Bice ako Bog daKaunas je napisao/la:večeras očekujem barem 700 gostiju na forumu

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Bice ako Bog daKaunas je napisao/la:večeras očekujem barem 700 gostiju na forumu
Druze uprati stranicu prije neko napisa da je ovaj mec prije Dzumhura na istom terenu. Ok ako je tako jer veze nemamBanderas1 je napisao/la:majstore mislim da peneta igra na Margaret-uNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Flavia Peneta vs Mona Barthel prije Dzumhura :Razuzdana Peneta najpoznatija teniserka po zicanjima na turnirima
![]()
![]()
bit ce zanimljivo i prije Damira
ma ja sam to bezveze napisao, da imam više postovaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Druze uprati stranicu prije neko napisa da je ovaj mec prije Dzumhura na istom terenu. Ok ako je tako jer veze nemamBanderas1 je napisao/la:majstore mislim da peneta igra na Margaret-uNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Flavia Peneta vs Mona Barthel prije Dzumhura :Razuzdana Peneta najpoznatija teniserka po zicanjima na turnirima
![]()
![]()
bit ce zanimljivo i prije Damira
ma samo da nije onaj akrep Sciavone
![]()
![]()
Virtu4l je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:Ludnica na Berdychovom facebook profiluPovrijedi se bola, sta cekas? ahahhaDabogda nogu slomioima da te nema !!Nisi svjestan sta te ceka !Sad očekujem da dođe mostarac i kaže nam da je sve to dio tradicije i da ovo nije jadno i čemerno.hocemo povredu , broken leg
A ja sam ocekivao upravo tebe da ovo sve citiras i jos jednom iskazes taj svoj kompleks nize vrijednostiVirtu4l je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:Ludnica na Berdychovom facebook profiluPovrijedi se bola, sta cekas? ahahhaDabogda nogu slomioima da te nema !!Nisi svjestan sta te ceka !Sad očekujem da dođe mostarac i kaže nam da je sve to dio tradicije i da ovo nije jadno i čemerno.hocemo povredu , broken leg
Znaci ispravno je ovo sto radesuhakrpa je napisao/la:A ja sam ocekivao upravo tebe da ovo sve citiras i jos jednom iskazes taj svoj kompleks nize vrijednosti![]()
Mene stid...ne mogu da vjerujem kako su mu zatrpali stranicu glupostimaVGS je napisao/la:Svak kome su ovi komentari normalni, nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.