Frajer bolan igraPlanB je napisao/la:Tko ceka Hansena? Mikel Hansen nije uopce u zapisniku...znaci storno

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Frajer bolan igraPlanB je napisao/la:Tko ceka Hansena? Mikel Hansen nije uopce u zapisniku...znaci storno
Hansen igra dao je 4 gola za sad ... Izvuko se malo na krajuCiva je napisao/la:Frajer bolan igraPlanB je napisao/la:Tko ceka Hansena? Mikel Hansen nije uopce u zapisniku...znaci storno
ma ne igra ako mislite na danskog hansena, igra norveški i dao je 4Milanista92 je napisao/la:Hansen igra dao je 4 gola za sad ... Izvuko se malo na krajuCiva je napisao/la:Frajer bolan igraPlanB je napisao/la:Tko ceka Hansena? Mikel Hansen nije uopce u zapisniku...znaci storno
zgmiky je napisao/la:bravo tribaltribalhardcore je napisao/la:1:0tribalhardcore je napisao/la:Grcki kup
Niki Volou-Apolon 1 kv 1,95
Ne gledam...na poslu sam pa nisam u prilici, ali sudeci po rezultatu izgleda da je ipak Selby bolje usao u mec. Ali i aam znas da to ne mora nista znaciti, narocito ako je Higins sa druge stranebevanda4 je napisao/la:hodža je napisao/la:@ bevanda
Eno Roni igra za Norvesku, kaze malo kondicije da nabije, treba mu za sutra ocekuje dug mec![]()
![]()
![]()
Pratiš li Selby-Higgins? ja se mislim uključit sljedeći session. Vidim 1-1.
Prognozirao sam over frejmova, čisto me interesira što će biti do kraja.
)
@zgmikivan gall je napisao/la:Pa mozel ovaj kloc Hansen gola dat
Na premieru stoji idalje 0Milanista92 je napisao/la:@zgmikivan gall je napisao/la:Pa mozel ovaj kloc Hansen gola dat
Druze nisam corav jbt , gledam utakmnicucojk igro citavo poluvrijeme i dao 4 gola
( tesko ga prepoznati sa dugom kosom i trakom na glavi ) #24#
Dao je 4 ...
Dao je 4Puma je napisao/la:Ukopa me Kjelling, dao 2 i stade na tome
jest brate nisam gledao, gledao sam izvještaj tamo na stranici, sorryMilanista92 je napisao/la:@zgmikivan gall je napisao/la:Pa mozel ovaj kloc Hansen gola dat
Druze nisam corav jbt , gledam utakmnicucojk igro citavo poluvrijeme i dao 4 gola
( tesko ga prepoznati sa dugom kosom i trakom na glavi ) #24#
Dao je 4 ...
Druze, najgore je kad sebe na pocetku dana ubjedis da nesto prolazi, plus sve ukazuje da bi moglo proci, i u tom slucaju ja ne mijenjam misljenje taman da sve ide u tri lijepeEmirSioux89 je napisao/la:Joj Valpusteria, sta @kurbla sve pogadja i ja izaberem onaj sto promasi, ajde ima jos vremena
Ma znam, probudio se ipak.Civa je napisao/la:Dao je 4Puma je napisao/la:Ukopa me Kjelling, dao 2 i stade na tome
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.