hoce, jedino ako kisa ne poremeti. sad kol'ko ce ova dvojica razvuc', to je pitanjemajestic24 je napisao/la:do koliko sati se igra AO. Cekam jos gasquea pa me zanima hoce li danas zavrsiti

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hoce, jedino ako kisa ne poremeti. sad kol'ko ce ova dvojica razvuc', to je pitanjemajestic24 je napisao/la:do koliko sati se igra AO. Cekam jos gasquea pa me zanima hoce li danas zavrsiti
Bojim se da si upravu. Trenutno radi neke pokrete ko da je retardiranzgmiky je napisao/la: završiti će danas, no obzirom da Gasquet nije dobio u tri seta mogao bi biti u problemima i izgubiti meč, on je klasičan trosetaš a Robredo je maratonac tako da nadam se da ćeš proći, sretno
Miky druže, Kovalev puca penale kod Rusa ima zasad 4/4, a Igropulo je puco samo 2 pred kraj prvog poluvremena protiv Francuza. Mislim da je Kovalev prvi, barem je tako u prethodne dvije utakmice bilo.zgmiky je napisao/la: Poljska-Rusija
odlučujuća utakmica za Poljake koju moraju dobiti ili su OUT, rusima dovoljan i bod pa čak i s porazom mogu dalje ali nebi prenijeli ni boda i sumnjam da im se sviđa takav rasplet.
Ako bi tražio pobjednika biram ruse 2 po 2.70, gledao sam i jedne i druge i dojma sam da poljacima fali ono nešto da završe utakmicu i odrade ju do kraja, na trenutke igraju odlično i onda padnu u crnu rupu i nema ih nigdje, previše oscilacija moglo bi ih stajati drugog kruga, no bolje izbjeći tražiti pobjednika.
Očekujem vrlo grubu utakmicu sa dosta sedmeraca pa mi se čini kao dobar bet Igropulo over 3.5 1.70.
Što se golova tiče, očekujem u prvom poluvremenu da odu preko 26.5 1.80 i na kraju over 54.5 1.85.
Brate stavim zs2 manja kvota i kad si pogan hoces vise kesa predomislim se a usput kontam moze to u 5 setova otici i buraz rutinski izbrisem i stavim z2.EmirSioux89 je napisao/la:
I dalje ne vjerujem da Janovic nije mogo do jednog seta barem
Trebao si gledati Janowicza na ovom turniru, očajan je bio, a Mayer je dobar igrač...EmirSioux89 je napisao/la:Kad se neda neda se brate.Prvi sam par taj stavio na tiket bio mi siguran cuj Mayer da ga dobije u tri seta nije realno al nikako al ajde sta je tu je bit ce bolje.
Brate bio sam ja uvjeren u Mayera imao sam ga na nekom tiketu i hendikep,uvjeren i u preko gemova u prvom setu a bgm i na kraju.Pa brate moze osvojiti jedan set nije Dzumhur.EmirSioux89 je napisao/la:Kad se neda neda se brate.Prvi sam par taj stavio na tiket bio mi siguran cuj Mayer da ga dobije u tri seta nije realno al nikako al ajde sta je tu je bit ce bolje.
nema veze tko će od njih pucati, neka puca Kovalev prvi pa će mu Schmal obraniti i onda udara Igropulo, da i ne puca uopće trebao bi dati 4 komada ovakvoj Poljskojdelpiero502 je napisao/la:Miky druže, Kovalev puca penale kod Rusa ima zasad 4/4, a Igropulo je puco samo 2 pred kraj prvog poluvremena protiv Francuza. Mislim da je Kovalev prvi, barem je tako u prethodne dvije utakmice bilo.zgmiky je napisao/la: Poljska-Rusija
odlučujuća utakmica za Poljake koju moraju dobiti ili su OUT, rusima dovoljan i bod pa čak i s porazom mogu dalje ali nebi prenijeli ni boda i sumnjam da im se sviđa takav rasplet.
Ako bi tražio pobjednika biram ruse 2 po 2.70, gledao sam i jedne i druge i dojma sam da poljacima fali ono nešto da završe utakmicu i odrade ju do kraja, na trenutke igraju odlično i onda padnu u crnu rupu i nema ih nigdje, previše oscilacija moglo bi ih stajati drugog kruga, no bolje izbjeći tražiti pobjednika.
Očekujem vrlo grubu utakmicu sa dosta sedmeraca pa mi se čini kao dobar bet Igropulo over 3.5 1.70.
Što se golova tiče, očekujem u prvom poluvremenu da odu preko 26.5 1.80 i na kraju over 54.5 1.85.
nista brate pokusati cu ovo pa sta budezgmiky je napisao/la:stari može Milano preko ali LAboral je zahebana ekipa ili idu na 90 ili su na 60-ak tako da ja to ne bih dirao, po meni cijela tekma ide u under al ajde nek Milano prebaci, slušaj sebe i svoj instikt vidiš kako si jučer bio u pravu, jest da je na guzove bilo ali je biloLenBias je napisao/la:kako vam se cini milano 77.5+ ?![]()
inače što se eurolige tiče mislim da sve četiri tekme danas idu u under, a za Hrvatsku možda ti je bolje igrati kontrahendicap da neće dobiti sa tri i više razlike ako dobiju uopćeLenBias je napisao/la:nista brate pokusati cu ovo pa sta budezgmiky je napisao/la:stari može Milano preko ali LAboral je zahebana ekipa ili idu na 90 ili su na 60-ak tako da ja to ne bih dirao, po meni cijela tekma ide u under al ajde nek Milano prebaci, slušaj sebe i svoj instikt vidiš kako si jučer bio u pravu, jest da je na guzove bilo ali je biloLenBias je napisao/la:kako vam se cini milano 77.5+ ?![]()
milano over, hrvatska 1 i prepisati cu od tebe strleka
E baš to jedan set je lagano mogo dobit, znam i ja da je Mayer bolji al nije Janovic igrač za bacit dobro igra al eto nije se daloapocalyps je napisao/la:Brate bio sam ja uvjeren u Mayera imao sam ga na nekom tiketu i hendikep,uvjeren i u preko gemova u prvom setu a bgm i na kraju.Pa brate moze osvojiti jedan set nije Dzumhur.EmirSioux89 je napisao/la:Kad se neda neda se brate.Prvi sam par taj stavio na tiket bio mi siguran cuj Mayer da ga dobije u tri seta nije realno al nikako al ajde sta je tu je bit ce bolje.![]()
![]()
Nema veze veceras ce bolje biti.
Haman da ti je pogrijesila buraz :/ Ja kad god uplatim, odmah pare legnu na racun..SlevinKelevra je napisao/la:Jel se ikome desilo da uplati u Premieru na racun a da mu pare odmah ne sjednu?
Uplatio ima sat vremena, na racunu nula
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.