Ovaj mali Australac gotov, ne može da hoda, Paire reda as za asom, još bolje što se mali inati pa nece da preda.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Znao sam da će na kraju samo Verdasco da me sje*e za 90 KMBelmin6 je napisao/la:za kraj jednom, yebem ti mamu paire oduzeo si mi godinu života
I ja sam se iznenadio kad sam vidio,jos svi znamo da Querrey bas nesto i ne blista.vecaveca je napisao/la:Sto je veca kvota na Fognia protiv Querrey-a kada je on Fogni bolje plasiran itd ?
hvala "doc"dr.van nostrand je napisao/la:uplatis i isplatis preko skrilla, moze minimalno 1 euro uplatitj00k3r je napisao/la:btw. pitanje za ekipu koja ima ovaj betcity kladionicu, isplati li se meni regat tu, kako ide uplata/isplata, mislim, visa i te seme oli paypal/skrill, provizija?![]()
hvala![]()
kod isplate ti je ona standardna procedura 1,80 eurao uzima skrill proviziju, uzme nesto i banka ali nije to nista znacajno veliko...
200 eura ispalcujes, platis provizije najvise 10eura . mada nekad znaju se u posredvanje pojaviti "neke" banke pa onda ispadne dodatnih troskova... zavisi i od banaka.
Je nekih 15-ak najmanjeBelmin6 je napisao/la:@bevanda kolika bi kvota na murphya kad je bilo 4-1 za Fu-a ?
HTV 2Vandelanoite je napisao/la:Prenosil neko Španija-Island
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.