dresovi katastrofa, ne pamtim kad su gori bili.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
3P% = .477LenBias je napisao/la:pa covjek je kao mamen sutao trojke dok nije pogodio jednu jedinu, daj urazumi se malo
Lik u prosjeku sutne 2 trice vise od Allena u 10 minuta vise na terenu i uz bolji procenat, ali eto, on ganja rekord, iako je on sam rekao do prije par utakmica da uopste nije znao za taj rekord, ali *ebo Korvera sta Korver znaCarlo je napisao/la:3P% = .477LenBias je napisao/la:pa covjek je kao mamen sutao trojke dok nije pogodio jednu jedinu, daj urazumi se malo
FG% = .493
Ja sam urazumljen, urazumi se ti. Jedna utakmica koju ti pogledaš nije mjerilo. Svako jutro čitam tvoje provale, ohani malo. Ne dopusti sebi da te smatraju omraženim, ovo ti kažem bez ikakvih provokacija. Skontaj malo da trolanje nije jedina stvar na ovom svijetu.
I jos dodaj da je opucao 197 trojki,dakle vise od njega su opucali Lillard,Calderon,Matheews,Klay Thomspon,Frye,Love,Meeks,Curry pa cak i Paul George..Ovu utakmicu se jeste ispucavao da nastavi svoj rekord ali ko ga moze kriviti,gube 22 razlike,glavni igrac povrijedjen...Carlo je napisao/la:3P% = .477LenBias je napisao/la:pa covjek je kao mamen sutao trojke dok nije pogodio jednu jedinu, daj urazumi se malo
FG% = .493
Ja sam urazumljen, urazumi se ti. Jedna utakmica koju ti pogledaš nije mjerilo. Svako jutro čitam tvoje provale, ohani malo. Ne dopusti sebi da te smatraju omraženim, ovo ti kažem bez ikakvih provokacija. Skontaj malo da trolanje nije jedina stvar na ovom svijetu.
ma normalno da ne gledaju, bitnije je meni kontrirati na forumu pa nebitno kako i na racun cegaLillard0 je napisao/la:Naravno da je ganjao rekord u ovoj utakmici, pa gledate li vi sta radi lik??
Iz osmog pokusaja ubacuje tricu, uzima suteve bezvezne. Jbte i statistika i rekordi vise, momcad bi trebala biti najbitnija.
Covjek odrzava rekord a ne ganja ga,najbolji je trojkas lige u zadnje dvije sezone,ima najbolje procente suta,jedini je on mogao pokrenuti ekipu i sad ce mu neko reci da je trebao pustiti onog Njemca malog da suta,jestel vi svjesni sta govorite..LenBias je napisao/la:ma normalno da ne gledaju, bitnije je meni kontrirati na forumu pa nebitno kako i na racun cegaLillard0 je napisao/la:Naravno da je ganjao rekord u ovoj utakmici, pa gledate li vi sta radi lik??
Iz osmog pokusaja ubacuje tricu, uzima suteve bezvezne. Jbte i statistika i rekordi vise, momcad bi trebala biti najbitnija.
Izvini, al' je l' ti čitaš svoje postove nakon pisanja? Jesi li ti dobar lik? Na -30, na jednoj egzibicijskoj tekmi kakva je ova, napisat' ovaj post je uvreda na čovjekovu inteligenciju. Takva dubioza besmisla u postovima još nije zabilježena. Omalovažavati svačiji rad, jer si je.beni klinac koji prati NBA od 2003. i prvog pika (a zna se ko je) nije normalno. I šta to prouzrokuje? Ne dijeljenje mišljenja s tobom, koje automatski znači kontriranje i lično vrijeđanje? Pa odeš na temu forum žališ se adminu, jer si, avaj, ugrožen ovdje. Onda ti on objasni neke stvari ('ladno ti kaže da si dijete, da si u krivu) i ti i njega napadaš i govoriš kako si jedino ti u pravu. Ne može to tako druže, moraš malo pokazati respekta prema sagovorniku, u suprotnom nemoj se žaliti kad ti neko kaže da si balavac. Nećeš daleko dogurat' sa takvom politikom.LenBias je napisao/la:kako je ovaj korver smijesan, pa lik suta trojke bez pardona ne bi li pogodio onu jednu pisljivu na kraju da produzi taj svoj neki rekord, na ovaj nacin svaki igrac u nba moze imati ovakav rekord, svaka mu cast inace ali ovo je stvarno komedija ziva
Što bi to on opalio još 20 trojki da je bila egal utakmica ? Zašto da se ne nastavi tako sjajan niz, utakmica odavno riješena, pobjednik odlucen.KK_Bosna je napisao/la:lenbias trolla opasno inace, ali je u ovom slucaju apsolutno u pravu... covjek se ispucavao ne bi li pogodio trojku... da je trebalo opalio bi i 20 trojki![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.