BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Dobar mec i velika skola za Damira, licno je prevazisao moja ocekivanja u ovom mecu, imao je par maestralnih poena i vidi se da ima slifa, samo je potreban rad.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Cautinho
- Kontakt:
BRAVO DAMIRE!!!
PONOSU NAŠ!!!
Ponosam sam na njega do neba,odličan je bio i ovaj meč,borio se i na trenutke je djelovao kao igrač iz top 20.Ipak,Tommy je bio prevelik zalogaj.Treçe kolo AO je veliki uspjeh za BH Tenis i nadam se da će Damir ubrzo i ponoviti pa možda i nadmašiti ovaj uspjeh.Napredovao je dobro na ATP ljestvici,dobio je i novčanih sredstava, i mislim da je želja za treningom i uspijehom sada još veća.Mi ćemo i dalje biti ovdje i pratiti svaki tvoj korak.Hvala ti za sve po stoti put.Ovo doživjeti je bilo fantastično iskustvo a i ja sam oduvijek priželjkivao da imamo nekog tenisera bar u TOP 150. Damir će nam valjda priuštiti još razloga za slavlje u nadolazećem vremenu.
____
Što mene nije nitko zvao?
Nema veze,opet sam odgledao nešto meča 
Slabi ste bili,samo 30 stranica...
PONOSU NAŠ!!!
Ponosam sam na njega do neba,odličan je bio i ovaj meč,borio se i na trenutke je djelovao kao igrač iz top 20.Ipak,Tommy je bio prevelik zalogaj.Treçe kolo AO je veliki uspjeh za BH Tenis i nadam se da će Damir ubrzo i ponoviti pa možda i nadmašiti ovaj uspjeh.Napredovao je dobro na ATP ljestvici,dobio je i novčanih sredstava, i mislim da je želja za treningom i uspijehom sada još veća.Mi ćemo i dalje biti ovdje i pratiti svaki tvoj korak.Hvala ti za sve po stoti put.Ovo doživjeti je bilo fantastično iskustvo a i ja sam oduvijek priželjkivao da imamo nekog tenisera bar u TOP 150. Damir će nam valjda priuštiti još razloga za slavlje u nadolazećem vremenu.
____
Što mene nije nitko zvao?

Slabi ste bili,samo 30 stranica...
Keep walking.
anelbavarac je napisao/la:Berdych je rekao odprilike da je Dzumhur veliki talenat,i da je igrao sjajno prvi set,i da je siguran da je pred njim ogromna buducnost.
A pohvalio je nase navijace,rekavsi da je bilo uzivanje igrati pred ovakvom atmosferom.
Na pitanja da li mu je bilo teško protiv nepoznatog igrača, rekao je da jeste, da je momak jako talentovan, bori se, i da smatra da "ćemo ga još vidjeti ovdje". Istakao je da je njegovo iskustvo pomoglo da privede meč kraju, i ostane na tri seta, te da se to ne može drugačije dobiti nego godinama, pa se opet osvrnuo na to kako je pred Damirom vrijeme da to dobije.
Šta je ovo bolan, @anele?BaDa12 je napisao/la: Na pitanja da li mu je bilo teško protiv nepoznatog igrača, rekao je da jeste, da je momak jako talentovan, bori se, i da smatra da "ćemo ga još vidjeti ovdje". Istakao je da je njegovo iskustvo pomoglo da privede meč kraju, i ostane na tri seta, te da se to ne može drugačije dobiti nego godinama, pa se opet osvrnuo na to kako je pred Damirom vrijeme da to dobije.
Sve u svemu, sasvim lijepa i korektna izjava, što je publika popratila velikim aplauzima. Također je pohvalio tu publiku što su Damira bodrili sve vrijeme.
Sad bi te profesor oborio ko zrelu šljivu za nenavođenje izvora.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
svaka čast Damire uiživao sam jutros
ovo iskustvo se ne može platiti ničim
samo ojačaj servis i biće to kako treba
ogroman potencijal ima.
Sretno Džumi da briljiraš ove godine aBd
ovo iskustvo se ne može platiti ničim
samo ojačaj servis i biće to kako treba
ogroman potencijal ima.
Sretno Džumi da briljiraš ove godine aBd
Semper Fidelis
-
- Kontakt:
hoće li biti snimak nekada ili možda na youtube snimljen meč ? 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
http://balkans.aljazeera.com/blog/dzumh ... rand-slama" onclick="window.open(this.href);return false;
AJB
AJB

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jesu al vjeruj mi da ga nekom u svijetu spomenes BiH prvo ga to asocira na rat.Virtu4l je napisao/la:Dosadni su više sa ratom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Aanonymous
- Kontakt:
Ocekivan poraz treba biti realan ali i sretan 
Drago mi je da je nekako Damir prokinuo i nadam se da ima dosta balavaca na forumu pa nek uzmu reket i nek probaju udarati
ABD Damir da izvuce iz ovog jaku poruku i da zapne jos vise eto leci ce nesto i para malo je i ime svoje reklamirao sve u svemu se nadam se da ce BH tenis prokinuti

Drago mi je da je nekako Damir prokinuo i nadam se da ima dosta balavaca na forumu pa nek uzmu reket i nek probaju udarati

ABD Damir da izvuce iz ovog jaku poruku i da zapne jos vise eto leci ce nesto i para malo je i ime svoje reklamirao sve u svemu se nadam se da ce BH tenis prokinuti

kakva je situacija s Mirzom Bašićem nadam se da ce i njega krenuti ...
http://radiosa" onclick="window.open(this.href);return false; rajevo.ba/novost/138350/nocache
bravo Nole!
btw. hoce li se organizovati doček Damiru?
bravo Nole!
btw. hoce li se organizovati doček Damiru?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Izgleda da ću opet morati početi gotiviti Dijaninog sina 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na Damira moramo svi biti ponosni i ja sam siguran da ce od njega nastati veliki igrac
A Noletu svaka cast za ove izjave, vidi se da mu je stalo da mu pomogne.
A Noletu svaka cast za ove izjave, vidi se da mu je stalo da mu pomogne.
- crozzer
- Kontakt:
Nadam se da ce nam ovi iz BHT televizije omoguciti da gledamo Damira u narednim turnirima 

Tu ti se BHT pita ko lanjski snijeg , čelednžere na TV nije niko lud da prenosi , AO , RG i UO ima otkupljene do 2016. EScrozzer je napisao/la:Nadam se da ce nam ovi iz BHT televizije omoguciti da gledamo Damira u narednim turnirima
Wimbledon , sve masterse i veći dio ATP 500 i ATP 250 turnira ima otkupljen SK
ZELJEZNICAR 1921!
Bošnjaci spušteni na zemlju: Sedmi svjetski igrač 'ispeglao' Džumhura
Bošnjački sportski mediji i šira javnost pretjerali su u svom "sportskom čudu" nakon pobjede Džumhura nad Ivanom Dodigom.
Bilo je lijepo dok je trajalo. Bošnjački san na Australian Openu završen je uvjerljivim porazom njihovog Damira Džumhura od 7. igrača svijeta Tomasa Berdycha. Bilo je 6-4, 6-2, 6-2. Kao što smo jučer i najavili, Džumhur nije imao većih izgleda protiv Berdycha.
A bošnjački sportski mediji i šira javnost pretjerali su u svom "sportskom čudu" nakon pobjede Džumhura nad Ivanom Dodigom. Podsjetimo, Dodig je predao meč zbog grčeva, ali tamošnjji mediji iznapadali su hrvatske kako su neobjektivni u pisanju, da je Džumhur zasluženo slavio, a najdalje je otišao redatelj Haris Pašović, koji je napisao ironično kako je u meču Dodig - Džumhur naš tenisač igrao na lavi, a njihov pio hladnu limunadu i imao bazen.
dnevno.hr
Ovo je prvi put i prvi portal iz neke zemlje iz okruženja koji je upotrijebio novi i sasvim pogrešan termin "Bošnjaci" namjerno udariviši tako na jednu etničku grupu samo sa jednim ciljem! Znači moji prijatelji koji su druge nacionalnosti i koji su također sa mnom bodrili Bosanskohercegovačkog sportistu, oni jednostavno ne postoje? Također valjda se zemlja i dalje zove Bosna i Hercegovina a ne neka imaginarna Bošnja ili kako već ne..
Idiot koji je napisao ovaj tekst sa I.K. inicijalima piše se: Bosanskohercegovački sportisti, Bosanskohercegovački mediji, Bosanskohercegovački problemi i snovi itd....

Bošnjački sportski mediji i šira javnost pretjerali su u svom "sportskom čudu" nakon pobjede Džumhura nad Ivanom Dodigom.
Bilo je lijepo dok je trajalo. Bošnjački san na Australian Openu završen je uvjerljivim porazom njihovog Damira Džumhura od 7. igrača svijeta Tomasa Berdycha. Bilo je 6-4, 6-2, 6-2. Kao što smo jučer i najavili, Džumhur nije imao većih izgleda protiv Berdycha.
A bošnjački sportski mediji i šira javnost pretjerali su u svom "sportskom čudu" nakon pobjede Džumhura nad Ivanom Dodigom. Podsjetimo, Dodig je predao meč zbog grčeva, ali tamošnjji mediji iznapadali su hrvatske kako su neobjektivni u pisanju, da je Džumhur zasluženo slavio, a najdalje je otišao redatelj Haris Pašović, koji je napisao ironično kako je u meču Dodig - Džumhur naš tenisač igrao na lavi, a njihov pio hladnu limunadu i imao bazen.
dnevno.hr
Ovo je prvi put i prvi portal iz neke zemlje iz okruženja koji je upotrijebio novi i sasvim pogrešan termin "Bošnjaci" namjerno udariviši tako na jednu etničku grupu samo sa jednim ciljem! Znači moji prijatelji koji su druge nacionalnosti i koji su također sa mnom bodrili Bosanskohercegovačkog sportistu, oni jednostavno ne postoje? Također valjda se zemlja i dalje zove Bosna i Hercegovina a ne neka imaginarna Bošnja ili kako već ne..
Idiot koji je napisao ovaj tekst sa I.K. inicijalima piše se: Bosanskohercegovački sportisti, Bosanskohercegovački mediji, Bosanskohercegovački problemi i snovi itd....

Strašno.
Zavist je u zraku 

Susjedi su prejaki, jedva cekam iduci susret da Damke ispegla Dodiga. 

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.