Gledao sam Sanoga i nisam vidio neki potencijal a i on u toj generaciji nikad nije kotirao kao neko ko ce postati bas top igrac kako npr. Pogba i Varane. Nisam mislio na te talente tipa Aneke, nego na ove tipa Joel Campbell, doveli smo njega stalno je na posudbama i ako ga vec imamo pod ugovorom zasto ga ne probati ali jok mi cemo baciti jos miliona da dovedemo jos jednog igraca koji jeo kao neki talenat i onda cemo njega iduce sezone poslati na posudbu...Bacamo bezveze pare znamo svi kako je tesko dovesti top igraca u januaru i ako ga ne mogu dovesti bolje da nikog ne dovode.Gunner4 je napisao/la:Gledaj Pajo malo je ruzno zvati Sanogoa polovnjakom kada momak nije odigrao jos cestitu uakmicu u timu. Ja sam apsolutno za dovodjenje ovakvih igraca (ali ne kao jedinih transfera) posto se nikada ne zna kakvi ce igraci postati a ruku na srce pola od ovih nasih sto su na pozajmicama Premijer ligu ce igrati ali u Egiptu! Dovoljan nam je onaj nas talenat u vidu Anekea koji je vec 20 godina sprcao a ovo do sada je igrao samo na pozajmicama u konfederaciji gdje se nije bas proslavio pretjerano.
Do skoro si ove supertalente A kvalitata mogao dovesti izmednju 5-15 miliona kao Arsenal Sagnu i posle Nasria kao najtalentovanije Francuze ili Real sto je za dzabanu doveo Ozila i Kediru.
Danas kada hoces takvog igraca A kvaliteta za koje se zna da ce postati superstarsi ispod 40 miliona i nemoj zapocinjati pregovore. A to su upravo danas Draxler, Hazard, Gotze, Pogba itd...
Sada za onu gore cijenu mozes dovesti ove B kvaliteta koji su veliki rizik jer mogu postati strasni igraci ali vecina ih zavrsi kao osrenji igraci za sredinu tabele ili vrh Chamiponshipa...
A ta statistika Girouda nimalo nije impresivna za napadaca 32 nastupa 14 golova, prosjecan golgeterski ucinak.