2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

asunsao
Kontakt:

Re: 2013-14 NBA Season

Post Postao/la asunsao » 17 jan 2014, 16:32

Pa i Sully ima strasan potencijal da nekad u buducnosti zaigra na all-staru, jos kada se Rondo vrati veceras, automatski svi postaju bolji igraci za 30%, eh sada pitanje je koliko ce im se pustati da igraju, jer se tankira.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 17 jan 2014, 16:34

adriano_leite je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Ali nisu ni zabili 73 poena za poluvrijeme, casa pola prazna , pola puna u tvojoj poenti.
Jarane, je li tebi normalno da ti ekipa dozivi takav pad u igri, da zabije samo 19 poena za poluvrijeme? Mene je bilo sramota sto smo popusili od Kingsa 44 razlike, kao sto bi me bila sramota i da moj tim zabije 19 poena za poluvrijeme. Poenta je sramocenje ekipe, ma kako se ta ekipa zvala.

@Greivis, ja samo govorim da je Irving superstar buduci, nikako to nisam rekao za Tristana i Waitersa. Ako neko razumije da sam rekao da je Tristan All-Star igrac, onda nesto nije udure s glavom tog forumasa. Dakle, rekao sam da je double double masina, a lik vec sada ima u prosjeku double double, tako da ne znam sta sam pogrijesio s Tristanom? Za Waitersa sam rekao da ima potencijal da bude All-Star u ovoj ligi, a nisam rekao da je All-Star igrac sada. Postoji velika razlika izmedju potencijala i trenutnog stanja, a ako neko to ne razumije, to nije do mene. Sullyngera se naziva All-Starom, sto je van svake pameti i to prodje bez ikakvog komentara, ali kada ja kazem da je TT double double igrac, automatski se pisu idiotarije u reziji...
?? Protiv Clevelanda nemam apsolutno nista, ali jarane tvoja prica o njima je bas, bas pretjerivanje..ali nebitno to nije tema, ja sam jasno rekao, da ce Sullinger biti All - Star prije tvoje double-double masine.. I 90 % osoba koje prati NBA ce se sloziti sa mojom konsultacijom..To sto je tebi Irving bolji od Ronda, Thompson od Sullya su stvari koje vade zivce..

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 jan 2014, 16:38

Guarin14 je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Ali nisu ni zabili 73 poena za poluvrijeme, casa pola prazna , pola puna u tvojoj poenti.
Jarane, je li tebi normalno da ti ekipa dozivi takav pad u igri, da zabije samo 19 poena za poluvrijeme? Mene je bilo sramota sto smo popusili od Kingsa 44 razlike, kao sto bi me bila sramota i da moj tim zabije 19 poena za poluvrijeme. Poenta je sramocenje ekipe, ma kako se ta ekipa zvala.

@Greivis, ja samo govorim da je Irving superstar buduci, nikako to nisam rekao za Tristana i Waitersa. Ako neko razumije da sam rekao da je Tristan All-Star igrac, onda nesto nije udure s glavom tog forumasa. Dakle, rekao sam da je double double masina, a lik vec sada ima u prosjeku double double, tako da ne znam sta sam pogrijesio s Tristanom? Za Waitersa sam rekao da ima potencijal da bude All-Star u ovoj ligi, a nisam rekao da je All-Star igrac sada. Postoji velika razlika izmedju potencijala i trenutnog stanja, a ako neko to ne razumije, to nije do mene. Sullyngera se naziva All-Starom, sto je van svake pameti i to prodje bez ikakvog komentara, ali kada ja kazem da je TT double double igrac, automatski se pisu idiotarije u reziji...
?? Protiv Clevelanda nemam apsolutno nista, ali jarane tvoja prica o njima je bas, bas pretjerivanje..ali nebitno to nije tema, ja sam jasno rekao, da ce Sullinger biti All - Star prije tvoje double-double masine.. I 90 % osoba koje prati NBA ce se sloziti sa mojom konsultacijom..To sto je tebi Irving bolji od Ronda, Thompson od Sullya su stvari koje vade zivce..
Nije da ga branim, ali gdje je rekao da ce TT biti All Star prije Sullingera?

Gledao sam tu tekmu (zbog Raptorsa) i jbg... Toronto Raptors: Where career highs happen. -_-
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 17 jan 2014, 16:39

pa i ja se slažem da je irving sigurno najbolji igrač lige za god-dvije-tri, momak je uredan s glavom, košarkaške kvalitete da ne pričam, ali što je najvažnije ima srce, što za veliku većinu superstara ne možeš reći..
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 17 jan 2014, 16:43

Dobro @adriano sramota, a ne znas recimo da smo gubili 1 razlike 6 minuta do kraja, znaci opet je bila utakmica za uzet, a ti meni reci kako. Mislim da Cavsi kad bi dali 19 poena OKC za poluvrijeme da bi izgubili brat bratu 68 razlike.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 jan 2014, 16:45

Guarin14 je napisao/la:

Kao prvo, kada sam pisao o Tristanu, ja nikada nisam spomenuo Sullyngera, cak mi je i drag jer je igrao na OSU. Dalje, ti si poceo o Sullyu i ubacivati njega u tu pricu, ja ga nigdje nisam spomenuo. Tristana nikada nisam dovodio u vezu sa All-Star reputacijom. Tih 90% osoba koji ce se sloziti s tvojom "konsultacijom" su provokatori kao sto si i ti. Dalje, Rondo je povrijedjen i pitanje je kakav ce se vratiti. Kada sam pricao o Rondu i Irvingu, poredjenju njih dvojice, govorio sam da je Irving kompletniji igrac od Ronda, te da je samim tim (JER JE KOMPLETNIJI) meni bolji, jer je lik clutch igrac, sto se ne moze reci za Ronda. Medjutim, sto god da ja napisem, to se ovdje izvrce iz Bog zna kojeg razloga. Ja pricam jedno, ti i grupa provokatora drugo, dok oni neutralni mogu vidjeti sta zapravo pisem. Niti u jednom momentu nisam napisao da je Tristan All-Star, ali to je tvoj mozak negdje vidio...

@aleme, bacas grah, nije to u tvom stilu...
Btw. ne znam sta bi bilo da smo dali 19 protiv njih za poluvrijeme, jer nismo nikad tako malo poena dali, ma koliko losi bili, ali znam jedno, a to je da u ove 3 godine (Irvingove ere), imamo 2-1 omjer sa Oklahomom.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 17 jan 2014, 16:52

Ma sta bolan naprica ??
Ja te fino pitam jel stvarno ti mislis da ce tvoja double - double masina zavrsiti na All-Staru prije Sullya, a o Rondu stvarno nemam snage da pisem, reci da je Irving kompletniji igrac od Ronda, a Rondo je bolji asistent,kradljivac lopti,hvata vise skokova, igra bolju odbranu itd..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 jan 2014, 16:55

vidim i dalje prica o tome da ce irving biti uskoro top 3 igrac lige, cak sada padaju prognoze da ce biti najbolji igrac lige, pa stvarno ne mogu vjerovati, bez zezanja :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 jan 2014, 17:02

Nije bitno. Treba prestati sa tom pricom.

Okrenite se Memphisu malo. Vjerovatno ce i Prince ubrzo otici.
Startna petorka Conley-Lee-Johnson-Randolph-Gasol moze svakoga dobiti. Napokon bolja vanjska linija, nadam se ravansu protiv Spursa. :geek:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 jan 2014, 17:07

Guarin14 je napisao/la:Ma sta bolan naprica ??
Ja te fino pitam jel stvarno ti mislis da ce tvoja double - double masina zavrsiti na All-Staru prije Sullya, a o Rondu stvarno nemam snage da pisem, reci da je Irving kompletniji igrac od Ronda, a Rondo je bolji asistent,kradljivac lopti,hvata vise skokova, igra bolju odbranu itd..
Ja te fino pitam, gdje sam rekao da ce uopste TT na All-Star? Ja uopste ne mislim da ce TT na All-Star niti sam to kada rekao. Ponavljam, rekao sam da je lik double double igrac, to ti je ono kad ima preko 10 skokova i preko 10 poena. Sto se tice Sullya, ti si ga poceo uporedjivati sa Tristanom, nicim izazvan. Eto tebi Sully, ja sam zadovoljniji sa Tristanom.

Ovaj tvoj post, kao odgovor na moj post, pokazuje zapravo da uopste ne citas sta neko napise, nego ti to u svom mozgu obradis kako tebi odgovora, kao uporedjivanje Tristana i Sullingera.

Moja rasprava s tobom je zavrsena za sva vremena, jer izvrces rijeci sugovornika i stavljas ih u kontekts koji tebi odgovara, tako da nema potrebe da ti ista odgovaram. Adio

Mes Que Un Club!

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 17 jan 2014, 17:12

adriano_leite je napisao/la:Sullyngera se naziva All-Starom.
Guarin14 je napisao/la:[ ja sam jasno rekao, da ce Sullinger biti All - Star prije tvoje double-double masine..
Tako da vidimo ko ovdje izvrce cije rijeci..Samo ti uzivaj u partijama Irvinga koji je kompletniji igrac od Ronda :mrgreen:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 jan 2014, 17:18

Ne vrti se svijet oko tebe, nije to uopste tebi bilo upuceno, nego je neko na temi Bostona napisao da Sully ima All-Star potencijal i da mu treba dovesti KG-a i da moze biti fransizni igrac :lol: .

Dakle, izvrces rijeci i nema razloga da se vise raspravljam s tobom.

Mes Que Un Club!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 17 jan 2014, 17:30

Irving bolji igrac od Ronda daj ba,u kojem segmentu u poenima u svemu ostalom je daleko bolji, a i treba spomenuti da Rondo nikada nije bio vodja ekipe to se tek sad od njega ocekuje,a Irving je imao tu ulogu od pocetka, Rondo je double double masina, prije povrede imo 20 + aista obarao rekorde,a da nepricam o odbrani gdje Irving je tanak skroz...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 17 jan 2014, 17:35

Rondo koliko je dobar u napadu jos je bolji u odbrani i nijedan play se nece naigrati protiv njega i to je ono sto jako cijenim kod njega. Samo pratite sad kako ce poeni Greena rasti, mozda nece odma jer Rondo je pauzirao jako dugo, ali kad udje u ritam opet ce to biti lagani double-double prosjek. Samo da nam ne s*ebe ovo tankiranje :mrgreen:
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 jan 2014, 17:41

Ne mogu da vjerujem , umjesto stvarno da se ismijavamo Houston kao "lafo kontendere" sa 2 "super stara" , ovdje se kao raspravlja kao nešta :roll: :lol:

I nesta se pregovara kao lakers = losers :oops: :lol: :lol: :lol: , pa stvarno da i to dozivim.

NAJ USPJEŠNIJA fransiza (iako imamo 1 titulu manje od Celticsa, ali pobjeda daleko vise , ucesca u finalima , PO i td.) se naziva losers :lol: :lol: :lol:

Od 1948 Lakersi su samo 5 puta fulili PO :!: premao tome psssst.

btw. Boston C. kao nas najveci rival je od 1947 fulio 14 x PO :!: :o , a ostale fransize nisu ni blizu , jeste da mi pamtimo Chicago i Jordanovih 2x po 3 komada i eru San Antonia pod Duncanom , ali kad se te dvije franshize saberu nemogu u istu recenicu sa Lakersima .

Stvarno ovima iz Houstona je Dwite pomutio razum , cim izvode ovakve zakljucke i prave photoshop animacije , znaci tolika je frustracija nad lakersima :lol:

Lakers najboljih 10 igraca : KA Jabbar, Magic, Kobe, , Logo, O'Neal, Baylor, Chambrelein, Mikan, Goodrich, Worthy, McAdoo

Ovogodisnji lakersi bez glavnog igraca , uglavnom vecinom bez i jednog normalnog playa , sa Gasolom koji je stalno povrijedjen sad i sa ovim koji su se iz legije stranaca nesta kao istakli pa i oni se povrijedili (Hennry) i sad nesta porediti te lakerse :lol:
Ugovore za slijedecu godinu imaju Kobe i Nash koji su konstantno povrijedjeni , pa normalno da smo kao legija stranaca i indijanci poanasamo jer se ljudi bore za ugovore i nabijaju vlastite statistike radi ugovora i tu nema igre a i trener je run and gun . Gasol je tu jedini ozbiljni igrac , ali se njemu ne trosi sa ovima ili je on toliko pao da je to stvarno za ne povjerovati.
Ovo je ekipa bukvalno skupljenja od odpadaka i kao takva nema smisla da je se zove losers :roll:
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 17 jan 2014, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 17 jan 2014, 17:41

adriano nastavlja u svom stilu :lol: Irving kompletniji igrac od Ronda :lol: :lol:
*La Roma non si tifa, si AMA!*

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 jan 2014, 17:45

hajde sve ali onaj sto je napisao da ce irving biti najbolji igrac lige tj da ovakav kakav je to moze biti :?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 17 jan 2014, 17:46

Kako neko moze biti najuspjesnija fransiza ako ima titulu manje od nekog ? Ustvari na ovom forumu sve moze, samo treba gledati subjektivno.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 jan 2014, 17:49

LenBias je napisao/la:hajde sve ali onaj sto je napisao da ce irving biti najbolji igrac lige tj da ovakav kakav je to moze biti :?
Mali je usao u ligu sa 19 godine. Ovo mu je vec treca sezona... U 28. godini, u primeu, ce mozda i biti najbolji igrac lige...

edit: ali slazem se da se treba puno poboljsati... Nije bas efikasan sto se tice suta.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 17 jan 2014, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 17 jan 2014, 17:49

LenBias je napisao/la:hajde sve ali onaj sto je napisao da ce irving biti najbolji igrac lige tj da ovakav kakav je to moze biti :?
nije onaj, nego ja i vjerujem da će bit...

vidim da su ti one prijetnje admina malo došle do glave, pa sad bocneš iz prikrajka i staviš 'smajlija koji ne razumije o čemu se priča' hahahahaha lijepo lijepo

mislio sam ti odg. na taj drugi dio posta, ali neću, jer je očito da si samo zbog provokacije napisao..
Zadnja izmjena: kokuz, dana/u 17 jan 2014, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.