Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Na kraju ispade dobro 22 minute, 9 poena, 5 skokova 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mirza da je dobijao vise lopti mogao je preci 15 pts :/
smijesno bratoev mojLenBias je napisao/la:@mirzatele druze moj sta cemo, ne ide vise ovo ovako, presusi nam novcanik zbog patriotizma![]()
padosmo svi 

- L'Avvocato
- Kontakt:
http://novovrijeme.ba/netsi-u-londonu-d ... luvremenu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko je sve bio na utakmici pfff, čak sam i Bentekea vidio na tribinama. Šteta što režiser nije malo više ''bacao'' kamermane po publici.
Al ljudi uživaju u životima jbt. Lagano na utakmicu odu, kao da je to ništa.
Ko je sve bio na utakmici pfff, čak sam i Bentekea vidio na tribinama. Šteta što režiser nije malo više ''bacao'' kamermane po publici.
Al ljudi uživaju u životima jbt. Lagano na utakmicu odu, kao da je to ništa.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ova ekipa ima igrace i imena koja mogu daleko dogurati ukoliko budu zdravi. Najveci problem jeste u treneru, nemislim da je los ( vrijeme ce pokazati), ali mislim da nije dovoljno autorativan. Ovoj ekipi treba cvrsta ruka, netko sa velikim autoritetom, i netko ko se nece ustrucavati uciniti ono sto mu je volja, netko poput Popa, Doca, Raileya itd. Nije lako vodidi "zvijezde", pogotovo kada si jucer igrao protiv istih.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
ja sam prošao mirzu, a navijao sam da padnem :vCudnovati je napisao/la:padosmo svi
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- BranimirStulic
- Kontakt:
U jednoj utakmici bez odbrana, egzibiciji, gdje prvenstveno pružena prilika raji da uživa, Tele je solidno odigrao. Pogotovo drugo poluvrijeme. Bitno je da je ono što je uzeo šuteva pogodio, da se vrti na svojih nekih 8-10p, a tekma će se vrlo brzo zaboraviti što se tiče učinka igrača. Mogao je u 2-3 situacije dobiti loptu, jer je bila situacija za čistu povratnu loptu za 3, al' jbg, u blowout četvrtini svi žele se dokazat'. Ja zadovoljan osobno.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Svaka castdarker10 je napisao/la:do kraja ce jos 5filip13 je napisao/la:26 poena johnsona za poluvrijeme

pa i mi bismo, da smo u mogućnostiL'Avvocato je napisao/la:Al ljudi uživaju u životima jbt. Lagano na utakmicu odu, kao da je to ništa.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne bi ih vala ni punio. Šta će mi u tom slučaju pare kad ih već imamChinaglia je napisao/la:pa i mi bismo, da smo u mogućnostiL'Avvocato je napisao/la:Al ljudi uživaju u životima jbt. Lagano na utakmicu odu, kao da je to ništa.da imam para kao oni, šta bih tiketa ispunio na dan

Što se tiče Mirze, neka ga iznad prosjeka i dobro je.
★★★
ma ima nas kojima je kladionica više porok, nego radi para što igramoL'Avvocato je napisao/la:Ne bi ih vala ni punio. Šta će mi u tom slučaju pare kad ih već imamChinaglia je napisao/la:pa i mi bismo, da smo u mogućnostiL'Avvocato je napisao/la:Al ljudi uživaju u životima jbt. Lagano na utakmicu odu, kao da je to ništa.da imam para kao oni, šta bih tiketa ispunio na dan
![]()
Što se tiče Mirze, neka ga iznad prosjeka i dobro je.

-
- Kontakt:
sad kad sam se malo ohladio od novog bizarnog promasaja na kladionici da kazem da sam zadovoljan Mirzinom igrom..Iako su ga citavu utakmicu cuvali iskljucivo da ne suta tricu on je uzeo 3 suta i naravno pogodio..To sto je nakon 3/3 primio 2 lopte to govori o njegovim saigracima,jer da blatche kojim slucajem zna sutati trice i veze 3/3 u 3 minute ja mislim da bi je on s pola opalio..Ali Mirza je upravo zbog svoje racionalne igre i sve bolje odbrane zasluzio povjerenje kidda koji ga sad ne vadi nakon 0/2 - 0/3 jer vjeruje u njegove kvalitete..Sve u svemu dobar mirza,dobar bruklin bice to sve dobro,jos ako ja dobijem na kladari

stvarno dobro igraju zadnjih mjesec dana, ne mogu a da se ne zapitam da l' bi i koliko bili jači da je Brook zdrav? s onzirom da su dobre igre krenule nakon njegove povrede, imalo to neke veze ili ne 

Solidan Mirza. Na kraju 9 poena i 5 skokova uz 100% suta za 3 poena
Utakmica bila cisto za raju i ovo su bas dobro odradili.

Utakmica bila cisto za raju i ovo su bas dobro odradili.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jel Mirza bas teba naocale ili je ovo sminkeraj?
ne trebaju mu keCvi, ove "streberske" su hipsterski fazonSlevinKelevra je napisao/la:Jel Mirza bas teba naocale ili je ovo sminkeraj?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
U razgovoru sa Sanelom je rekao da ima određenu dioptriju, tako da mu trebaju naočale, i odlučio ih je nositi.miki_92 je napisao/la:ne trebaju mu keCvi, ove "streberske" su hipsterski fazonSlevinKelevra je napisao/la:Jel Mirza bas teba naocale ili je ovo sminkeraj?
Ne znam gdje to tačno spominje, davno sam ovo gledala. Bujrum. [youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
nosi cale zbog vida a mislim da je negdje rekao da mu osvijetljenije dvorane ne odgovaraju zbog sociva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.