Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pa ti boga mozel ova Na Li ista cccccccc
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
jedino da kvalitetno popusivan gall je napisao/la:Pa ti boga mozel ova Na Li ista cccccccc

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- masteRofPoker
- Kontakt:
Hoces ti da ja i veceras kukam za tebe i ganjam na live da bi ti pogodio.van gall je napisao/la:Pa ti boga mozel ova Na Li ista cccccccc

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Valjalo bi jarane danas sam ofulo 1o tiketa jbt 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Buraz tebe bas ovaj tenis nece 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma buraz danas me nece nista,inoc jedva glupa Cornet prodje a vecera evo me sjeba ova glupaca a posle nje bi ceko jedan parSarajlijc@ je napisao/la:Buraz tebe bas ovaj tenis nece
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Kako kaze komentator " Ne znamo vise sta cemo sa njim "Viper je napisao/la:Durant

Visoko žestoko za Sarajevo grad !
Gledam ga 2 min do kraja 1/4 4 poena ima, granam ja sve, odem pišat, vratim se kad 13SoloUltra je napisao/la:Kako kaze komentator " Ne znamo vise sta cemo sa njim "Viper je napisao/la:Durant

SAMO ČELIK !
Satrat će ih on ne brini se nistaViper je napisao/la:Gledam ga 2 min do kraja 1/4 4 poena ima, granam ja sve, odem pišat, vratim se kad 13SoloUltra je napisao/la:Kako kaze komentator " Ne znamo vise sta cemo sa njim "Viper je napisao/la:Duranti evo opet nista

Visoko žestoko za Sarajevo grad !
ibaka jos 4pts, i durant koliko 13 pts
ocekujem blowout tako da nista od ovoga ,sretno ljudiTorres_9 je napisao/la:ibaka jos 4pts, i durant koliko 13 pts
-
- Kontakt:
Houston u prvom poluvremenu dao 73 poena u drugom 19 

Houston we have a problem 
@ bevanda
Jesil' gledao sinoc Selbija ? Kazu da je napravio neki sou, vidis da nije nezanimljiv
Moram naci snimak da pogledam 

@ bevanda
Jesil' gledao sinoc Selbija ? Kazu da je napravio neki sou, vidis da nije nezanimljiv

FORZA MARŠAL !!!
- EmirSioux89
- Kontakt:

I dalje ne vjerujem da Janovic nije mogo do jednog seta barem

Manchester United!
- majestic24
- Kontakt:
do koliko sati se igra AO. Cekam jos gasquea pa me zanima hoce li danas zavrsiti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
kako vam se cini milano 77.5+ ?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Mogao je i Dzumi uzet bar jos dva gemaEmirSioux89 je napisao/la:
I dalje ne vjerujem da Janovic nije mogo do jednog seta barem

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
stari može Milano preko ali LAboral je zahebana ekipa ili idu na 90 ili su na 60-ak tako da ja to ne bih dirao, po meni cijela tekma ide u under al ajde nek Milano prebaci, slušaj sebe i svoj instikt vidiš kako si jučer bio u pravu, jest da je na guzove bilo ali je biloLenBias je napisao/la:kako vam se cini milano 77.5+ ?

završiti će danas, no obzirom da Gasquet nije dobio u tri seta mogao bi biti u problemima i izgubiti meč, on je klasičan trosetaš a Robredo je maratonac tako da nadam se da ćeš proći, sretnomajestic24 je napisao/la:do koliko sati se igra AO. Cekam jos gasquea pa me zanima hoce li danas zavrsiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.