Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
kakva li bi opcija bio diego iz wolfsburga cesto sam zamisljao njega kao organizatora naseg veznog reda
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako Kagawa nema (kingwazza je napisao/la:kakva li bi opcija bio diego iz wolfsburga cesto sam zamisljao njega kao organizatora naseg veznog reda

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Gdje care Diega iskopa,ne vjerujem da bi on u vec poodmaklim godinama donio nama napredak pogotovo jer znamo kakva je EPL,iz Wolfsburga bi ja licno jedino volio vidjet onog reponju ne znam mu ime igra na Evrinoj poziciji,dobar je i ofanzivno i defanzivno jos i slobodne udarce i prekide izvodi!Monolog je napisao/la:Ako Kagawa nema (kingwazza je napisao/la:kakva li bi opcija bio diego iz wolfsburga cesto sam zamisljao njega kao organizatora naseg veznog reda) mjesta u Unitedu, nema ni Diego.
rodriqez je i moj omiljeni igraac bundes lige vec ga koliko sam upratio traze klubovi iz epl,al eto jes da je u godinama al majstor je majstor(diego)Nane17 je napisao/la:Gdje care Diega iskopa,ne vjerujem da bi on u vec poodmaklim godinama donio nama napredak pogotovo jer znamo kakva je EPL,iz Wolfsburga bi ja licno jedino volio vidjet onog reponju ne znam mu ime igra na Evrinoj poziciji,dobar je i ofanzivno i defanzivno jos i slobodne udarce i prekide izvodi!Monolog je napisao/la:Ako Kagawa nema (kingwazza je napisao/la:kakva li bi opcija bio diego iz wolfsburga cesto sam zamisljao njega kao organizatora naseg veznog reda) mjesta u Unitedu, nema ni Diego.
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
Mateja Kežman insists his former Serbian teammate Nemanja Vidić is happy at Manchester United and will sign a new deal. (talkSPORT)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Kakav tempo, pa svabe najvise trce u Evropi, Borrusija takodje.Dex je napisao/la:Injury-prone player, čoek bi bio isti Diaby, ubio bi ga tempo lige, a i svaki igrač BVB-a osim Gotzea je flopo nakon odlaska iz kluba, klasični profiteri sistemaKaunas je napisao/la:bolje je da probamo dovest Gundogana, evo čitam poslali smo ponudu Dortmundu, baš kao i Real, sada je sve na Borusiji i igraču
Zato sto PSG igra drugi sistem, sa 2 napadaca ( Cavani i Ibrahimovic ) a Moura je tu visak. Postoji dosta kompletnijih krila, Moura je strasno brz, agilan i strasan dribler ali nije narocito opasan po gol, cesto bez konkretnog ucinka. I zato sto je visak mozda bi se i mogao dovesti, cisto sumnjam da je zadovoljan sa minutama na kapaljku.suhi je napisao/la:Mou ga je htio u Real,nikad mi nece biti jasno zasto lik ne igra cesce ,jedan od najklompletnijih krila trenutno.trxel je napisao/la:Dovesti Mouru..Kakav bi samo krilni tandem cinio sa Januzajem.. Po onom sto sam gledao, ovaj igrac vrijedni hladno 30 milki, a ima strasan dribling, centarsut i sve sto krilu treba..
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
kamo sreće... ne vjerujem da je Rodriguez (l.bek iz Wolfsburga) u godinama, mislim da ima oko 22 godtrxel je napisao/la:Mateja Kežman insists his former Serbian teammate Nemanja Vidić is happy at Manchester United and will sign a new deal. (talkSPORT)

Da i on jednom nesto pametno izjavi.trxel je napisao/la:Mateja Kežman insists his former Serbian teammate Nemanja Vidić is happy at Manchester United and will sign a new deal. (talkSPORT)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
da je mlađi, moglo bi se pričatikingwazza je napisao/la:kakva li bi opcija bio diego iz wolfsburga cesto sam zamisljao njega kao organizatora naseg veznog reda
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Octi gdje sam pomeno pretrčane kilometre po utakmici, nego igranja svakih nekoliko danaKorinov je napisao/la:
Kakav tempo, pa svabe najvise trce u Evropi, Borrusija takodje.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
[youtube][/youtube]
ne znam kako bi mi bez njega, nedo Bog da ode...koja je ovo klasa, nije da nisam do sad znao, al' u odnosu na ove naše koje igraju u klubu trenutno on je izmislio fudbal
ne znam kako bi mi bez njega, nedo Bog da ode...koja je ovo klasa, nije da nisam do sad znao, al' u odnosu na ove naše koje igraju u klubu trenutno on je izmislio fudbal

Ode braco:

Nakon Chelsea, igramo sa: Sunderlandom u kupu, Cardiffom, Stokeom i Fulhamom prije Arsenala.. Nakon prve utakmice, Moyes bi trebao gurnuti u vatru malog Lingarda, bar na OT protiv Cardifa i Fulhama..
Kakav tandem i kakvi kontra napadi Cristiano-RooneyGusar1995 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Prije potpisa idu u ''Mek'' da šta prezalogajeCartman je napisao/la:Ode braco:

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Pišu po fb da potpisujemo Hamšika ... valjda Daily Mirror objavio
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Unknown Genius
- Kontakt:
Navodno Valencia ponudila 15 miliona za Nanija, koliko Moyes i traži. Nisam dobro upoznat sa stanjem u njihovom klubu, međutim spominje se da su dobili novog vlasnika koji je spreman uložiti u pojačanja, te je obećao da će dovesti Portugalca do kraja januara. Nadam se da ima istine u ovome, i da se pravi mjesto za dolazak novog krilnog igrača. Bez obzira na to koliko mi je Nani drag igrač, mislim da bi i on trebao prihvatiti ponudu, bilo bi najbolje.
Također vidim spominje se neka ponuda za Pogbu, vrijedna 40 miliona, ali je on valjda odbio vratiti se. Ne vjerujem da u ovome ima istine, ali valja nekako puniti i twitter profile...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Također vidim spominje se neka ponuda za Pogbu, vrijedna 40 miliona, ali je on valjda odbio vratiti se. Ne vjerujem da u ovome ima istine, ali valja nekako puniti i twitter profile...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Nani je prije nekoliko mjeseci potpisao ugovor na 5 godina, pustite te price. Najbolje krilo kluba ostaje.
Pored onakvih " talenata" Younga i Valencie ima ljudi koji žele da Nani ode ... e svašta. Pa sigurno je za klasu bolji od Valencie a Younga da ne pominjem... Povrede ga jesu malo zezale ali mislim da će nadoći na svoje...
Nani ce nadoci.. Kada se oporavi, trebao bi biti prvi pik kod Moyesa. Ali sto mu definitivno treba su utakmice. Treba dobiti odobrenje od strane managera da igra sa vise rizika, jer tako je najopasniji. I definitivno najbolje mu lezi pozicija ljevog krila..
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 4 gosta.