BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
valja ove dvije stuhe docekat
Još dva tie-breaka, k'o da gledam
Serena ti jebozovna? Da vidis moje krave zekulje.TakozvaniDijasporac je napisao/la:Hajde idemo na drugu temu....nego de mi recite, ko bi od vas dao svoj reket Sereni Williams ili Hantuchovi??? Gledaj maloprije kako njih dvije igraju, kako se deru..a jarane, nezna se koja je ebozovnija

pa 13 break lopti si imala jebla te mati mogla si 3 puta do sad pobijedit 

Dabogda uganule ruku !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Aleluja evo ga 4:3
Hajte bone nije vam rodjendan
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
cudo, ko da sah igraju 

- Idimidodjimi
- Kontakt:
Brate Serena bi **** i tebe i mene i pola foruma dok je ne bi neko zadovoljio na kraju. Ono je robot sa ogromnom guzicetinom.TakozvaniDijasporac je napisao/la:Hajde idemo na drugu temu....nego de mi recite, ko bi od vas dao svoj reket Sereni Williams ili Hantuchovi??? Gledaj maloprije kako njih dvije igraju, kako se deru..a jarane, nezna se koja je ebozovnija
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Hajde Safarova molim te 

"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jooj Safarove i suknjice

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ajde Safarova napravi brejk sagnem ti se 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Daleko od toga da nam trebaju onakve stvari, pisanje glupih komentara na Tomasovoj fb stranici, ali covjece, za ne povjerovati je kako nas Hrvati ne vole. Pa, svaka druga vijest na index-u (njihovom elitnom portalu
) je Damir Dzumhur, bosanski navijaci, ponizavanje, omalovazavanje Damira i njegove pobjede... Mislio sam da je ta mrznja ipak malo manja, da se to vremenom stisava, ali haman da je to daleko od toga.

Izdržati, to je temelj vrline!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Banderas1 je napisao/la:pa 13 break lopti si imala jebla te mati mogla si 3 puta do sad pobijedit

- masteRofPoker
- Kontakt:
Jao zagora ovdje. 

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
- Kontakt:
prognoza 6:2 6:3 6:4
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
- Kontakt:
Hahahahhahah i takve guzcetine su za ljude hahahIdimidodjimi je napisao/la:Brate Serena bi **** i tebe i mene i pola foruma dok je ne bi neko zadovoljio na kraju. Ono je robot sa ogromnom guzicetinom.TakozvaniDijasporac je napisao/la:Hajde idemo na drugu temu....nego de mi recite, ko bi od vas dao svoj reket Sereni Williams ili Hantuchovi??? Gledaj maloprije kako njih dvije igraju, kako se deru..a jarane, nezna se koja je ebozovnija
Da li ima neko mozda live stream od ovog hrvatskog eurosport 2??
rogeRF je napisao/la:Daleko od toga da nam trebaju onakve stvari, pisanje glupih komentara na Tomasovoj fb stranici, ali covjece, za ne povjerovati je kako nas Hrvati ne vole. Pa, svaka druga vijest na index-u (njihovom elitnom portalu) je Damir Dzumhur, bosanski navijaci, ponizavanje, omalovazavanje Damira i njegove pobjede... Mislio sam da je ta mrznja ipak malo manja, da se to vremenom stisava, ali haman da je to daleko od toga.
Ne postoji tolika mržnja, postoje mediji koji zatupljuju svijet. Oni uveliko profitiraju od onakvih naslova i tekstova. Ne treba ih ni čitati. Ignorišeš takve stvari i gotovo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
joj ove stuhe safarove, jest nesposobna ccc. bit ce ovo luda noc/jutro 
EDIT: brejk stuhoooooooooo

EDIT: brejk stuhoooooooooo
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 17 jan 2014, 04:04, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
- Kontakt:
http://mojepotovanje.si/zanimivo/video- ... new-yorka/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.