BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Baci Cilica da se igramo,igramoOoOoOoOo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma raja ne lozite se na ove levate sto se registruju da bi napisali ovakav post i nakon njega dobili ban. Cudna je to sorta. Inreligentnija su romska djeca sto skupljaju zeljezo od njega. Samo ga ignorisite nek pise sam sebi
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pola reprezentacija im Bosanci cine i nesto se digli 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Dobro, oni nas podcjenjuju a da nije "nasih" ne bi ih bilo nigdje.Pa umjesto da se zahvalite sto dobijate talente tako lako od nas vi provocirate i hocete da nas ponizite, nije vam to fino susjedi.
...pa vi opet slijedeci put cestitajte ovim izrodima na sportskim uspjesma i sanjajte o bratstvu i jedinstvu.
Gori su od srba.
Gori su od srba.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ljudi opustite se, znate i sami da susjedi uspjehe sportista iz regiona doživaljavaju vrlo osobno. Ne mogu da se pomire sa činjenicom da se vremena mijenjaju i da se uspjeh sportista sa Balkana više ne veže samo za lijepu našu. Već godinama omalovažavaju uspjehe Novaka Đokovića, što je sa sportskog aspekta - praktično nemoguće, a sad tamo neki klinac koji igra pod zastavom BiH sakuplja poene preko njihovog najboljeg tenisera, još kad vide da upravo taj Novak javno podržava tog klinca, tlak još više poskoči
Ponavljam, vremena se mijenjaju i sad svi pokazuju svoje pravo lice. Kad se sjetim kako su pjenili kad smo se plasirali u Brazil, ništa me više ne može iznenaditi.

Ponavljam, vremena se mijenjaju i sad svi pokazuju svoje pravo lice. Kad se sjetim kako su pjenili kad smo se plasirali u Brazil, ništa me više ne može iznenaditi.
Ti opet pokazuješ koliko malo poznaješ sport, a redovno se udaraš u prsa. Tebi vjerovatno imena Ana Konjuh i Borna Ćorić ne znače ništa, ali otvori Google pa se malo informiši.bhsport je napisao/la: Svakako kada odu nasi hercegovci, HR tenis je osudjen na propast, otrest cemo ih u DC kao srbi prije 4 godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
administracijo šta radite riješavajte ovo dok combetu nije ovo što piše skočilo na nos, al podhitno znači.. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Tema pod lock, nekima ovdje nije mjesto.
Sent from my LG-E610 using Tapatalk
Sent from my LG-E610 using Tapatalk
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trolu bagavi, Bosnu i Hercegovinu na 3 dijela vuku mentalni sklopovi poput tebe, državu uopće nije briga za sport za razliku od lijepe tvoje gdje svi idu prema nekom zajedničkom cilju i rade zajedno na tome.
Al' ne znam zašto tebe smatram hrvatom, jer si vjerovatno neka isfrustrirana seljačina koja živi u naselju pokraj Livna, a možda i u okolici Stoca i gledanje u hercegovački krš i kamen ti podari halucinacije da si "veliki hrvat" i taj svoj kvazi patriotizam prosipaš po ovom sportskom forumu, hercegovački dječače.
Al' ne znam zašto tebe smatram hrvatom, jer si vjerovatno neka isfrustrirana seljačina koja živi u naselju pokraj Livna, a možda i u okolici Stoca i gledanje u hercegovački krš i kamen ti podari halucinacije da si "veliki hrvat" i taj svoj kvazi patriotizam prosipaš po ovom sportskom forumu, hercegovački dječače.

Il club piu titolato al mondo!
Pa vidi se ko mu je idol.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Inteligentniji je Combe iz LZN od njegaKeenan.- je napisao/la:Kakvi sve invalidi danas imaju internet.![]()
![]()
![]()

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Aferim brate
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- legenda reala
- Kontakt:
dijete vas izbacuje iz takta 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Evo dvostrukog arsina, ajde se malo ufati harmonike bolje ti ide.Virtu4l je napisao/la:Ti opet pokazuješ koliko malo poznaješ sport, a redovno se udaraš u prsa. Tebi vjerovatno imena Ana Konjuh i Borna Ćorić ne znače ništa, ali otvori Google pa se malo informiši.bhsport je napisao/la: Svakako kada odu nasi hercegovci, HR tenis je osudjen na propast, otrest cemo ih u DC kao srbi prije 4 godine.

Borna Coric ima dug put da dodje do ovog sto je Damir dostigao, da ne zavrse ko Dona Vekic, kanta za nabijanje?
Ne znam poznajes li Donu, svira harmoniku po turnirima.
Da ne bude da se samo krpimo, ovo sto je Vritu4l napisao, da ih bode sto Nole podrzava Damira, i bode i boli, jer Nole je masina koju hrvatski tenis nikad nije a niti ce imati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Donna ima 17 godina, ne znam sta ocekujes da nabija protivnice lakocom. Polako ljudi. Hrvatski tenis nece prestati s Cilicem i Dodigom, uz duzno postovanje, to je idiotsko misljenje.bhsport je napisao/la:Evo dvostrukog arsina, ajde se malo ufati harmonike bolje ti ide.Virtu4l je napisao/la:Ti opet pokazuješ koliko malo poznaješ sport, a redovno se udaraš u prsa. Tebi vjerovatno imena Ana Konjuh i Borna Ćorić ne znače ništa, ali otvori Google pa se malo informiši.bhsport je napisao/la: Svakako kada odu nasi hercegovci, HR tenis je osudjen na propast, otrest cemo ih u DC kao srbi prije 4 godine.![]()
Borna Coric ima dug put da dodje do ovog sto je Damir dostigao, da ne zavrse ko Dona Vekic, kanta za nabijanje?
Nadalje, ne znam zasto neki ovdje kopiraju debilne clanke s debilnih portala. Vjerovanto ne znate da postoje Dnevno.hr i Dnevno.rs i da imaj uzajednickog vlasnika koji zivi i boravi u Beogradu. To su novine koje se dobro prodaju radi glupog naroda. Cim im spomenes patriotizam svi se odmah dignu i nabriju. Svugdje na Balkanu.
RIP CITY!
- anelbavarac
- Kontakt:
Halali brate,nisam imao lose namjere.BaDa12 je napisao/la:Šta je ovo bolan, @anele?
Sad bi te profesor oborio ko zrelu šljivu za nenavođenje izvora.

Nespavanje je ucinilo svoje.
Hrv.tenis ce otici u propast kada odu Cilic i Dodig? 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Je.be nam se za Hrvatski tenis.Android je napisao/la:Hrv.tenis ce otici u propast kada odu Cilic i Dodig?

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Hoćeš dalje u raspravu? Borna Ćorić je ušao u TOP 300, a ima 17 godina, još uvijek je junior, Ana Konjuh ima 16 godina, a trenutno je u TOP 250.bhsport je napisao/la:Evo dvostrukog arsina, ajde se malo ufati harmonike bolje ti ide.Virtu4l je napisao/la:Ti opet pokazuješ koliko malo poznaješ sport, a redovno se udaraš u prsa. Tebi vjerovatno imena Ana Konjuh i Borna Ćorić ne znače ništa, ali otvori Google pa se malo informiši.bhsport je napisao/la: Svakako kada odu nasi hercegovci, HR tenis je osudjen na propast, otrest cemo ih u DC kao srbi prije 4 godine.![]()
Zanimljivo da spominješ Donnu Vekić u negativnom kontekstu, 17 godina, TOP 100, sa 16 godina je igrala finale Birmingema prošle godine... malo si se pogubio

Pazi molim te, Hrvatski tenis je osuđen na propast

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hvala i cestitke na svemu do sada Damire. Ovo je ocekivan rezultat, najrealniji, trenutni maksimum. Sad je samo bitno ne osvrtati se nazad nego nastaviti osvajati bodove i do kraja godine aBd se ugurati u top100 
@android
ma nece, naci cete vi nekog novog Ljubicica, Dodiga i sl. A BiH ce uvijek biti neiscrpan izvor talenata, neka svi uzimaju od nas kad ne mogu imati svoje, nije sramota posudjivati od najboljih

@android
ma nece, naci cete vi nekog novog Ljubicica, Dodiga i sl. A BiH ce uvijek biti neiscrpan izvor talenata, neka svi uzimaju od nas kad ne mogu imati svoje, nije sramota posudjivati od najboljih

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.