Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

jakyyy
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la jakyyy » 20 jan 2010, 17:56

de ba ljudi sto ste takvi vi uopce niste navijaci pravi ,,, jebote 5 sati pred utakmicu vec kazete izgulili e koji ste vi ,,,,, veceras vjerujem u sigurnu pobjedu liverpula imam cudan osjecaj ,,,,,,,,,,,YNWA

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 20 jan 2010, 18:03

jakyyy je napisao/la:de ba ljudi sto ste takvi vi uopce niste navijaci pravi ,,, jebote 5 sati pred utakmicu vec kazete izgulili e koji ste vi ,,,,, veceras vjerujem u sigurnu pobjedu liverpula imam cudan osjecaj ,,,,,,,,,,,YNWA
I ja kazem.. jbt svi pesimisti.. Zar ste zaboravili "When you walk through a storm.." hehe.. mozda i YNWA na kraju automatski pisete vise i ne mislite sta to znaci.. :D
Bit ce bolje.. jedva cekam utakmicu slika
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 jan 2010, 18:07

jakyyy je napisao/la:de ba ljudi sto ste takvi vi uopce niste navijaci pravi ,,, jebote 5 sati pred utakmicu vec kazete izgulili e koji ste vi ,,,,, veceras vjerujem u sigurnu pobjedu liverpula imam cudan osjecaj ,,,,,,,,,,,YNWA
Koliko god "ne volio" (citaj "mrzio") Rafu, ipak mislim da mozemo dobiti Spursa.
Naravno, ako se ostavi srce na terenu i ako se ima malo sportske srece.
Jedna stvar mi ipak stvarno tesko pada, a to je da nas je nas Rafa doveo dotle mi uopce raspravljamo mozemo li ili ne dobiti tamo nekog Totenhama...
Tuzno, ali nekad moraju doci i bolji dani...
YNWA ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 jan 2010, 18:10

Lily je napisao/la: Bit ce bolje.. jedva cekam utakmicu slika
:D i ja.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

jakyyy
Kontakt:

Post Postao/la jakyyy » 20 jan 2010, 18:15

ackeey je napisao/la:
Koliko god "ne volio" (citaj "mrzio") Rafu, ipak mislim da mozemo dobiti Spursa.
Jedna stvar mi ipak stvarno tesko pada, a to je da nas je nas Rafa doveo dotle mi uopce raspravljamo mozemo li ili ne dobiti tamo nekog Totenhama...
YNWA ;)
sta vam je ba nisu ni oni nesto jaki nismo ni mi al malo srece i zalaganja moze svako da se pobjedi ,,, a vi sto govorite izgubit cemo ajte vi fino sa ove teme ovdje nepripadate nista nije izgubljeno dok se kraj nesvira to dokazuje finale lige prvaka sa milanom _:PPP

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jan 2010, 18:42

jakyyy je napisao/la:ajte vi fino sa ove teme ovdje nepripadate
Eto ti mi reci gdje pripadam :evil: .Iskreno u ovom trenutku smo slabija ekipa od Spursa i kraj price.Ne ocekujem pobjedu.Kako da je ocekujem a igramo u ovom sastavu
-------------------------Reina------------------------
Carra-------Kyrgiakos-------Agger-----Inusa------
-------------Masch-------------Lucas----------------
------Degen----------------------------------Aurelio-
-----------------Kuyt----------N'Gog----------------- :evil:
Osim Mascha nema pravog igraca ovo ostalo.... :roll: .Mozda Inusa i Kuyt se mogu smatrati "pravim igracima" ostalo...
Reina sjajan golman koji precesto prima smijesne golove sa 30 metara,iz mrtvog ugla..itd..
Carra ni sjenka onog koji je igrao prije par sezona,godine cine svoje lahko ga proci,pretrcati,gurnuti...
Kyrgiakos solidan
Agger vjerovatno nas najbolji stoper
Insua mladic ima veliki potencijal kojeg ce Rafa unistiti :D bolje mu je nek ide negdje drugo za njegovo dobro ;)

Lucas :mrgreen: :D :mrgreen:
Degen :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Aurelio zna ubaciti,opucati ...dosta :D
Kuyt bar se zalaze trci
N'Gog solidan ali ne umije ni lopte da zastopa :D
I da ocekujem nesta :roll:
Ima da nas Kranjcar,Modric i Defoe potope ... NADAM SE DA GRIJESIM !
FK Pjetlovi

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 20 jan 2010, 18:52

@reds: prije bi za N'Goga rekla:
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Degen barem nekad dodje do lopte : :D :D :P
Al' vidjet cemo veceras.. Nadam se da Kranjcar i Co. nece biti dobro raspolozeni 8-)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jan 2010, 18:52

Lily je napisao/la:@reds: prije bi za N'Goga rekla:
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Ne budi smijesna N'Gog je igracina za Degena ;)
FK Pjetlovi

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 20 jan 2010, 18:54

reds je napisao/la:
Lily je napisao/la:@reds: prije bi za N'Goga rekla:
Ne budi smijesna N'Gog je igracina za Degena ;)
ah.. a Bgm nije ni Degen kako treba ni N'Gog i naravno Babel jedno od najvecih razocarenja u zadnje vrijeme.. :D

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 20 jan 2010, 19:00

ackeey je napisao/la:
YNWA ;)
ja stalno govorim optimisticno...:D

P.S. koliko smo nesrece imali, bio bi red da imamo i malo sreće...:) :evil:
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jan 2010, 19:26

sto se tice liverpoola,ja se uvijek nadam najboljem,jer drugacije ne znam...e sad,vidjecemo kako ce veceras biti

Guus Hiddink's agent has hinted that he has spoken with Liverpool about a possible move to Anfield for the Dutchman.

Liverpool have been linked with a move for Hiddink should under-fire boss Rafa Benitez lose his position at Anfield.

A number of other clubs and national teams are thought to be chasing Hiddink with the experienced coach expected to leave his role as Russia boss after they failed to qualify for this summer's World Cup finals.

Hiddink's representative, Cees van Nieuwenhuizen, confirmed they will hold talks with the Russian FA about his job before making a decision on his future.

"I have spoken with representatives of four clubs and five national federations," Van Nieuwenhuizen told Sovetskiy Sport.

"Almost all of the options have previously been mentioned in the press - Manchester City, Liverpool, Juventus, etc.

"However, as I have repeatedly said, we have not held talks with anyone.

"To all we have said that there must first be talks with the new president of Russian FA and to know his position on the future."

znaci,hiddinkov agent kaze da je bilo kontakta izmedju njega i predstavnika liverpoola,a isto tako i juventusa i citya,a gillet je ponovo pruzio podrsku benitezu...ko tu koga sad laze....uglavnom..svasta se tu muti..koliko znam,hicks i gillet su jos uvijek u sukobu,tako se barem prica,moguce i da imaju razlicito misljenje sto se tice rafe
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 20 jan 2010, 19:33

reds_forever je napisao/la:sto se tice liverpoola,ja se uvijek nadam najboljem,jer drugacije ne znam...e sad,vidjecemo kako ce veceras biti

Guus Hiddink's agent has hinted that he has spoken with Liverpool about a possible move to Anfield for the Dutchman.

Liverpool have been linked with a move for Hiddink should under-fire boss Rafa Benitez lose his position at Anfield.

A number of other clubs and national teams are thought to be chasing Hiddink with the experienced coach expected to leave his role as Russia boss after they failed to qualify for this summer's World Cup finals.

Hiddink's representative, Cees van Nieuwenhuizen, confirmed they will hold talks with the Russian FA about his job before making a decision on his future.

"I have spoken with representatives of four clubs and five national federations," Van Nieuwenhuizen told Sovetskiy Sport.

"Almost all of the options have previously been mentioned in the press - Manchester City, Liverpool, Juventus, etc.

"However, as I have repeatedly said, we have not held talks with anyone.

"To all we have said that there must first be talks with the new president of Russian FA and to know his position on the future."

znaci,hiddinkov agent kaze da je bilo kontakta izmedju njega i predstavnika liverpoola,a isto tako i juventusa i citya,a gillet je ponovo pruzio podrsku benitezu...ko tu koga sad laze....uglavnom..svasta se tu muti..koliko znam,hicks i gillet su jos uvijek u sukobu,tako se barem prica,moguce i da imaju razlicito misljenje sto se tice rafe
ma mutna voda.....uostalom kako smo navikli od dolaska 3 (sranja) u 1(čovjeku) Žileta i Hicksa,....
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jan 2010, 19:42

............Reina............
Carra..Kyrg...Agger..Insua
.......Masch..Lucas.........
Maxi.......Aquilani.....Fabio
..............Kuyt...............

^ Nadam se da cemo poceti sa ovim sastavom :roll:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jan 2010, 19:48

OTNYS_YNWA je napisao/la:............Reina............

Aquilani kao i obicno na klupi,mislim da ce i Maxi na klupu a da ce igrati N'Gog i Degen ili Riera
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jan 2010, 19:49

OTNYS_YNWA je napisao/la:............Reina............

sta ce ti kuyt sam gore,znas da on i nije neki dribler,tesko ce se sam probiti....
ja bi da vidimo pacheca na terenu :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jan 2010, 19:51

Aquilani kao i obicno na klupi,mislim da ce i Maxi na klupu a da ce igrati N'Gog i Degen ili Riera
^ Moze Riera . Insua na klupu , a Fabio na beka :lol:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jan 2010, 19:51

reds_forever je napisao/la:ja bi da vidimo pacheca na terenu :D
I ja bih Messia ali ne moze nikako :mrgreen: .
Salim se... dzaba da citav svijet to govori, Rafa ima neku svoju taktiku,i ne odstupa od nje! :roll:
Zadnja izmjena: reds, dana/u 20 jan 2010, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jan 2010, 19:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:Insua na klupu , a Fabio na beka
:o :o :o
Kakav crni Fabio poslati ga na tribine :D .
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jan 2010, 19:59

@reds: ma haj budi barem optimista do utakmice..ako izgubimo,valja ti biti pesimista do kraja sedmice :mrgreen: k'o sto kaze jedna dobra pjesma : "When we all give the power,we all give the best, every minute of an hour don't think about the rest, then you all get the power, you all get the best " valjda ce nasi igraci veceras dati sve od sebe i na kraju zasluziti pobjedu :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jan 2010, 20:02

reds_forever je napisao/la:@reds: ma haj budi barem optimista do utakmice..ako izgubimo,valja ti biti pesimista do kraja sedmice :mrgreen: k'o sto kaze jedna dobra pjesma : "When we all give the power,we all give the best, every minute of an hour don't think about the rest, then you all get the power, you all get the best " valjda ce nasi igraci veceras dati sve od sebe i na kraju zasluziti pobjedu :D
:mrgreen:
Vec smo mi izgubili :mrgreen: .
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.