EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
Hrvatska i Srbija ce igrati medjusobno u drugom krugu ako naravno prodju svoje grupe, i postoji teoretska sansa da se sastanu u finalu opet ali ipak samo teoretska sansa. 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- alan_kardec
- Kontakt:
eh to bi tek bilo FINALE! 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Omerbavarac
- Kontakt:
Srbija ne moze u finale ni pod razno. Ni Hrvati nisu nesto bolji, ali barem imaju vece sanse.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- alan_kardec
- Kontakt:
Dobro "stručnjače" pusti nas da "maštamo". 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ja bih bas volio da se sretnu, ako je to ikako moguce, a teoretski jest..uh sto bi to bilo dobroalan_kardec je napisao/la:eh to bi tek bilo FINALE!

nadam se da ce janezi veceras dobit svabe

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- alan_kardec
- Kontakt:
Tačno tako.Većinu navijača bi činili gastarbajteri koji su se uželjeli takvih tekmi.Ma ukratko,bilo bi svašta ko na finalu ep u vaterpolu u Sloveniji.
Samo se nadam da srpski selektor neće prodati tekmu kao što je to uradio "časni" Crnogorac,bradati Veselin Vujović.

Samo se nadam da srpski selektor neće prodati tekmu kao što je to uradio "časni" Crnogorac,bradati Veselin Vujović.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Francuzi se izivljavaju nad jadnim Cesima.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
-
- Kontakt:
škof brani sve na golu slovenije
Ubi Slovenija.Sve nogama u glavu.jaoooooo.
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!
-
- Kontakt:
kavtičnik izveo penal kao mirza džomba u najboljim danima,slomio jadnog bittera,i to stao skoro metar od linije izvođenja penala
Zadnja izmjena: kakavdanakneiskustvu, dana/u 20 jan 2010, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nesta mi se cini da ovi Francuzi igraju neubedljivo na ovom Ep.Evo samo 1 razlike vode Cehe.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
otice Slovenci daleko na ovom EP
Ček, ček pa zar nije taj Šterbik branio za Srbiju? Kako je moguće da sad može braniti za Španiju? Il sam ja to nešto pomješao, iskreno ne pratim rukomet previše.H1N1 je napisao/la:Veliki peh zadesio je Špance. Novi golman u selekciji, Arpad Šterbik (30) na kome je "Furija" gradila nameru da se vrati u sam vrh evropskog rukometa posle godina lošijih rezultata, povredio je mišić lista već u uvodnim minutima meča sa Česima 37:25 u prvom kolu grupe "D" i po najnovijim informacijama, napušta svoju reprezentaciju, a na njegovo mesto, doći će golman Valjadolida, Manuel Sera. Prva teža povreda i napuštanje EURO 2010 od strane Šterbika, prisiliće Špance da naredne dve utakmice u grupi odigraju samo sa jednim golmanom - Ombradosom.
Nemci su ostali bez desnog krila, Stefana Šredera, a umesto njega, selektor Brand je pozvao levorukog igrača Gepingena, Šonea.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Jeste branio za Srbiju ali su ga zvali iz Spanskog saveza i promijenio je drzavljanstvo tako da sad brani za Spaniju.Ali eto neda mu se izgleda...igrao je juce samo desetak minuta i povrijedio se tako da je prvenstvo za njega zavrseno.Offside je napisao/la:Ček, ček pa zar nije taj Šterbik branio za Srbiju? Kako je moguće da sad može braniti za Španiju? Il sam ja to nešto pomješao, iskreno ne pratim rukomet previše.H1N1 je napisao/la:Veliki peh zadesio je Špance. Novi golman u selekciji, Arpad Šterbik (30) na kome je "Furija" gradila nameru da se vrati u sam vrh evropskog rukometa posle godina lošijih rezultata, povredio je mišić lista već u uvodnim minutima meča sa Česima 37:25 u prvom kolu grupe "D" i po najnovijim informacijama, napušta svoju reprezentaciju, a na njegovo mesto, doći će golman Valjadolida, Manuel Sera. Prva teža povreda i napuštanje EURO 2010 od strane Šterbika, prisiliće Špance da naredne dve utakmice u grupi odigraju samo sa jednim golmanom - Ombradosom.
Nemci su ostali bez desnog krila, Stefana Šredera, a umesto njega, selektor Brand je pozvao levorukog igrača Gepingena, Šonea.
Sta uradi Francuska 21:20 protiv Ceske
jedva!
Slovenija dobija Njemacku
!

Slovenija dobija Njemacku

FK Pjetlovi
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne mogu vjerovat da su Nijemci izgubili.Zar je moguce da su Janezi jaca ekipa od njijh.Stvarno su me iznenadili.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
svaka čast kavtičniku,ima muda do poda kad 204 cm visokog bittera lobuje,ima kavtičnik nešto od džombinog stila
nista se jos ne zna.svabska bagra je to.rob do bagro je napisao/la:Ne mogu vjerovat da su Nijemci izgubili.Zar je moguce da su Janezi jaca ekipa od njijh.Stvarno su me iznenadili.
-
- Kontakt:
situacija kad bitter udara zbog huje u gol i skače po igralištu i zbog toga ne dobije ni dva minuta isključenja jejoš jedan dokaz sudijske pomoći nijemcima koja je prisutna već dugo dugo vremena
Nisu Nemci sto su nekada bili podmladili su poprilicno ekipu u odnosu na predhodna velika takmicenja i rekao sam da je njihov realan domet ovde izmedju 5-8 mesta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.