u 12Tarapana1 je napisao/la:Ukolko je prozivka ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U subotu u 12 bi trebali biti u sto vecem broju na Grbavici..
Uz duzno postovanje kosarkasicama meni su drazi nasi ratnici koje pratim puno godina...Ioako zasad nema stava grupe za ovo pitanje mislim da ce doci puno manijaka u subotu...
Uz duzno postovanje kosarkasicama meni su drazi nasi ratnici koje pratim puno godina...Ioako zasad nema stava grupe za ovo pitanje mislim da ce doci puno manijaka u subotu...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
Doći će Manijaci i na prozivku i na košarku.Southboy je napisao/la:U subotu u 12 bi trebali biti u sto vecem broju na Grbavici..
Imam nekih ponuda, blizu sam odlaska iz Želje ali samo ako se pregovori završe kako treba te ukoliko ponuda zadovolji prije svega klub pa tek onda mene otići ću sa Grbavice
Neobicno ovo cuti od njega

NO PYRO NO PARTY
- corleone87
- Kontakt:
Jos samo da si nam napisao od koga.Buu je napisao/la:Imam nekih ponuda, blizu sam odlaska iz Želje ali samo ako se pregovori završe kako treba te ukoliko ponuda zadovolji prije svega klub pa tek onda mene otići ću sa Grbavice

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Kerla .corleone87 je napisao/la:Jos samo da si nam napisao od koga.Buu je napisao/la:Imam nekih ponuda, blizu sam odlaska iz Želje ali samo ako se pregovori završe kako treba te ukoliko ponuda zadovolji prije svega klub pa tek onda mene otići ću sa Grbavice
Pa nek ode i Kerla, bas me zanima kako bismo sastavili zadnju liniju.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ima Stanaexbabilon je napisao/la:Pa nek ode i Kerla, bas me zanima kako bismo sastavili zadnju liniju.

Željeznicar za život cijeli !
Imamo dvije opcije. Il poceti krpiti rupe provjerenim igracima il klonirat Stanu, trece nema.likusa je napisao/la:ima Stanaexbabilon je napisao/la:Pa nek ode i Kerla, bas me zanima kako bismo sastavili zadnju liniju.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Zakletva je napisao/la:Da li je tu moj drug?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:

wayne rooney novi igrač šampiona sa grbavice
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nemoj furat raju, dosao je na posudbu da brusi formu za svjetsko prvenstvo. Vidio da je to furka zadnjih dana.bagrcavi je napisao/la:potpiso na godinu + godinu
exbabilon je napisao/la:Nemoj furat raju, dosao je na posudbu da brusi formu za svjetsko prvenstvo. Vidio da je to furka zadnjih dana.bagrcavi je napisao/la:potpiso na godinu + godinu

-
- Kontakt:
Hahahahahaha..Bravo, bravo 

meni moj izvor iz predsjedništva reče da je potpiso na godinu + godinu i kaže da ćemo možda dovesti i Puyola iz Barce da zamjeni Kerlu ako odeexbabilon je napisao/la:Nemoj furat raju, dosao je na posudbu da brusi formu za svjetsko prvenstvo. Vidio da je to furka zadnjih dana.bagrcavi je napisao/la:potpiso na godinu + godinu

šalim se ako neko nije skonto
DRUG NEBI TI PUNCA
Naravno jedini razlog zasto je dosao u Zelju je Amar, kaze nakon Fergusona to je jedini pravi autoritet s kojim fudbaler njegovog kalibra moze raditi....al' nije mu to trebalo zbog Moyesa, ovako mu direktno degradira godinama gradjen kredibilitet 

Jesmo li rekli da za Zelju navija od malih nogu?
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, obagol i 33 gosta.