Hahah ne znam prijatelju ali ih pogađaš samo tako . Pogodi nam i ovog zadnjegKurbla je napisao/la:Ima li gdje na liveu da se pogadja slijedeci zapisani u knjizicuKurbla je napisao/la:
Jos jedan, smatraj da ga je Lopezvec dobio

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hahah ne znam prijatelju ali ih pogađaš samo tako . Pogodi nam i ovog zadnjegKurbla je napisao/la:Ima li gdje na liveu da se pogadja slijedeci zapisani u knjizicuKurbla je napisao/la:
Jos jedan, smatraj da ga je Lopezvec dobio
Eh druze, sad se treba nadati da uopste bude cetvrti, znas kako to obicno bivaCiva je napisao/la: Hahah ne znam prijatelju ali ih pogađaš samo tako . Pogodi nam i ovog zadnjeg
Kakav mi je dan što se tiče te kladionice . Nadam se da me ispoštuje bar na ovom tiketu . Tačnije zadnja 3 tiketa su mi bila ili koš ili jedan golKurbla je napisao/la:Eh druze, sad se treba nadati da uopste bude cetvrti, znas kako to obicno bivaCiva je napisao/la: Hahah ne znam prijatelju ali ih pogađaš samo tako . Pogodi nam i ovog zadnjeg
Skroz mirna utakmica, ovdje samo neka neopreznost ili prigovor moze da nam pomogneCiva je napisao/la: Kakav mi je dan što se tiče te kladionice . Nadam se da me ispoštuje bar na ovom tiketu . Tačnije zadnja 3 tiketa su mi bila ili koš ili jedan gol
Red bi bio da i ovi iz Barce bar jedan dobijuKurbla je napisao/la:Skroz mirna utakmica, ovdje samo neka neopreznost ili prigovor moze da nam pomogneCiva je napisao/la: Kakav mi je dan što se tiče te kladionice . Nadam se da me ispoštuje bar na ovom tiketu . Tačnije zadnja 3 tiketa su mi bila ili koš ili jedan gol
Nista druze, nazalostCiva je napisao/la:Red bi bio da i ovi iz Barce bar jedan dobijuKurbla je napisao/la:Skroz mirna utakmica, ovdje samo neka neopreznost ili prigovor moze da nam pomogneCiva je napisao/la: Kakav mi je dan što se tiče te kladionice . Nadam se da me ispoštuje bar na ovom tiketu . Tačnije zadnja 3 tiketa su mi bila ili koš ili jedan gol
Ja mislio na kraju on žuti vadi , malo mi stream zaštopa a ono krajKurbla je napisao/la:
Nista druze, nazalost
Dobro me naguziše. cccDrinaJedina je napisao/la:
Dok se tenk upali10DelPiero je napisao/la:Ma nece izgubit al' ce mene oborit na under gemova
4 gema su joj dozvoljena da izgubi, valjda je tenk vec u brziniSPY je napisao/la:Dok se tenk upali10DelPiero je napisao/la:Ma nece izgubit al' ce mene oborit na under gemova
brmm brmm hajde malena10DelPiero je napisao/la:4 gema su joj dozvoljena da izgubi, valjda je tenk vec u brziniSPY je napisao/la:Dok se tenk upali10DelPiero je napisao/la:Ma nece izgubit al' ce mene oborit na under gemova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.