ovo menadžer ? Doći će ovaj nema veze što nije igrao godinu dana, mi ćemo ga srediti za 20 dana, baš ono kao da čitam da neko igra menadžera online!!Coach22 je napisao/la:Mislim što se tiče forme Purića i Barića sad nijetoliko ni bitna ,ipak su to igrača koji su igrali u solidnim klubovima i imali su uvijek skoro punu minutažu ,mislim da bi se forma mogla dobiti do početka prvenstva kroz treninga i pripremne utakmice mislim da to nebi trebalo biti upitno ... Prošlu polusezonu pola igrača nam je bilo nespremno ,jer su neka pojačanja došla kasno ... a sad je hvala Bogu drukčije ,bitno je da pojačanja dodju na vrijeme ...
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Kada sam objavio, pisalo se ispod kako podmecem i da je u pitanju neka ljubomora..amypitar je napisao/la: E cuj Rebonje.
Pa i sam Komazec je najavljivao odlazak,kakva ljubomora i podmetanje.O cemu ti majketi.
http://www.cardiffcity-mad.co.uk/news/t ... ty.footbal" onclick="window.open(this.href);return false;
stani malo..Puric,koji Puric..nesto sam propustio. Jel onaj sto je igrao u Celiku?
-
- Kontakt:
Da, a zadnji klub je Uzice. Nije ga išlo prethodnu polusezonu.budzak je napisao/la:stani malo..Puric,koji Puric..nesto sam propustio. Jel onaj sto je igrao u Celiku?
Realno ovu dvojicu (Barić i Purić) bi doveli i bez euforije od 3 miliona.
Zadnja izmjena: Rade Paprica 9, dana/u 17 jan 2014, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Da igrao je u Čeliku i msm oko 2,3 godine u Slobodi Uzice , u Slobodi je igrao u odličnoj formi ,pruzao je dobre partije ...al ne zna se još hoće li potpisatibudzak je napisao/la:stani malo..Puric,koji Puric..nesto sam propustio. Jel onaj sto je igrao u Celiku?

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Da, a zadnji klub je Uzice. Nije ga išlo prethodnu polusezonu.Rade Paprica 9 je napisao/la:budzak je napisao/la:stani malo..Puric,koji Puric..nesto sam propustio. Jel onaj sto je igrao u Celiku?
Ma dobro proslu polusezonu nije ih islo jer su prodali xxx igrača , sad igraju većinom mladom ekipom t.j. podmladkom ...
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
znaci sirijac OUT-Barić IN, Stevanovic OUT-Puric IN,Komazec OUT-Velikonja IN..tresla se gora rodio se mis!
koga smo jos spominjali..ah da onaj iz Chelsea Delac..ima li od njega ista ili ce i za njega doci alternativa? Ogi sad kad ga nece Zvezda ima li sanse da ga mi kako dovedemo,bolji je od ovih sto sada imamo garant.
koga smo jos spominjali..ah da onaj iz Chelsea Delac..ima li od njega ista ili ce i za njega doci alternativa? Ogi sad kad ga nece Zvezda ima li sanse da ga mi kako dovedemo,bolji je od ovih sto sada imamo garant.
Ne.budzak je napisao/la:znaci sirijac OUT-Barić IN, Stevanovic OUT-Puric IN,Komazec OUT-Velikonja IN..tresla se gora rodio se mis!
I da se kojim slucajem otvori prilika, ne bi on htio potpisati na neki duzi period. Maksimalno godina, a od toga na kraju opet nemamo nista.
Ma sve sam pogodio ... Nista od Steve... Velikonja će doći jedino ako ga TAN za uši dovuče u Sarajevo... Sam neće nikad.. bolje do jula ganjat Britanke,nego po ovim gudurama da mu noge lome... Za Vranješa nisam nikad ni pomislio,bolje mu je npr i za Jagodinu igrat i zezat se sa gospodinom Palmom,opet mu se lakše na ljeto iz Srbije ispalit nego iz BH lige.. i kao što sam rekao najbolji igrači ove lige kad kažu da su dobili dobre ugovore i da će napustit klub,to znači : Malezija,Kina,Južna Koreja,Indonezija... Hong Kong a ponekad i King Kong
Tresla se gora rodio se miš
Na kraju će ispast Nijaz Gracić doveo bolja pojačanja od Tana... Al tako je to kad pojedini misle da FKS nije postalo filijala...

Ne trci pred rudu.

FK.Sarajevo trazi nacin,da raskine ugovr sa Karićem.

FK.Sarajevo trazi nacin,da raskine ugovr sa Karićem.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 17 jan 2014, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
- moustapha
- Kontakt:
Zar je lose postati filijala. Filijala nekom klubu iz najjace lige. Samim time si kontradiktoran, jer filijala podrazumjeva dolazak nekih igraca na posudbu.19risha88 je napisao/la:Al tako je to kad pojedini misle da FKS nije postalo filijala...
#divovi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
da se razumijemo, smijesno je pricati da smo mi fudbalska filijala, potrazite na netu primjere filijala i valjda skontate sta znaci filijala osim sto bubate napamet
Drugo je kad 2 kluba imaju dogovor o saradnji, kao sto imaju sada Sarajevo i Cardiff. Sve je jos ovo pocetak 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sad ko bajagi i ovi Englezi postali ublehasi, na svojoj web stranici (http://www.cardiffcity-mad.co.uk/news/t" onclick="window.open(this.href);return false; ... ty.footbal ) objavljuju traceve.19risha88 je napisao/la:Ma sve sam pogodio ... Nista od Steve... Velikonja će doći jedino ako ga TAN za uši dovuče u Sarajevo... Sam neće nikad.. bolje do jula ganjat Britanke,nego po ovim gudurama da mu noge lome... Za Vranješa nisam nikad ni pomislio,bolje mu je npr i za Jagodinu igrat i zezat se sa gospodinom Palmom,opet mu se lakše na ljeto iz Srbije ispalit nego iz BH lige.. i kao što sam rekao najbolji igrači ove lige kad kažu da su dobili dobre ugovore i da će napustit klub,to znači : Malezija,Kina,Južna Koreja,Indonezija... Hong Kong a ponekad i King KongTresla se gora rodio se miš
Na kraju će ispast Nijaz Gracić doveo bolja pojačanja od Tana... Al tako je to kad pojedini misle da FKS nije postalo filijala...
A Tan iz za*** trehno par miliona.. ta ce taj Tan..Gracic je zakon

E svasta...nego druze Tan..posalji nam i kojeg garonju..mi smo uvijek bili za Nesvrstane

- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kakav god da je Barac,imao je ponudu kluba iz Hrvatske lige (pa makar to bila i Istra)i istu je izradio,i dosao u FK. Sarajevo.Sjetite se Zebe tad najboljeg igraca Zelje,ode u Split kao od šale,i da ne nabrajam dalje,dug bi to bio spisak igraca koji su bjezali susjedima.
Zelim da kazem da su klubovi iz Hr i Srb lige.nama uzimali igrace kad pozele,sad je jedan klub iz BiH preoteo igraca njima.To je prije bilo nemoguce.
http://www.glasistre.hr/vijesti/sport/i ... cko-437382" onclick="window.open(this.href);return false;
Do jucer nismo imali za plate igracima,danas pregovaramo sa Seviljom,Chelsijem,Cardiffom,utrkujemo se za igrace, sa Vojvodinom.itd.itd.O akademiji i drugim pomacima bitnih za klub da ne govorim.
Polako ljudi ovo je tek pocetak nema 1 mjesec.kako je Tan preuzeo klub,jos ni trasformacija kadrova unutar kluba nije izvrsena.Ovo je samo pocetak,a od sutra Sarajevo postaje sportski div za sve klubove u BiH.
Zelim da kazem da su klubovi iz Hr i Srb lige.nama uzimali igrace kad pozele,sad je jedan klub iz BiH preoteo igraca njima.To je prije bilo nemoguce.

http://www.glasistre.hr/vijesti/sport/i ... cko-437382" onclick="window.open(this.href);return false;

Do jucer nismo imali za plate igracima,danas pregovaramo sa Seviljom,Chelsijem,Cardiffom,utrkujemo se za igrace, sa Vojvodinom.itd.itd.O akademiji i drugim pomacima bitnih za klub da ne govorim.

Polako ljudi ovo je tek pocetak nema 1 mjesec.kako je Tan preuzeo klub,jos ni trasformacija kadrova unutar kluba nije izvrsena.Ovo je samo pocetak,a od sutra Sarajevo postaje sportski div za sve klubove u BiH.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 17 jan 2014, 17:31, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
da hoce samo prvenstvo poceti da vise ne citam o ublehama ,zavjerama tanu lopovu itd .1 marta u zenici i u drugom protiv olimpica cemo sve vidjeti do tad pozz.ljudi pravite pozitivnu atmosferu ,kako vam ne dosati mahalati i ne istine pricati
Sutra dolaze Puric,Baric i Sirijac .
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Tanbabuka je napisao/la:Sutra dolaze Puric,Baric i Sirijac .
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.