BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Uno, naravno da je pozitivno sto su dosli podrzati Damira. Kapa dole za to, karte nisu ni malo jeftine. Ali nisu dosli ni u kafanu ni na cevljanovice. Ali u sustini, cevljanovici su manifestacija kona kod nas skupi najveci broj ljudi. Pametnom dovoljno.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Do kad će moderatori trpiti ovu bukvu?pisac je napisao/la:A pratim ovih dana manje vise sve forume, ovdje je ubijedljivo situacija koja najvise zabrinjava. Na ostalim forumima vecinom su ljudi realni i pravim imenom nazicaju sve ovo, TEFERIC I KORIDA!
I interno, svi normalni ljudi sa kojim sam razgovarao stide se svega ovoga.
Bosanci su nacija koja ima nivo kulture jednak onome iz pocetka 19 vjeka kad su nam turci pobili sav intelekt i sve ljude koji su bili pametni. Ostala je samo ova stoka koja sacinjava danasnju populaciju, poslije albanaca, vjerovatno najruralniju i najneobrazovaniju naciju.
Skeniraj nam pasoš usput. Da vidimo te pečate.
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 16 jan 2014, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
pisac@ peres covjece nevideno posto si ti gospodin a mi ne molim te napusti forum smaras

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@pisac uredu
Damire majstore, ne damo te nikome
Damire majstore, ne damo te nikome

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tuzlak, na olimpijadama imamo najgore rezultate od svih evropskih zemalja, to je cinjenica.
U individualnim sportovima nikad nismo imali nikoga jos od Elvira Krehmica kojem su se pojedini smijali a covjek je imao odlicne rezultate u poredjenju sa uslovima koje je radio.
Kolektivni sportovi, klupski smo nula.
Reprezentatativno ne puno bolji od klupskog.
Fudbal, prvi put se sad plasirali. Jedna Slovenija recimo ima dva nastupa na SP i jedno EP.
Rukomet, nikad nista.
Kosarka, tu smo nekad bili redovn. Ova dva prvenstva smo se plasirali jer je format promijenjen i svi se plasiraju. Nikad nikakav uspjeh nismo napravili osim 93.
Odbojka nula.
Ostali sportovi i ne postoje kod nas.
A rat je zavrsen prije 18 godina i to vise nije nesto na sta se mozemo vaditi.
U individualnim sportovima nikad nismo imali nikoga jos od Elvira Krehmica kojem su se pojedini smijali a covjek je imao odlicne rezultate u poredjenju sa uslovima koje je radio.
Kolektivni sportovi, klupski smo nula.
Reprezentatativno ne puno bolji od klupskog.
Fudbal, prvi put se sad plasirali. Jedna Slovenija recimo ima dva nastupa na SP i jedno EP.
Rukomet, nikad nista.
Kosarka, tu smo nekad bili redovn. Ova dva prvenstva smo se plasirali jer je format promijenjen i svi se plasiraju. Nikad nikakav uspjeh nismo napravili osim 93.
Odbojka nula.
Ostali sportovi i ne postoje kod nas.
A rat je zavrsen prije 18 godina i to vise nije nesto na sta se mozemo vaditi.
Tuzlak, takodje, ja sam vec rekao i ranije, ja volim harmoniku, ali u kafani. Nema mi nista draze nego kititi muziku.
Ali sve ima svoje vrijeme i mjesto.
Cevljanovice i koridu ne volim i to ne smatram za svoju tradiciju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
čuj ne možeš se vaditi na rat. posljedice rata su ovdje prevelike jer je otišlo toliko mladih ljudi vani i ovdje nemaju nikakve uslove da napreduju. ovo sto naši postižu vani je vrh vrhova s obzirom na infrastrukturu koju imamo i opremu sa kojom rade i to da nemaju nikakvu pomoć države najčešće. pa primjer ti je očit za košarku gdje smo sa najmanjim bugetom koji je jedno pet deset puta bio manji od bugeta hrvatske i Srbije izvuklo tri pobjede. bolan mi smo dno dna sto se tiče uslova jer praktično ne možemo da osiguramo mladom plivacu dovoljno dug bazen ili mladom hokejasu led čitavu godinu. tu je čitav problem, a ne u tome da smo mi loši i da nemamo talenat
@pisac ide u Banoviće da, inspiriran mirisom mrkog uglja, piše poeziju.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Malo bacas na onog indeksovca A.Ha. I da, ni meni nije drago zbog harmonike, ali ne vidim razloga ni da pljujem to. A to sto omalovazavas uspjeh nekog naseg sportiste je dno dna.pisac je napisao/la:Tuzlak, takodje, ja sam vec rekao i ranije, ja volim harmoniku, ali u kafani. Nema mi nista draze nego kititi muziku.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- Blek_Stena
- Kontakt:
pisac je napisao/la:Hrvati i srbi su pravi malo sranja, kao i nasi sa srbima jednom. To je sve zajedno dijasporska stoka, ali i jedni i i drugi su pojam kulture i obrazovanosti za nas, generalno. Pa pogledajte samo Berdihovov profil, sve ce vam biti jasno. kazem jos jednom, sreca pa smo najgora sportska nacija u Evropi.

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Ako navijem alarm u 4:00, da li je to ok tj necu zakasniti na početak? 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma u pola 4 navij, za svaki slucaj, ipak su zene ispred Dzumija a s njima se nikad ne zna.
Meza je spremna.

Meza je spremna.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Kad neko ne cijeni svoju kulturu, svoje običaje i svoj narod, nema tu šta da se polemiše. Ko se stidi sam sebe redovno se nađe u nekom limbu, ne zna ni ko je ni šta je, ni gdje je pošao. Nek je na sramotu svima koji se stide sevdaha i harmonike.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja se u pola 4 ustajem, dok Telka završi idem na spavanje. Da mi je nekako naći nešto da zvoni kad počne meč, da je napravit aplikaciju za mob. koja će aktivirati alarm kad se nešto desi na rezultatima u polju gdje piše Dzumhur - Berdych. Vjerovatno veći programeri znaju to napravit. Ili napravit tako isto program, prvo napravit komandu da svakih 30 sek refrešuje stranicu bet365 i kad se pojavi Dzumhur - Berdych da se aktivira alarm. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jesu Enver i Ernad na pozicijama ,zna li se ista o njima ? 

Možeš vala dat nekom broj mobitela, pa nek ti odzvoni kad krene meč.Unofficialpage je napisao/la:Ja se u pola 4 ustajem, dok Telka završi idem na spavanje. Da mi je nekako naći nešto da zvoni kad počne meč, da je napravit aplikaciju za mob. koja će aktivirati alarm kad se nešto desi na rezultatima u polju gdje piše Dzumhur - Berdych. Vjerovatno veći programeri znaju to napravit. Ili napravit tako isto program, prvo napravit komandu da svakih 30 sek refrešuje stranicu bet365 i kad se pojavi Dzumhur - Berdych da se aktivira alarm.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Lakse ti je nekome dati broj telefona da te trzne kad podje mec nego to sto ti napisa! 
EDIT: Evo ja i insider imali istu ideju

EDIT: Evo ja i insider imali istu ideju

Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 16 jan 2014, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Daj ako hoćeš broj u PP ja te trznem kad počneUnofficialpage je napisao/la:Ja se u pola 4 ustajem, dok Telka završi idem na spavanje. Da mi je nekako naći nešto da zvoni kad počne meč, da je napravit aplikaciju za mob. koja će aktivirati alarm kad se nešto desi na rezultatima u polju gdje piše Dzumhur - Berdych. Vjerovatno veći programeri znaju to napravit. Ili napravit tako isto program, prvo napravit komandu da svakih 30 sek refrešuje stranicu bet365 i kad se pojavi Dzumhur - Berdych da se aktivira alarm.

EDIT:Evo baš što ova dvojica cijenjenih forumaša kazaše

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.