FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ko je ovaj Baric sta igra odakle je ,gdje je igrao
- Evolution87
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.com/en/mario-b ... 49772.html" onclick="window.open(this.href);return false;bordobijeli je napisao/la:ko je ovaj Baric sta igra odakle je ,gdje je igrao
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jarni je insistirao na dovođenju Barića.Bio je blizu potpisa za Istru,i na njegov nagovor je došao u Sarajevo.
fino fino..napokon nesto konkretno.amypitar je napisao/la:Jarni je insistirao na dovođenju Barića.Bio je blizu potpisa za Istru,i na njegov nagovor je došao u Sarajevo.
Jedva cekam sutra press konferenciju da vidimo to nase novo Sarajevo!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ajde to je posla, nadam se dobrom i jakom ugovoru, ako bljesne i podigne se prasina oko njega, barem onda da mozmeo uzeti fine parebudzak je napisao/la:fino fino..napokon nesto konkretno.amypitar je napisao/la:Jarni je insistirao na dovođenju Barića.Bio je blizu potpisa za Istru,i na njegov nagovor je došao u Sarajevo.
Jedva cekam sutra press konferenciju da vidimo to nase novo Sarajevo!!!

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
rebonja je napisao/la:Da se samoquotujem jos od 10. januara.rebonja je napisao/la:Komazec ima ponudu iz Juzne Koreje i u naredna 24 sata bi trebao dogovoriti saradnju.
Toliko o podmetanju i pricom o ljubomori..
E cuj Rebonje.
Pa i sam Komazec je najavljivao odlazak,kakva ljubomora i podmetanje.O cemu ti majketi.

http://www.cardiffcity-mad.co.uk/news/t ... ty.footbal" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Kontakt:
@Bosniacum Lili:
Pa za igrača od 28 godina kojiu 2013. godini nije odigrao niti jednu utakmicu je teško uzeti fine pare. Istina bio je u Gentu za dvije sezone prilično standardan, ali od tada je njegova karijera (2012.) u padu. Drugim riječima djeluje kao rehabilitacija.
Pa za igrača od 28 godina kojiu 2013. godini nije odigrao niti jednu utakmicu je teško uzeti fine pare. Istina bio je u Gentu za dvije sezone prilično standardan, ali od tada je njegova karijera (2012.) u padu. Drugim riječima djeluje kao rehabilitacija.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma znam ja to sve, ali eto, uvijek ima neka nadaRade Paprica 9 je napisao/la:@Bosniacum Lili:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
http://www.transfermarkt.de/de/busan-ip ... _2582.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Komazec u Koreji
Komazec u Koreji
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Dok je igrao za Gent bio standardan dobro igrao a i u Belupu nije igrao lose a u Vojvodini se nije nesto naigrao.Za nasu ligu odlican igrac, mene samo brine u kakvoj je formi.
Zadnja izmjena: simon, dana/u 17 jan 2014, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
Opa brate...Znaci Tan me cuo
Ne dolazi prazne ruke..ipak dovodi ovog Slovenca...Nikola sretno medju zutima..dobili smo boljeg igraca u zamjenu za tebe. Prvo ovaj bek, pa napadac, iducu sedmicu jos 2 igraca i ja zadovoljan!

Kojeg Slovenca?
Velikonja http://www.transfermarkt.co.uk/en/etien ... 50384.html" onclick="window.open(this.href);return false;pitar13 je napisao/la:Kojeg Slovenca?
http://www.cardiffcity-mad.co.uk/news/t ... ty.footbal" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta je sa ovim bekom iz Sirije ? Jer vidim dovest će mo aBd Barića ,bilo bi nelogično da potpiše i ovaj Sirijac i ako bi volio da potpiše hahah
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
**** Jarni je trazio Baraca,i to je presudilo.
Mislim što se tiče forme Purića i Barića sad nijetoliko ni bitna ,ipak su to igrača koji su igrali u solidnim klubovima i imali su uvijek skoro punu minutažu ,mislim da bi se forma mogla dobiti do početka prvenstva kroz treninga i pripremne utakmice mislim da to nebi trebalo biti upitno ... Prošlu polusezonu pola igrača nam je bilo nespremno ,jer su neka pojačanja došla kasno ... a sad je hvala Bogu drukčije ,bitno je da pojačanja dodju na vrijeme ...
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Ode Suljić i Hadžič dva najbolja igrača, dođe Komazec, bude najbolji i on za pola godine ode. Sad dolaze novi igrači, prvenstvo kraće za nekoliko kola, manje šanse za uigravanje, a drugi na tabeli. Kad misliš ti uigrati te igrače, jedino ako kontaš da je ovo menadžer ? Doći će ovaj nema veze što nije igrao godinu dana, mi ćemo ga srediti za 20 dana, baš ono kao da čitam da neko igra menadžera online!!Coach22 je napisao/la:Mislim što se tiče forme Purića i Barića sad nijetoliko ni bitna ,ipak su to igrača koji su igrali u solidnim klubovima i imali su uvijek skoro punu minutažu ,mislim da bi se forma mogla dobiti do početka prvenstva kroz treninga i pripremne utakmice mislim da to nebi trebalo biti upitno ... Prošlu polusezonu pola igrača nam je bilo nespremno ,jer su neka pojačanja došla kasno ... a sad je hvala Bogu drukčije ,bitno je da pojačanja dodju na vrijeme ...
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Druže klasa je vječna forma je prolazna ,mislim da su Purić i Barić strašni igrači za našu sredinu ... a ima dovoljno vremena da se uigraju obadvojica sa ekipomTimeLine je napisao/la:Ode Suljić i Hadžič dva najbolja igrača, dođe Komazec, bude najbolji i on za pola godine ode. Sad dolaze novi igrači, prvenstvo kraće za nekoliko kola, manje šanse za uigravanje, a drugi na tabeli. Kad misliš ti uigrati te igrače, jedino ako kontaš da je ovo menadžer ? Doći će ovaj nema veze što nije igrao godinu dana, mi ćemo ga srediti za 20 dana, baš ono kao da čitam da neko igra menadžera online!!Coach22 je napisao/la:Mislim što se tiče forme Purića i Barića sad nijetoliko ni bitna ,ipak su to igrača koji su igrali u solidnim klubovima i imali su uvijek skoro punu minutažu ,mislim da bi se forma mogla dobiti do početka prvenstva kroz treninga i pripremne utakmice mislim da to nebi trebalo biti upitno ... Prošlu polusezonu pola igrača nam je bilo nespremno ,jer su neka pojačanja došla kasno ... a sad je hvala Bogu drukčije ,bitno je da pojačanja dodju na vrijeme ...

NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
nije tebi lahkoTimeLine je napisao/la:Ode Suljić i Hadžič dva najbolja igrača, dođe Komazec, bude najbolji i on za pola godine ode. Sad dolaze novi igrači, prvenstvo kraće za nekoliko kola, manje šanse za uigravanje, a drugi na tabeli. Kad misliš ti uigrati te igrače, jedino ako kontaš da je ovo menadžer ? Doći će ovaj nema veze što nije igrao godinu dana, mi ćemo ga srediti za 20 dana, baš ono kao da čitam da neko igra menadžera online!!Coach22 je napisao/la:Mislim što se tiče forme Purića i Barića sad nijetoliko ni bitna ,ipak su to igrača koji su igrali u solidnim klubovima i imali su uvijek skoro punu minutažu ,mislim da bi se forma mogla dobiti do početka prvenstva kroz treninga i pripremne utakmice mislim da to nebi trebalo biti upitno ... Prošlu polusezonu pola igrača nam je bilo nespremno ,jer su neka pojačanja došla kasno ... a sad je hvala Bogu drukčije ,bitno je da pojačanja dodju na vrijeme ...
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 43 gosta.