Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Lara
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Lara » 20 jan 2010, 16:57

Ma polahko ljudi, bit ce Vedo jos bolji, iako ja ne vidim razlog za takve rekacije kickera. Samo bolje je i njemu i Salihovicu da bjeze sto prije iz Hoffenheim-a :D
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 jan 2010, 17:19

"Vedad komplikuje. Prečesto pokušava u igri izvesti nešto posebno", smatra Ragnick.

Ovo je njegov problem...
Sam je kriv za to, sjecam se da je govorio kako gleda puno dvd-ova i pokusava skinuti poteze Ibrahimovica i ostalih majstora... Hoce covjek atraktivnu igru, a bolje mu je da samo zabija golove, to mu je i posao.
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jan 2010, 18:29

ZEno.T. je napisao/la:Serem se ja na taj kicker.Svi vidimo da Vedo ne igra fantasticno,al bar nije zasluzio da mu tako govore.Pored svih napdaca Hoffenheimovih,oni na Ibisevica,momak nema nikakve podrske u igri,pa molim vas recite koliko je bilo centarsuteva na Vedu,i uopste lopti prema njema-jedna il nijenda(protiv Bayerna).On je klasicni napdac,nije njegov stil krcenje odbrana i solo akcija.Uostalom,najbolji je strijelac Hoffea !Zasto ne kritikuju onog smotanog demba Bu ili vezni re dkoji ne mozes sastaviti akciju.
Dzeko recimo sad bas mora da krci odbranu pa i da napravi solo akciju da bi ga zabio.Zato mu je i cjena masna.
I Dembu su isto kritikovali kao i Obasija a i onaj Brazilac je imao kritika na svojoj adresi.
Demba je svejedno malo,malo pa povreda.Opet ce izgleda par sedmica da izostane.
Ovo za Vedu nije izjavio kicker vec i trener a i menadjer.
Pokazao je da moze,povreda je vec pola godine iza njega.
I o krizi Hoffe je smjesno pricati.Sta bi se tek reklo za Herthu,Stutgart ili Keln.
imaju puno problema sa povredama i to bi bio cjeli razlog nekih slabijih igara.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 jan 2010, 19:32

Vedad ima 6 golova i 6 asistencija.
Rangnick mu je dao polusezonu vremena da se vrati u formu, i ja mislim da je na jednu stranu uredu i cak mozda produktivno, da trazi vise od njega. Vedad mora poraditi na svojoj fitness, poslije povrede na mene dijeluje kao da je izgubio tu i tamo neki kg misica. Pada brzo i svoju prodornost i brzinu je do sada samo nekoliko puta jasno pokazao, u tim slucajevima je to rezultiralo u brilijantnim golovima. Pored fizicke spreme mu je mozda bitna i psihicka, ali ja mislim da u Hoffenheimu ima podrsku i uslove da poradi na sebi i na svojoj igri. Trener i menedzer su rekli da on upravo igra ispod svojih mogucnosti, dakle smatraju da on moze mnogo vise, iako ima vise golova nego drugi napadaci okolo njega. Toliko o "prosjecni igrac" teoriji.

Na drugu stranu okolnosti i drugi faktori upravo ne stimaju. Ako je njihov topscorer u krizi, sta to onda govori o samoj ekipi? Pa da Ibisevica igra u Bremenu ili Leverkusenu sada, ne bi ih niko stigao. Toliko povrijedjenih u Hoffenheimu, da im igraju pored Zucu i Vuckovica vec djecaci kao Ludwig protiv Bayerna. Igraci cije greske jedan Salihovic, kratko poslije OP, mora da korigira i kao zahvalu mu pojedini (ne svi) navijaci Hoffenheima pisu kako je bio najlosiji na terenu. Salihovic se inace dobar (zadnji) dio prosle polusezone malo vukao po terenu i nije pruzao najbolju igru, to je dijelomicno istina, vjerovatno zbog povrede, uz to jos reprezentacija. Ali i takav Salihovic je bolji od mnogo drugih alternativa koje imaju u ekipi i pojedine gluposti vise ne mogu da citam. Mislim da ce se on vratiti snazniji i da ce posebno Vedad od toga imati nesto, jer njih dvojica su bili veoma jaki zajedno i profitirali su jedan od drugog, bez sebicnosti. Vidjelo se u zadnjoj DFB-pokal utakmici, sta Ibisevic (gol i asistencija) i Salihovic (gol i asistencija) kada funkcionisu, znace za Hoffenheim.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 19:46

RiNo je napisao/la:"Vedad komplikuje. Prečesto pokušava u igri izvesti nešto posebno", smatra Ragnick.

Ovo je njegov problem...
Sam je kriv za to, sjecam se da je govorio kako gleda puno dvd-ova i pokusava skinuti poteze Ibrahimovica i ostalih majstora... Hoce covjek atraktivnu igru, a bolje mu je da samo zabija golove, to mu je i posao.
Potpuno se slazem... Nek se malo spusti na zemlju i zaore za posao

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 jan 2010, 19:53

BoSna_pLayA je napisao/la:Ljudi se navikli da on trpa 2 gola po mecu ko prosle sezone .. HALO probudite se malo pa covjek odsustovo 7 mjeseca sa terena .. pa treba opet uci u formu i u taj tempo .. ovih njegovih 6 pogodaka i 5 asistencija je super u ovoj situaciji u kojoj se on nalazi. Doce Vedino vrijeme ne brinite se .. Samo sto ocito Rangnick nema strpljenja. Portiv Bayerna Vedo nije ni imo sanse u napadu jer mu niko nije mogo dodati.

Naprijed Vedo Bosna] je uz tebe !

potpisujem......prvo treba imati u ekipi igrača koji će hraniti loptama ibiševića (ili nekog drugog napadača u ekipi) tako će on zabijati golove
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 20 jan 2010, 21:04

Ma nisu ljudi navikli da ih on trpa, nidje veze :mrgreen: . On ih je trpo kad je cijela ekipa igrala odlicno, a vecina njegovih golova su bila ono ' na pravom mjestu u pravo vrijeme''.

On nikad nije bio igrac svjetske klase nit ce ikad biti. Prosjecan igrac koji je dozivio vrhunac karijere prosle sezone, ako mislite da ce ikad vise biti ubitacni napadac grdno se varate.

Uz to jos da kazem da posebno u repki nikad se nije dokazao uvijek je bilo ono '' joj da Vedo proradi'', a Vedo nikad da proradi :roll: . Pomirimo se s' tim, Vedo je samo prosjecan igrac koji nece dugo ni u Hoff jer njima treba neko ko zabija a on je daleko od toga.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 21:18

KONGO je napisao/la:Ma nisu ljudi navikli da ih on trpa, nidje veze :mrgreen: . On ih je trpo kad je cijela ekipa igrala odlicno, a vecina njegovih golova su bila ono ' na pravom mjestu u pravo vrijeme''.

On nikad nije bio igrac svjetske klase nit ce ikad biti. Prosjecan igrac koji je dozivio vrhunac karijere prosle sezone, ako mislite da ce ikad vise biti ubitacni napadac grdno se varate.

Uz to jos da kazem da posebno u repki nikad se nije dokazao uvijek je bilo ono '' joj da Vedo proradi'', a Vedo nikad da proradi :roll: . Pomirimo se s' tim, Vedo je samo prosjecan igrac koji nece dugo ni u Hoff jer njima treba neko ko zabija a on je daleko od toga.
Ziv bio... Grijesis samo u jednom... Vedo je upravo igrac za Hoffe

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 20 jan 2010, 21:25

Ne on je igrac za ''cvajtu'' :mrgreen:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 jan 2010, 21:37

Po cemu je prosjecan igrac ili za "cvajtu"
Hoffenheim je trenutno 8 na tabeli. A Vedo ima 6 golova i 6 asistencija, i sa tim ga to cine sestim u bundesi.
Po ovim podatcima je on u Njemackoj medju naj boljima.
Ako je Vedo prosjecan, sta su onda Demba Ba i Obasi. Sta je Gomez, lik samo masi? I svi ostali osim Dzeke, Kieslinga i eto Kuranija. Olic mozda.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 21:40

soko je napisao/la:Po cemu je prosjecan igrac ili za "cvajtu"
Hoffenheim je trenutno 8 na tabeli. A Vedo ima 6 golova i 6 asistencija, i sa tim ga to cine sestim u bundesi.
Ako je Vedo prosjecan, sta su onda Demba Ba i Obasi. Sta je Gomez, lik samo masi? I svi ostali osim Dzeke, Kieslinga i eto Kuranija. Olic mozda.
Oprosti... Onaj ragnik sigurno nema pojma kada kaze da je nezadovoljan ibisevic... Ja mislim da je on u rangu sa Ibrahimovicem... Real ga svaki dan gleda hoce li proraditi... Nije ibisevic za cvajte ali isto tako ni za jedan bolji klub od hoffe

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 jan 2010, 21:47

felipe-s je napisao/la:
soko je napisao/la:Po cemu je prosjecan igrac ili za "cvajtu"
Oprosti... Onaj ragnik sigurno nema pojma kada kaze da je nezadovoljan ibisevic... Ja mislim da je on u rangu sa Ibrahimovicem... Real ga svaki dan gleda hoce li proraditi... Nije ibisevic za cvajte ali isto tako ni za jedan bolji klub od hoffe
Oprosti, ja sam njega uporedio sa Ibrom. U stvari on je bolji od Ibre :roll:
Ko je uopste spomenuo Real? Vedo nije super star ali jeste iznad prosjeka.
Hoffenheim je odsrednji klub u Bundesi. Vedo je njihov naj bolji napadac. Bundes liga nije prosjecna liga neg je cetvrta u svijetu. Po ovome Vedo jeste iznad prosjeka.
I sigurno da bi mogao igrati u sve i jednom klubu Bundesliga osim Bayerna. A i Gomez igra u Bayernu.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 20 jan 2010, 21:50

felipe-s je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Ma nisu ljudi navikli da ih on trpa, nidje veze :mrgreen: . On ih je trpo kad je cijela ekipa igrala odlicno, a vecina njegovih golova su bila ono ' na pravom mjestu u pravo vrijeme''.

Ziv bio... Grijesis samo u jednom... Vedo je upravo igrac za Hoffe
a vecina njegovih golova su bila ono ' na pravom mjestu u pravo vrijeme''.----Kao prvo,ti izgleda uopste nisi gledao Hofenheim dok je Vedo zabijao prije povrede,a sad tu nesto brbljas,a i to sto se nalazio na pravom mjestu u pravo vrijeme je odlika velikih napadaca(iako je bilo puno i drugaciji golova),hoces da kazes da jedan Van Nistelrooy nije igracina iako nikada nije dao gol izvan 16 metara,i uvjek je kupio one otpadke,tj nalazio se na pravom mjestu u pravo vrijeme...
A puno igraca nakon onakve ozlijede vise se nije nikad vratilo profesionalnom fudbalu,ili se vratilo ali bez veceg ucinka...Npr onaj mali sto je bio u Unitedu,imao gotovo istu povredu kao Vedo i nije vise nikada zaigrao na slicnom nivou,nedavno se na Nowom Zelandu pokusao vratiti fudbalu ali ni tamo nije uspio...Tako da,smiri se malo s komentarima,a Vedo ce proradit,samo je pitanje vremena,iako je do sad ostvario vrlo dobar ucinak
Rotor Volgograd...

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 21:53

Ma daj.... On nikada nebi zaigrao u salkeu, dortmundu, stutgartu i poznatim njemackim klubovima... On je osrednji igrac za osrednji klub i pomiri se s time... On ce u ovoj generaciji uvijek imati mjesta u reprezentacije ito je cinjenica... al sada pricat i uporedjivat ga sa gomezom je smijesno... Pusti statistike... Klose se nije nadavao golova pa niko ne prica da je obasi bolji od njega

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 jan 2010, 21:59

felipe-s je napisao/la:Ma daj.... On nikada nebi zaigrao u salkeu, dortmundu, stutgartu i poznatim njemackim klubovima... On je osrednji igrac za osrednji klub i pomiri se s time... On ce u ovoj generaciji uvijek imati mjesta u reprezentacije ito je cinjenica... al sada pricat i uporedjivat ga sa gomezom je smijesno... Pusti statistike... Klose se nije nadavao golova pa niko ne prica da je obasi bolji od njega
Nemam se ja sta pomiriti. Ja njemu zelim sve naj. I vidjecemo sta ce biti ove polu sezone. I vjerujem kad se vrate Weiss i Euardo bice tu svasta.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 20 jan 2010, 22:08

Vedo je prosjecan napadac, ja se nadam da ce Pape vise koristiti Muslimovica u reprezentaciji.Vedo je rodjen da grije klupu (u repki), dok je Muslimovic veliki borac i razbijac. Vedo je mehak, kao da je jos u pubertetu :mrgreen: !

Vedo je kriv sto u Lisabonu nije bilo 1:1 ! Ako barem ne znas dati gol, skloni se bolan nek ga da ko zna :roll: ! Jos nesto treba da prestane piti Red Bull, bolje bi mu bilo sljivovice malo da dodje sebi jer fakat misli da je jos uvijek ''zvijezda'' :mrgreen: !

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 20 jan 2010, 22:51

E moj kongo,taj tvoj Muslimovic u jednoj ligi kakva je Grcka,i prosjecnom klubu kakav je Paok,jos nista nije pokazao,on ko da se rodio povrijedjen...Istina za reprezentaciju uvjek igra dobro i daje maximum,al nije on neka klasa...
Rotor Volgograd...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 20 jan 2010, 22:58

demir44 je napisao/la:E moj kongo,taj tvoj Muslimovic u jednoj ligi kakva je Grcka,i prosjecnom klubu kakav je Paok,jos nista nije pokazao,on ko da se rodio povrijedjen...Istina za reprezentaciju uvjek igra dobro i daje maximum,al nije on neka klasa...
de ba pusti ih
nije mi jasno kako mozemo pljuvat NASEG igraca,koji igra i bori se za svoj nacionalni dres,ovijek se odaziva,uvjek je tu.gledam hrvate,pa jbt zivot tamo neki levat malo loptu dirne ono kad akcija pocinje,i ono go padne iz te akcije,pa covjeece pa to su odma hvalospjevi o tom igracu,ma on je odma najbolji igrac na svijetu,**** mesija za njeg.
al ne nama vedo ne valja,koji je sigurno bolji od vecine njihovih strijelaca.
pa neku noc na dnevniku na novoj,dosao red na sportske vijesti,kad ono petric zabio citiram ''cak svoj 4 gol u bundes ligi''
hmmmmmmm
pa ko koga tu ****
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 jan 2010, 23:05

joj ovaj narod bas nezna svoje da hvali. mjesto da svi pisemo bravo majstore da Bog da se vratio na velika vrata ovdje neka djecurlija pisu da je on za cvajte. kakvi strucnjaci Boze pomozi im.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jan 2010, 23:15

A_d_0 je napisao/la:joj ovaj narod bas nezna svoje da hvali. mjesto da svi pisemo bravo majstore da Bog da se vratio na velika vrata ovdje neka djecurlija pisu da je on za cvajte. kakvi strucnjaci Boze pomozi im.
Za sta ga treba hvalit? Sto je dobro igrao prije godinu dana? Je li ga radi toga treba hvalit do kraja zivota? Kongo je 90% upravu, samo se ne slazem da je Vedo za drugu ligu Njemacke. On je u stanju dat 10-15 golova po sezoni, ali to je maksimum. I Muslimovic treba da igra za repku. Bolje funkcionise sa Dzekom, i ako je on tu, ne mora Dzeko ulazit u fizicke borbe sa jakim centar-halfima. Ibisevic umjesto da iskoristi prostor sto mu Dzeko otvara, njega nigdje. Protiv Portugala najgori igrac utakmice i tamo i u Zenici. Pa cak je Zlatanu "skinuo" cist gol. Previse neki ocekuju od covjeka, i njemci i bosanci. Mozda ga to i tereti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, kakarut, Micron i 43 gosta.