Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kokuz je napisao/la:istina, samo mi smo svjesni toga da u ovom trenutku ne možemo bolje, dok ti i misliš da ti je houston dream team![]()
ne, ja sam uvijek da pobjeđujemo.. no, u ovom trenutku želje su jedno, a mogučnosti drugo, vraćamo se mi na pobjednički kolosjek čim nam stigne isporuka iz bolnicealemsa je napisao/la: Od desperacije navijas za poraze lafo
naravno da je Houston imao los dan. Cavsi tako igraju svaku utakmicuadriano_leite je napisao/la:Da su Cavsi za poluvrijeme zabili 19 koseva, bio bi opsti haos na forumu i kolektivno onanisanje LenBiasa, Loca, Guarina, worka, Greivisa, STEVENA, ali eto, Houstonu je to samo los dan.
Cavsi i da su najgori u ligi, nisu zabili ispod 20 koseva za poluvrijemeElLoco7 je napisao/la:naravno da je Houston imao los dan. Cavsi tako igraju svaku utakmicuadriano_leite je napisao/la:Da su Cavsi za poluvrijeme zabili 19 koseva, bio bi opsti haos na forumu i kolektivno onanisanje LenBiasa, Loca, Guarina, worka, Greivisa, STEVENA, ali eto, Houstonu je to samo los dan.
Jarane, je li tebi normalno da ti ekipa dozivi takav pad u igri, da zabije samo 19 poena za poluvrijeme? Mene je bilo sramota sto smo popusili od Kingsa 44 razlike, kao sto bi me bila sramota i da moj tim zabije 19 poena za poluvrijeme. Poenta je sramocenje ekipe, ma kako se ta ekipa zvala.alemsa je napisao/la:Ali nisu ni zabili 73 poena za poluvrijeme, casa pola prazna , pola puna u tvojoj poenti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.