gledali smo mi Kagawu u Dortmundu pa nista,a niko ne zeli da se ponovi jos jedan takav..red devil88 je napisao/la:Ja ne znam jel mi pricamo o ustom Lameli jer ja sam momka gledao u Romi i vidio sam za sta je sposoban . To sto se nije uklopio u Totenhamu ne znaci da nece kodnas ako bi dosao.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
to što se Kagawa ili Lamela nisu uklopili na otoku ne umanjuje njihovu genijalnost odnosno talenat 

Il njega il Matuidija, jedan će na odstrel jer žele dovest Pogbu i co, kako god prvi bi bio jeftin, a drugi može i na free transfer jer nije produžio ugovorRooney88 je napisao/la:Eh kad bi bilo .... Mali je strasan fkt, cisto sumnjam da bi prebogati Parizani sebi dopustili luksuz da prodaju momka.trxel je napisao/la:Adrien Rabiot
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ne kazem da su njih dvojica nesposobni,nego se nisu snasli,previse kontakta takve igrace ubija,ne mogu oni igrati pod pritiskom lomljenja noge svaki drugi napad..Zato ja ne bih dovodio Lamelu nego Matuidija,Tiotea ili tako nekog..Gusar1995 je napisao/la:to što se Kagawa ili Lamela nisu uklopili na otoku ne umanjuje njihovu genijalnost odnosno talenat
Slatina Bog i batina
bolje je da probamo dovest Gundogana, evo čitam poslali smo ponudu Dortmundu, baš kao i Real, sada je sve na Borusiji i igraču 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma vecinom na igracu. BVB mu nece ponuditi ugovor kakav bi dobio prije svih u Realu pa onda u Unitedu.. Ali, Real ima Modrica-Khediru-Illaramendija-Alonsa.. Znaci imao bi opasnu konkurenciju, i mislim da mu je najbolje upasti u klub gdje je veza Ahilova peta, i postati jedan od nosilaca igre..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Da bira izmedju Reala i Uniteda
Pa ocito je da ce izabrat Real u kojem nece igrat

Pa ocito je da ce izabrat Real u kojem nece igrat

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Sada sam čuo neke špekulacije da neće biti rVp-a ni Rooney protiv chelsita 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Dovesti Mouru..
Kakav bi samo krilni tandem cinio sa Januzajem.. Po onom sto sam gledao, ovaj igrac vrijedni hladno 30 milki, a ima strasan dribling, centarsut i sve sto krilu treba..

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Pa nema ih vec sedmicama...ragazzidelsud1987 je napisao/la:Sada sam čuo neke špekulacije da neće biti rVp-a ni Rooney protiv chelsita
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Injury-prone player, čoek bi bio isti Diaby, ubio bi ga tempo lige, a i svaki igrač BVB-a osim Gotzea je flopo nakon odlaska iz kluba, klasični profiteri sistemaKaunas je napisao/la:bolje je da probamo dovest Gundogana, evo čitam poslali smo ponudu Dortmundu, baš kao i Real, sada je sve na Borusiji i igraču
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Mou ga je htio u Real,nikad mi nece biti jasno zasto lik ne igra cesce ,jedan od najklompletnijih krila trenutno.trxel je napisao/la:Dovesti Mouru..Kakav bi samo krilni tandem cinio sa Januzajem.. Po onom sto sam gledao, ovaj igrac vrijedni hladno 30 milki, a ima strasan dribling, centarsut i sve sto krilu treba..
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Šta ga sprečava da pokaže svoj potencijal u Tottenhamu.?Cartman je napisao/la:Lamela je igrac sa ogromnim potencijalom. Ko to ne vidi nema pojma o nogometu.
U Romi nije pružao neke Bog zna kakve igre baš kao i Osvaldo, obojica su prešli u Englesku i propali ko žeton.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Šta ga sprečava da pokaže svoj potencijal u Tottenhamu.?Cartman je napisao/la:Lamela je igrac sa ogromnim potencijalom. Ko to ne vidi nema pojma o nogometu.
U Romi nije pružao neke Bog zna kakve igre baš kao i Osvaldo, obojica su prešli u Englesku i propali ko žeton.
Losa timska igra,prevelike rotacije,nepovjerenje trenera,nedovoljna minutaza i sl.. S mladim igracima je to uvijek problem ,pogotovo kad dolaze u novi klub i sredinu.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Što se tiče minutaže mislim je imao dovoljno,dosad je odigrao 17 utakmica u kojim nije pokazao bukvalno ništa.suhi je napisao/la:Saurman je napisao/la:Šta ga sprečava da pokaže svoj potencijal u Tottenhamu.?Cartman je napisao/la:Lamela je igrac sa ogromnim potencijalom. Ko to ne vidi nema pojma o nogometu.
Losa timska igra,prevelike rotacije,nepovjerenje trenera,nedovoljna minutaza i sl.. S mladim igracima je to uvijek problem ,pogotovo kad dolaze u novi klub i sredinu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prosjek mu je 36 minuta po utakmici u PL, sto je vrlo malo.
U EL je igrao vise pa je zabiljezio gol i 3 asistencije.
pa htjeli smo ga i mi dovesti zar se ne sjećate, samo su neki tada govorili ,uključujući Fergia ,da su ogromne pare koje je Sao Paulo tražio što i jest ruku na srce...ne vjerujem da je PSG tako glup da ga pusti i to još za manje pare nego što su ga platilitrxel je napisao/la:Dovesti Mouru..Kakav bi samo krilni tandem cinio sa Januzajem.. Po onom sto sam gledao, ovaj igrac vrijedni hladno 30 milki, a ima strasan dribling, centarsut i sve sto krilu treba..

soxx je napisao/la:Prosjek mu je 36 minuta po utakmici u PL, sto je vrlo malo.
Yep,3 bio starter ,ostalih 6 ulazio kao zamjena.
Totenhem je imao problem s villasom jer nisu imali realizaciju,i puno je rotirao vezne igrace ,al realizacija i napadaci su bili katastrofalni ,sto je dovelo do kikseva i smjene,i naravno da to nije okruzenje pod kojem neki mlad igrac se moze dokazati. Ni sad ne igra kod ovog novog ,bar ga nisam primjetio.
Ista stvar i u unitedu s kagawom,ako hoce da vrati formu moraju mu dati da igra u kontinuitetu,iako ekipa nema nikakvog teamplaya,sve nesto na silu ,al opet nemaju bolje opcije . Jer kagawa ni kod fergija nije puno igrao,uvijek je gurao valenciu ,gigsa,younga i sl.
Jer sto se u barcu lako uklope igraci ,jer imaju vec sistem,i kad dodjes niko ne ocekuje od tebe da budes messi i da budes MOTM 5 tekmi zaredom,zato i moze jedan pedro tamo igra,tello, sergi roberto i sl.,koji ruku na srce gdje god da odu bili bi klupa.
Male su sanse da potisemo ikoga u januaru mozda na ljeto.
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
U Romi je bio najbolji igrac prosle sezone. Ko je to u Tottenhamu imao dobru sezonu?Saurman je napisao/la:Šta ga sprečava da pokaže svoj potencijal u Tottenhamu.?Cartman je napisao/la:Lamela je igrac sa ogromnim potencijalom. Ko to ne vidi nema pojma o nogometu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.