Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

CheGuevara
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la CheGuevara » 23 dec 2008, 22:15

sukisp je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:
sukisp je napisao/la:Ne moze doci na red do ispita kad ionakoo niko nikog nista ne pita ;)
nebrinem se ja za njega..izborice on sebi mjesto u repki...pa makar preko medija :)
Jakako i treba :mrgreen:
Mora da ti radis za redakciju :mrgreen:

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 23 dec 2008, 22:18

Jakako enbisi :mrgreen:

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 23 dec 2008, 22:48

utakmica se igra u genku boje se zbog publike da nebude pun stadion bosanaca i hercegovaca

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 23 dec 2008, 22:53

KODRO je napisao/la:utakmica se igra u genku boje se zbog publike da nebude pun stadion bosanaca i hercegovaca
:roll: :lol: Pa haman je lakse napuniti stadion od 25 000 nego 50 000.
Ako igraju u genku znaci nece biti pun bosanaca nikako ne kontam logiku.U cemu je poenta :roll:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 dec 2008, 23:20

KODRO je napisao/la:utakmica se igra u genku boje se zbog publike da nebude pun stadion bosanaca i hercegovaca
Nemato veze s tim. Oni hoce da renoviraju stadion u Briselu pa cemo zbog toga igrati u Genku.

Meni je svedno gdje igramo, samo da pobijedimo! :D

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 23 dec 2008, 23:21

To si u pravu, Jahic grije klupu jer treba u januaru u AEK da ide tako da mu ne daju da igra dole, i dok god nije standardan i ja sam za to da se ne poziva, mozda kasnije, al Muharemovic je standardan zadnjih par utakmica ko sto kazu u jednom lokerenu koji je posljednji na tabeli ??????? Koji ce nam qrac[/quote][/quote][/quote]

Jahic i prije price oko odlaska u AEK nije igrao, cak nije bio ni na klupi, bude na klupi u svakoj trecoj utakmici, igrao je dok je bio Dusan Bajevic trener, a poslije toga klupa i to ponekad.
Nemam protiv Jahica nista, zao mi je sto neigra, ali ja ovdje govorim istinu
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 dec 2008, 23:24

sukisp je napisao/la:
Ako igraju u genku znaci nece biti pun bosanaca nikako ne kontam logiku.U cemu je poenta :roll:
znam da je i Belgija onako malo kao i BiH, u nekim djelovima nemaju veliku podrsku, recimo u Flandriji.
A taj Genk se bas nalazi u Flandriji, i ne kontam im ni ja logiku.

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 dec 2008, 00:01

calcio je napisao/la:
sukisp je napisao/la:
znam da je i Belgija onako malo kao i BiH, u nekim djelovima nemaju veliku podrsku, recimo u Flandriji.
A taj Genk se bas nalazi u Flandriji, i ne kontam im ni ja logiku.
Sve je to u redu Flandrija ili Kambodza isti klinac treba ti viza :lol:
Ali nekontam logiku koja kaze ako igras u Genku nece biti pun stadion Bosanaca dok bi u Briselu bio :roll:
Evo jos udaram glavom ali nekontam da ga ebes. :roll:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 dec 2008, 00:11

Nema tu nikavke logike. U Mariboru je bilo oko 10 000 gledalaca a od tih 10 000 bilo je 4000 Bosanskih navijaca.

BELGIJA
Kontakt:

Post Postao/la BELGIJA » 24 dec 2008, 09:40

Dragi moji Tarik14, Admir, AdemirBHF, vidi se da ste veliki poznavaoci fudbala, al ni jedan ni drugi a Boga mi ni treci niste selektori zato prestanite se glupisati i praviti pametni. S takvim maloumnim vidjenjem ove igre i pojedinih igraca cini mi se da smo spali na veoma niske grane. Al nije ni to, mislim da ste ljubomorni i pomalo iskompleksirani. Jednostavno ako nekog treba blatiti i crnjaciti to je ona nasa Premijer Liga. Pa ljudi kakva je to Liga gdje domace ekipe imaju skoro 100% ucinak, kakvi su to igraci koji domace utakmice igraju sa boxerima, a na gostujuce ne idu. Molim vas saberite se malo, mozda nisam ni ja kompetetna da pisem neke stvari o pojedincima i pojedinim komentarima, al zna da uvijek dva put razmislim, da nebi pocela pisati gluposti kao ovaj trojac gore i jos mnogi drugi...
Sviii na stadion Genkkkaaa, Svi na stadion Genkkkaaa bice nas rijekkkaaa:D:D:D:D:D

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 11:00

Ja mislim da je cak jos bolje za nas, sto je tekma u Genku, jer je taj Genk ovamo puno blize Njemackoj, tako da kontam da ce sigurno puno puno raje iz Njemacke otici na tu utakmicu..Ja mislim da ce biti nesto poput Slovenije...50% njihovih navijaca, 50% nasih!!!

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 24 dec 2008, 11:29

CheGuevara je napisao/la:Ja mislim da je cak jos bolje za nas, sto je tekma u Genku, jer je taj Genk ovamo puno blize Njemackoj, tako da kontam da ce sigurno puno puno raje iz Njemacke otici na tu utakmicu..Ja mislim da ce biti nesto poput Slovenije...50% njihovih navijaca, 50% nasih!!!
Kakve logike to sad ima ? Normalno kad igras u goste dobijas jedan dijo karti za svoje navijace sto od prilike je oko 10% kapaziteta od stadiona sto ce dosta manje da bude nego sto je moglo da stane u Briselu mislim da je to veliki prednost za belgiju sto igraju u Genk stadion je dobar bolja atmosfera nego u Briselu mozes isto da racunas kao kad igra Bosna u Sarajevo i kad igra u zenicu .

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 12:34

kokoroko je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:Ja mislim da je cak jos bolje za nas, sto je tekma u Genku, jer je taj Genk ovamo puno blize Njemackoj, tako da kontam da ce sigurno puno puno raje iz Njemacke otici na tu utakmicu..Ja mislim da ce biti nesto poput Slovenije...50% njihovih navijaca, 50% nasih!!!
Kakve logike to sad ima ? Normalno kad igras u goste dobijas jedan dijo karti za svoje navijace sto od prilike je oko 10% kapaziteta od stadiona sto ce dosta manje da bude nego sto je moglo da stane u Briselu mislim da je to veliki prednost za belgiju sto igraju u Genk stadion je dobar bolja atmosfera nego u Briselu mozes isto da racunas kao kad igra Bosna u Sarajevo i kad igra u zenicu .
pa eto gosp. pamentjakovicu, kako je onda moglo prije par godina 15 hiljada Bosanaca navijati u Briselu??? Nevjerujem da nasim navijacima bilo toliko karata odvojeno...ja bi vise reko da je tu bilo mucke, kao sto je bilo u Sloveniji..preko navijackih grupa..ili jednostavno uzimanje karata u neutralnim sektorima i tako to...a gdje tvoja logika u toj nelogiki? ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 dec 2008, 13:37

Ma nije ni problem uzet karte izvan nase tribine. Samo kazes da si neutralan ako kupujes preko telefona ili da navijas za Belgiju. Jest da je zesce bit na tribini sa samo nasim ljudima, ali yebiga sad. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 24 dec 2008, 13:45

Ma uci ko navijac Belgije, poslije kada napunimo citav stadion s 15.000 nasih ljudi poskidamo civilnu odjecu i zapjevamo koliko god mozemo,vjerujem da bi se sjebali Belgijanci :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AdemirBHF
Kontakt:

Post Postao/la AdemirBHF » 24 dec 2008, 13:58

Samo da ne bude :
1 min GOOOOOOOOOOOOOO Zlatana Bajramović
Kraj: Belgija 4 - 1 BiH
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nobody is smart....I'm Nobody....:D:D

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 24 dec 2008, 16:50

Ma dok dođemo mi iz dijaspore ,Skandinavije fanatici bit će ko u Mariboru sami mi Bosanci!
Genk je super,malen ,ali odličan ,nadamo se našoj pobijedi!
Belgijanci ništa ekstra ,imaju samo dobre visoke lopte !Naša pobijeda realna,bolji smo!
Fi hajati.
GO Bosno.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 dec 2008, 17:11

loptica je napisao/la:Ma dok dođemo mi iz dijaspore ,Skandinavije fanatici bit će ko u Mariboru sami mi Bosanci!
Genk je super,malen ,ali odličan ,nadamo se našoj pobijedi!
Belgijanci ništa ekstra ,imaju samo dobre visoke lopte !Naša pobijeda realna,bolji smo!
Tako je, care!

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 24 dec 2008, 19:49

Zna li neko koliki je kapacitet stadiona u Genku interesuje me jer sam uplatio a sad mi nesto sumnjivo hoce li biti karata?

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 dec 2008, 19:50

:lol:
Zadnja izmjena: sukisp, dana/u 24 dec 2008, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.