BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la QUARTERBACK » 17 jan 2014, 03:38

Pirke je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Li ovo ako okrene treba joj usta razvalit namah.

Zastava mora biti vraćena, bilo bi nepošteno fakat prema našim ljudima koji su tamo da im ovo urade!

Evo ih opet sa pričom 'šta će harmonika tamo' ili 'kad su već ponijeli harmoniku mogli su i roštilj raspalit' ... :roll: Halo rođaci ako svijetu ne smetaju goli Australijanci ili škoti u suknjama i s gajdama šta se vi pravite 'englezi' i vama kofa smeta harmonika inače narodni instrument, ma ako ti smeta u pogrešnoj si zemlji rođen !
Izvinjavam se, ali taj goli skot ili sta vec je izuzetak.... 50ak navijaca koji pjevaju i izazivaju protivnika nije izuzetak.

Dodig ipak ima pravo, tenis je drugaciji sport od ostalih sto se tice navijaca. Vama to smetalo ili ne...
Cuj izuzetak, vidi se da ne pratiš tenis uopšte, to odavno nije gospodski sport kakvim ga mnogi zamišljaju, doduše u glavama mnogih i dalje jeste ali u stvarnosti nije, haj mi reci jesu li seljaci Argentinci koji su danas unijeli bubanj i navijali onako između poena za Del Potra?

I ko je izazivao protivnika, o čemu pričaš? Naši navijači sigurno nisu..Jedino ako ti znaš nešto što mi ne znamo, eh onda je tvoja priča na mjestu, a ovako... :roll:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jan 2014, 03:38

ajde Safarova :ugeek:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 jan 2014, 03:39

a idi safarova u ****

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 17 jan 2014, 03:39

Zastava mora biti vraćena, bilo bi nepošteno fakat prema našim ljudima koji su tamo da im ovo urade!

Evo ih opet sa pričom 'šta će harmonika tamo' ili 'kad su već ponijeli harmoniku mogli su i roštilj raspalit' ... :roll: Halo rođaci ako svijetu ne smetaju goli Australijanci ili škoti u suknjama i s gajdama šta se vi pravite 'englezi' i vama kofa smeta harmonika inače narodni instrument, ma ako ti smeta u pogrešnoj si zemlji rođen !
Jednostavno treba znati kako navijati kad je u pitanju tenis, koliko god se volila svoja zemlja, covjek se treba malo prilagoditi i opcenitosti..ne okrece se cijeli svijet oko nas i Bosne i Hercegovine pa da i mozemo da radimo sta hocemo a svi ostali su ludi..daj molim te!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 jan 2014, 03:39

de ba ljudi covjek za nesto vise od 1h igra mec zivota protiv 7 igraca ATP liste a vi i dalje pricate o harmonici,kulturi,cevapima i utakmici koja se igrala prije 2 dana,sta vam je vise ? ?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 jan 2014, 03:41

predaj safarova yebem te u nogu

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 jan 2014, 03:41

Joojj hajde vise zaspat cu stare mi
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 17 jan 2014, 03:42

Zna Li kako se igra protiv Safarove tako da okreće ona ovo 100%

Damir neće prije 5h
Zadnja izmjena: edohz, dana/u 17 jan 2014, 03:42, ukupno mijenjano 1 put.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 17 jan 2014, 03:42

Jbt vec dva dana se nesto razglaba o navijacima... :roll:
Jedni tvrde ovo,drugi tvrde ono.
Jedino sto je evidentno jest da je za nas ovo jedno novo iskustvo (mislim na cinjenicu da imamo igraca u trecem kolu jednog GS turnira) al ako Bog da naviknut cemo se. 8-)
Sretno Damire :!:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 jan 2014, 03:42

Chuckie je napisao/la:
Pirke je napisao/la:

Izvinjavam se, ali taj goli skot ili sta vec je izuzetak.... 50ak navijaca koji pjevaju i izazivaju protivnika nije izuzetak.

Dodig ipak ima pravo, tenis je drugaciji sport od ostalih sto se tice navijaca. Vama to smetalo ili ne...
Vodi ga kuci kad je u pravu.

Gledas li ti Bagdatisove navijace?
Gledam. I oni su neandertalci. Eto sta sad? Zato jer su Grci debili i mi moramo?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Banderas1
Kontakt:

Post Postao/la Banderas1 » 17 jan 2014, 03:42

ne može žena da diše više
Oooooooooooj pa što uze prvi set nesretnice -.-

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 jan 2014, 03:42

mirzatele je napisao/la:de ba ljudi covjek za nesto vise od 1h igra mec zivota protiv 7 igraca ATP liste a vi i dalje pricate o harmonici,kulturi,cevapima i utakmici koja se igrala prije 2 dana,sta vam je vise ? ?
Covjece moras da svatis da su neki cijeli dan na forumu (predpostavljam) i jednostavno im je dosadno.. Vidis i sam da 95 % od sadrzaja nema blage veze o tenisu a kamoli da ne govorim o nasem Dzumiju. Jednostavno previse slobodnog vremena..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 17 jan 2014, 03:44

Kako imate snage na jutro se raspravljat? :roll: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 17 jan 2014, 03:44

TakozvaniDijasporac je napisao/la:

Jednostavno treba znati kako navijati kad je u pitanju tenis, koliko god se volila svoja zemlja, covjek se treba malo prilagoditi i opcenitosti..ne okrece se cijeli svijet oko nas i Bosne i Hercegovine pa da i mozemo da radimo sta hocemo a svi ostali su ludi..daj molim te!
Za prilagodbu treba vremena, za sve nas je sve ovo što se dešava novo i trebat će vremena da se naviknu naši navijači koji odlaze na mečeve da malo smirenije doživljavaju poene naših tenisera i teniserki. A ja ne vidim nikakav problem pa NYTimes piše o našem navijanju kao o pozitivnoj stvari, sudija ih niti jednom nije opomenuo u toku meča a našli su se neki kojima to sve smeta. Ne smeta onom iz New Yorka al zato onom iz Zavidovića smeta. Yebeš to. Dok Damira podržavaju ništa drugo nije bitno.

Okrećemo se drugoj temi, ode ovo daleko. Toliko od mene da ne bi u Banovićima završip.:arrow:

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 17 jan 2014, 03:44

TakozvaniDijasporac je napisao/la:
Deniro je napisao/la:Činjenica je da su odbjegli bosancerosi stvoreni samo da osramote ''svoju domovinu'' i iz tudjine ''placu'' za njom.
Nemoj mi sad toga zivotati "Dijaspora ovo ono"...ima i vise nego dovoljno krkana i u Bosni..nebitno ko to radio od Bosanaca, jednostavno nije to za tenis stadiona!
Iskren da budem, ima ti i te. Samo , dobro se zna ko prednjaci u tome.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 17 jan 2014, 03:45

Dobro ba više i harmonika i tambura i bubanj, nek rade šta hoće, samo nemojte o tom više eto.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 jan 2014, 03:46

QUARTERBACK je napisao/la:
Pirke je napisao/la:

Cuj izuzetak, vidi se da ne pratiš tenis uopšte, to odavno nije gospodski sport kakvim ga mnogi zamišljaju, doduše u glavama mnogih i dalje jeste ali u stvarnosti nije, haj mi reci jesu li seljaci Argentinci koji su danas unijeli bubanj i navijali onako između poena za Del Potra?

I ko je izazivao protivnika, o čemu pričaš? Naši navijači sigurno nisu..Jedino ako ti znaš nešto što mi ne znamo, eh onda je tvoja priča na mjestu, a ovako... :roll:
Druze, pratim i igram tenis duze nego sto mislis. Cuj uopste... Moj otac i djed su pokrenuli Teniski Klub Mostar. Ubio bih me da ne gledam tenis. :D :D

Slusaj, meni je sve to bez veze. Imas pravo da nije to ono sto je vise bilo. Najgori mi je US Open. Deru se, jedu, piju tokom servisa i poena.

Ali to sto se tice Del Potra, sam si rekao navijaju izmedju poena. Ne tokom.

Jbg, samo mi je zao sto su nas predstavili u ovakom svjetlu kontas?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 jan 2014, 03:46

Jedna te ista rasprava evo danima :oops:
Klasicno presipanje iz suplje u prazno,ali opet dzaba.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jan 2014, 03:47

hebo ga harmonika, pričajte o Damiru i meču :shock: :shock: :shock:
ja pokusavam da skuzim o cemu raspravljate, ali ne ide
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 17 jan 2014, 03:48

Oprah show :roll:

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.