2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
Netsi sve bolje igraju,steta sto Mirza ne igra vise ali doci ce i to.
Zadnja izmjena: dema, dana/u 16 jan 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
- BranimirStulic
- Kontakt:
Hoćeš reći da nije bila, što se primjetilo od samog starta? Pa poštene odbrane se nije odigralo u čitavoj tekmi.. Uostalom, broj poena sve to dokazuje, jer 230p zabit' u ovoj utakmici je nešto što se ne viđa često. Jednostavno, igrala se malo kvalitetnija tekma od egzibicijske i to je sve.KK_Bosna je napisao/la:
bishope, kakva crna egzibicijska tekma? ovo je tekma regularne sezone i na kraju moze odluciti ko ce u PO sa koje pozicije otici![]()
Dijelim mišljenje da se može odlučiti, al' se moglo naslutiti ovako nešto. U krajnoj liniji to ne znači da je tako, al' gledajući tekmu, stekao sam takav utisak.
Što se tiče Korvera, što kaže neko iznad, nije usrao egal tekmu, već mu se pružila prilika da nastavi rekord u blowoutu i on iskoristio. Koliko šuteva uzeo je nebitno, jer 30 razlike je bilo za Netse, a ne 3.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kakva bolan tekma egzibicije, pa nije preseason jaro dragi.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ima li negdje da se može vidjeti koje sve pickove pojedini timovi imaju u sljedeće dvije godine?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
http://www1.realgm.com/nba/draft/future ... mmary/2014IlCapitano je napisao/la:Ima li negdje da se može vidjeti koje sve pickove pojedini timovi imaju u sljedeće dvije godine?
hvala

nema potpisa
- BranimirStulic
- Kontakt:
Jesi gledao utakmicu?alemsa je napisao/la:Kakva bolan tekma egzibicije, pa nije preseason jaro dragi.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- IlCapitano
- Kontakt:
Nema na čemu.Admir_Sa je napisao/la:http://www1.realgm.com/nba/draft/future ... mmary/2014IlCapitano je napisao/la:Ima li negdje da se može vidjeti koje sve pickove pojedini timovi imaju u sljedeće dvije godine?
hvala

Hvala.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
u nba ligi se odigraju 82-e tekme regularne sezone, pa sigurno postoje neke koje se otvore i bude veliki broj poena, pa eno sinoc dalas, oko 260 poena bilo, isto revijalna bilaBranimirStulic je napisao/la:Jesi gledao utakmicu?alemsa je napisao/la:Kakva bolan tekma egzibicije, pa nije preseason jaro dragi.

nema potpisa
- BranimirStulic
- Kontakt:
Jesi ti gledao tekmu?
Nije niko gledao utakmicu samo si je ti gledao, a svi ostali su jedva cekali da dodju ovdje i da procitaju tvoje strucno misljenje.BranimirStulic je napisao/la:Jesi ti gledao tekmu?
STEVEN je napisao/la:Nije niko gledao utakmicu samo si je ti gledao, a svi ostali su jedva cekali da dodju ovdje i da procitaju tvoje strucno misljenje.BranimirStulic je napisao/la:Jesi ti gledao tekmu?

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako komentarisete ovo ocajno namjestanje trice Korveru kad gube 40 razlike. Debilizam na nivou
Drzi rekord, a baco 8 trica da pogodi jednu i jos se raduje, dize prst u zrak 

- BranimirStulic
- Kontakt:
Bravo, ti si mene sad prosuo i ja sam ispao glup.STEVEN je napisao/la:Nije niko gledao utakmicu samo si je ti gledao, a svi ostali su jedva cekali da dodju ovdje i da procitaju tvoje strucno misljenje.BranimirStulic je napisao/la:Jesi ti gledao tekmu?

On topic:
Sjajna tekma u Indiani, Melo poludio sa 18p u prvoj četvrtini. S druge strane George 10.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Durant 14 sl.bacanja za poluvrijeme!
To ni Shaq nije mogao imati u primeu!Kakav tretman imaju pojedini igraci,to je strasno...

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čudi me da niko ne ismijava Houstonovih 19 poena u drugom poluvremenu. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- adriano_leite
- Kontakt:
Ako cemo realno brate, kada Brada moze imati 15, onda Durant i James trebaju imati 30. Sudije su krive za sve ovo sto se desava. Ne samo da igraci imaju poseban tretman, tako i bolji timovi imaju bolji tretman od losijih timova. Kada Wade napravi gresku u vodjenju, to nije bitno, sudije to ne vide, a kada recimo Mirza to uradi, to nema sanse da se ne svira. Da se radi o sitnicama, rekao bi covjek ok, ali ovo sto se radi u ligi je strasno. Nadam se da ce novi komesar reci da se primjenjuju pravila jednako na sve timove i sve igrace. Sudjenje je katastrofalno vec duze vrijeme i svaka cast igracima da mogu da izdrzati da ne plasiraju aperkat u bradu sudija zbog smijesnih odluka.NEZALAGANJE je napisao/la:Durant 14 sl.bacanja za poluvrijeme!![]()
![]()
![]()
To ni Shaq nije mogao imati u primeu!Kakav tretman imaju pojedini igraci,to je strasno...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
- Kontakt:
Maleni houston.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mislice onaj "texas boy" da ga provociramoMonolog je napisao/la:Čudi me da niko ne ismijava Houstonovih 19 poena u drugom poluvremenu.

Rekord je oboren najveca razlika u historiji prvo poluvrijeme 73

Howard presmjesan, TNT ekipa ga dobro ispreskakala

Famozni i navodni najbolji SG (bek) lige tkz. "brada" niti jedan poen u 2 poluvremenu

drugo poluvrijeme sut iz igre 19%

Sto kaze Kenny Smith : "nikad nisam vidio centra da vrti vise pick and roll , a d aje manje na postu ", a pogotovo kada se radi jednom od najboljih centara lige

Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 17 jan 2014, 08:16, ukupno mijenjano 1 put.
- BranimirStulic
- Kontakt:
Ne znam zašto se ismijava ova mlada i talentovana ekipa? Pa to je najveći potencijal lige, dečki su u razvoju. Jedu puno monte i svaki čas očekujemo da se razviju. Pa oni u ekipi imaju samo dva superstara, jedan se razvija čitav život, drugi se napucao nedozvoljenim sredstvima, dobro ne pukne, al' što je u glavi velika praznina to nikom ništa..
Sve do tada će zabijati 19p u poluvremenu. Kad sazriju možda i doguraju do 25p za poluvrijeme.
Takođe jedna od činjenica, koja ide u prilog, mladoj i talentovanoj ekipi, je ta da su se oni čuvali i štedili. Igrali su na 13% svojih mogućnosti.
Sve do tada će zabijati 19p u poluvremenu. Kad sazriju možda i doguraju do 25p za poluvrijeme.
Takođe jedna od činjenica, koja ide u prilog, mladoj i talentovanoj ekipi, je ta da su se oni čuvali i štedili. Igrali su na 13% svojih mogućnosti.
Ja sam naprosto ocaran Houstonom
Bradonja superstar, najbolji SG lige

Bradonja superstar, najbolji SG lige

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.