NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Obavljena prozivka u Zvijezdi
Kasne Brazilac i Japanac
Osmog februara ekipa selu u Pulu
Novi šef stručnog štaba Nogometnog kluba Zvijezda Emir Tufek s prvim pomoćnikom Stevom Blagojevićem obavio je jučer prozivku igrača i iznio plan priprema.
- Zvijezda je stabilan klub i drago mi je što sam došao u Gradačac, u kojem ostajemo do 8.februara, kada selimo u Pulu.Planirano je da odradimo 61 trening i odigramo osam kontrolnih utakmica - kazao je Tufek, koji je najveći dio karijere gradio kao igrač i trener mostarskog Veleža, a s klupe je vodio Al Itihad, najpoznatiji klub u Saudijskoj Arabiji.
Predstavljena su i dvojica novih igrača Edis Zulić (Sloga Tojšići) i Benjamin Vila (Mladost Podgorica).Na prozivci su bili golmani Nikola Stijaković, Nikola Mirković, Selmir Brkić, Armin Kurbašić i Ivan Mandušić.Kapiten Jasmin Bogdanović i igrači Amer Ordagić, Pavle Sušić, Secouba Diatta, Milan Nikolić, Mićo Kuzmanović, Ajdin Maksumić, Semir Musić, Samir Isanović, Eldar Dedić-Mešanović, Dušan Bijelić, Danijel Buzov i Omer Jahić koji se vratio s posudbe (Radnički Lukavac).
Prvom timu priključila su se trojica igrača iz omladinskog pogona Edin Faćić, Ademir Čolić i Adnan Suljić.Na prozivci se nisu pojavili Šaban Pehilj, Jovan Radivojević, Japanac Taisuke Akiyoshi i Brazilac Andre Adam Phineiro, koji bi se ekipi trebali priključiti do subote 18.januara.
Već ranije ekipu su napustili Jasmin Moranjkić (Sloboda), Dalibor Pandža (Olimpic), Almir Šmigalović, Elmir Kuduzović (Sloboda Tuzla), Gradimir Crnogorac, a od jučer član Zvijezde nije Ahmet Trejić.Danas u 10 sati bit će održan prvi trening na stadionu Banja Ilidža.
Kasne Brazilac i Japanac
Novi šef stručnog štaba Nogometnog kluba Zvijezda Emir Tufek s prvim pomoćnikom Stevom Blagojevićem obavio je jučer prozivku igrača i iznio plan priprema.
- Zvijezda je stabilan klub i drago mi je što sam došao u Gradačac, u kojem ostajemo do 8.februara, kada selimo u Pulu.Planirano je da odradimo 61 trening i odigramo osam kontrolnih utakmica - kazao je Tufek, koji je najveći dio karijere gradio kao igrač i trener mostarskog Veleža, a s klupe je vodio Al Itihad, najpoznatiji klub u Saudijskoj Arabiji.
Predstavljena su i dvojica novih igrača Edis Zulić (Sloga Tojšići) i Benjamin Vila (Mladost Podgorica).Na prozivci su bili golmani Nikola Stijaković, Nikola Mirković, Selmir Brkić, Armin Kurbašić i Ivan Mandušić.Kapiten Jasmin Bogdanović i igrači Amer Ordagić, Pavle Sušić, Secouba Diatta, Milan Nikolić, Mićo Kuzmanović, Ajdin Maksumić, Semir Musić, Samir Isanović, Eldar Dedić-Mešanović, Dušan Bijelić, Danijel Buzov i Omer Jahić koji se vratio s posudbe (Radnički Lukavac).
Prvom timu priključila su se trojica igrača iz omladinskog pogona Edin Faćić, Ademir Čolić i Adnan Suljić.Na prozivci se nisu pojavili Šaban Pehilj, Jovan Radivojević, Japanac Taisuke Akiyoshi i Brazilac Andre Adam Phineiro, koji bi se ekipi trebali priključiti do subote 18.januara.
Već ranije ekipu su napustili Jasmin Moranjkić (Sloboda), Dalibor Pandža (Olimpic), Almir Šmigalović, Elmir Kuduzović (Sloboda Tuzla), Gradimir Crnogorac, a od jučer član Zvijezde nije Ahmet Trejić.Danas u 10 sati bit će održan prvi trening na stadionu Banja Ilidža.
Izvini nisam skont'o dobro jel ostaju i Pehilj i Radivojevic ili ...???Bosanski zmaj je napisao/la:Obavljena prozivka u Zvijezdi
Kasne Brazilac i Japanac
-
- Kontakt:
Iz ovog teksta u danasnjem Avazu se vidj da Pehilj,Radivojevic,Akiyoshi i Adam ostaju, samo su dobili produzeni odmor do 18.janurara (subota).Nigdje se u tekstu ne spominju Borko Novakovic i Mahir Vejzovic, zna li neko kakav je njihov status, ne bih se zacudio da su oni svoju epizodu zavrsili, jer su minutazu u Zvijezdi dobijali na kapaljku.
Mahir je neki dan uzeo papire....Bosanski zmaj je napisao/la:Iz ovog teksta u danasnjem Avazu se vidj da Pehilj,Radivojevic,Akiyoshi i Adam ostaju, samo su dobili produzeni odmor do 18.janurara (subota).Nigdje se u tekstu ne spominju Borko Novakovic i Mahir Vejzovic, zna li neko kakav je njihov status, ne bih se zacudio da su oni svoju epizodu zavrsili, jer su minutazu u Zvijezdi dobijali na kapaljku.
Trejic nije bio zamjena za Ordagica, cak je i poceo onu utakmicu protiv Viteza, kada se Ordagic povrijedio...Kapetan je napisao/la:Pa Trejic je dosao kao zamjena za Ordagica kad je ovaj bio povrijedjen i ako se ne varam njemu je ugovor istekao.combe je napisao/la:Za trejića se znalo odma na kraju polusezone jer on je sam tražio da ide kao nije ga grad prihvatio. Znal neko šta je sa Radivojevića gledam sliku sa prozivke i nigdje ga nema. I šta je sa Bube, Adama i Japanca jesu li dobili produženo ili su i oni otišli???
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Eto napokon smo/ste i to dočekali, u našem prvom timu je sada zavidan broj naše djece. Jahić, Isanović, Fačić, Dedić-Mešanović, Kuzmanović, Suljić. Sad je na njima da nam se dokažu. Iskreno jako mi je drago zbog njih!
odlican postShorty je napisao/la:Eto napokon smo/ste i to dočekali, u našem prvom timu je sada zavidan broj naše djece. Jahić, Isanović, Fačić, Dedić-Mešanović, Kuzmanović, Suljić. Sad je na njima da nam se dokažu. Iskreno jako mi je drago zbog njih!
evo ovdje na forumu bi trebali malo nasavjetovati ovu nasu djecu.godinama je klub graden da bi eto nakon desetak godina dosli do toga da imamo gotov pa jednu postavu nasih igraca.momci su mladi i puno padaju pod uticaj nekad nerealnih roditelja i lopovskih menadzera.moj im je savjet neka se bore neka igraju neka i trpe i neka znaju tek kada se izbore za status u zvijezdi da ce onda od njih biti nesto.najlakse je otici iz kluba nazor.i u vecini slucajeva karijera tada krene nizbrdo.
znalo se da mi necemo moci dobiti igrace iz naseg omladinskog pogona preko noci.upamtite da je omladinski pogon poceo kvalitetnije raditi u zadnje 4-5 sezona i akobogda u narednom periodu trebali bi imati sve vise potencijalnih igraca za prvu poostavu seniorskog tima.
mnogi su kritikovali kada je omki otisao na posudbu medutim vjerovatno ce to biti pravi potez i za klub i za igraca koji je vise igrao i stekao iskustva u porvoj ligi
neka nam je sretno i akobogda da lahko izborimo opstanak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
komsije zapade mi ime Semir Music kod vas na prozvici, da to nije "talenat" iz Slobode?
Sloboda Tuzla
Jest,to je taj vas talenat.Da je bar on otisao vama umjesto Kuduzovića,jedino vrijedno sto Vas je pojačalo,al et.fukaratz je napisao/la:komsije zapade mi ime Semir Music kod vas na prozvici, da to nije "talenat" iz Slobode?

-
- Kontakt:
Pripremama se prikljucili Radivojevic i Adam.Ostalo je da jos do subote dodju Pehilj i Akiyoshi.
Ako neko zna ko je ovaj igrac?

Ako neko zna ko je ovaj igrac?

postoji mogucnost da jos neki od nasih igraca odu ali kako sam mislio da ce biti ovo je super.vecina je ostala kostur je tu sada samo uz ovu ekipu kaliti nase juniore i nece biti problema.
stijakovic,,bogdanovic ,maksumic,ssusic,omki,aki nikolic ordagic buba radivojevic pehilj mladi vila ako se pokaze imat ce velike sanse da igra ispred pehilja.tu je i kuzmanovic ,sve u svemu mozda ova ekipa bude iznenadenje ove polusezone.
stijakovic,,bogdanovic ,maksumic,ssusic,omki,aki nikolic ordagic buba radivojevic pehilj mladi vila ako se pokaze imat ce velike sanse da igra ispred pehilja.tu je i kuzmanovic ,sve u svemu mozda ova ekipa bude iznenadenje ove polusezone.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
zvijezdasi imal kakvih prinova????
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Nema, i sumnjam da će bitielf1 je napisao/la:zvijezdasi imal kakvih prinova????

Emir Tufek .Shorty je napisao/la:Nema, i sumnjam da će bitielf1 je napisao/la:zvijezdasi imal kakvih prinova????
dali ima u subotu prijateljska tekma gdje se igra ....
Ima protiv Bosne M. na pomocnommoranjak je napisao/la:dali ima u subotu prijateljska tekma gdje se igra ....
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
-
- Kontakt:
to ce opet fudbaleri Bosne izaci s posla i igrati,bez ijednog treninga...kakvog je znacaja ta utakmica...???
-
- Kontakt:
Bosna , Orasje , Modrica . poslije toga pripreme u Puli i gore ce se odigrati utakmice

Kako razmisljaju pravi navijaci........

Pozdrav komsije, mozel koja rijec o Smigalovicu ? 

www.nkbratstvogracanica.com
Šmigi je igrač koji zaslužuje premijerligaski klub.Malo je dobivao šansi u Zvijezdi,ali je puno pokazao.Nevjerujem da je otišao zato što nema mjesta,mislim da je problem oko plaćanja.Sve u svemu sjejan igrač.Brz,sjajan dribling i šut.sretnocesc4 je napisao/la:Pozdrav komsije, mozel koja rijec o Smigalovicu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.