Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

maximusdecimus
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la maximusdecimus » 15 jan 2014, 14:45

romeo je napisao/la:Pa finansijska ti je korist duplo veca ako uzmes neki brendirani dres a ne Legeu.
Ne treba neko istrazivanje i pretpostavke o broju prodanih npr. Adidas dresova i ovih usljivih Legeini :)
Pa onda od majica, trenerki, jaknica i td. sa motivima repke i td td.
Da se ne lazemo.

I ovdje prosipanje te price, fola modni guru ovo ono, ne ide.
Svi gledaju i neki vizuelni utisak, a nasa repka sa Legea dresovima i Susicevom suskavcu ne odaje nikakav :mrgreen:
reci ovim iz Liverpoola sto potpisase ugovor sa Warrior-om za 25 miliona godisnje da su pogrijesili i da bi vise zaradili sa Adidasom,jer je eto Adidas brand, a Warrior nije :roll: inace reprezentacija Džibutija ima Adidas dresove, vizuelni utisak njihovih dresova na protivnike im je pomogao da dostignu velicanstveno 203.mjesto na FIFA listi :lol:

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 15 jan 2014, 14:56

U principu nebitno je da li je Nike ili Adidas ili neka treca marka. Bitno je da nije Legea. Bitno je kako se igraci osjecaju u dresu a sama promjena govori dosta i daje im mentalnu podsjetu da vise nismo kukuruz reprezentacija i uopste savez. Kad se samo sjetim onih zakrpa na Legeinim dresovima da prekpriju pogresne ambleme prije par kvalifikacije :? . Ko pametan jos moze prizeljkivati Legeu

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 jan 2014, 15:12

maximusdecimus je napisao/la:
romeo je napisao/la:Pa finansijska ti je korist duplo veca ako uzmes neki brendirani dres a ne Legeu.
Ne treba neko istrazivanje i pretpostavke o broju prodanih npr. Adidas dresova i ovih usljivih Legeini :)
Da se ne lazemo.

Svi gledaju i neki vizuelni utisak, a nasa repka sa Legea dresovima i Susicevom suskavcu ne odaje nikakav :mrgreen:
reci ovim iz Liverpoola sto potpisase ugovor sa Warrior-om za 25 miliona godisnje da su pogrijesili i da bi vise zaradili sa Adidasom,jer je eto Adidas brand, a Warrior nije :roll: inace reprezentacija Džibutija ima Adidas dresove, vizuelni utisak njihovih dresova na protivnike im je pomogao da dostignu velicanstveno 203.mjesto na FIFA listi :lol:
Ako mi možemo iskamčit' od Legea tolike milione ne bi niko ni okom trepnuo da se s njima produži ugovor. Al' i ptice na grani znaju kako su oni dobili višegodišnji ugovor sa Savezom. I ako niko ne gleda opremu što ostale reprezentacije ne nose žnj marke? Haj' budimo ozbiljni malo. Nije ovdje poenta koja je marka u pitanju, nego ko će ponuditi bolje uslove Savezu, koji prvi puta može da bira koja je ponuda najbolja, a Adidas, Nike ili Puma su u svakom slučaju mnogo, mnogo jači igrači od Legea. I sigurno neće propustiti šansu da imaju još jednu reklamu na takvoj manifestaciji kao SP.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 15 jan 2014, 15:16

Da se ne lazemo.

Vidi ga jest mi i pametan, rodila ga majka :mrgreen:
I kako tebi sada objasniti da sam ja mislio na prodaju dresova i ostalih artikakla, usporedba adidas-legea, i da ces na brendiranom dresu uzeti duplo, troduplo vise kesa nego sa nekom Legeom.
Uzmi nasu dijasporu, pa i domacu raju. Koliko samo imas na forumu prisutnih sto bi kupili adidasov dres, a nikada ne bi od legea-e.
Kontas ?
Ma kontas ti qurac moj.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 jan 2014, 15:30

Da se ne lazemo.

ma ja, skijao je i stenmark na elanu :mrgreen:

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 15 jan 2014, 15:31

Dado je napisao/la:U principu nebitno je da li je Nike ili Adidas ili neka treca marka. Bitno je da nije Legea. Bitno je kako se igraci osjecaju u dresu a sama promjena govori dosta i daje im mentalnu podsjetu da vise nismo kukuruz reprezentacija i uopste savez. Kad se samo sjetim onih zakrpa na Legeinim dresovima da prekpriju pogresne ambleme prije par kvalifikacije :? . Ko pametan jos moze prizeljkivati Legeu
Tako je slazem se 100%. Isto kao da treniras u nekim cungalunga patikama ili u adidas/nike. I to je kao isto. Jest **** isto. Drugaciji je licni osjecaj samog igraca. Prema vani dajes mocniji utisak.

TO JE TO, NEMA DALJE !!!! Najbolja marka za Yugoviche.
slika

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 15 jan 2014, 23:27

A koji je Adidasov pravi logo ovaj gore ili onaj drugi
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 15 jan 2014, 23:36

Ma sta ce bola LEGEA ponudit, nema šanse da oni mogu ponuditi bolje uslove od Adidasa ili Nike, pa brate ponudili bi nekoj jačoj reprezentaciji, gdje baš nas nađoše :o Recimo sjedište im je u Italiji, da oni mogu ponuditi tu neku cifru, mislim da bi reprezentacija Italija nosila njihovu opremu. Putite šupljake, Adidas će nas oblačiti

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 15 jan 2014, 23:46

Auu kakve je dresove puma izbacila, nadam se da su i oni u opticaju, kako vidim rade i za svaku repku u posebnim sarama tako da bi i mi mogli ubaciti koji detalj npr. harmoniku :mrgreen: kako god samo da nismo u legeinim pidzamama...
slika
slika
slika

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 16 jan 2014, 09:00

meni se sve čini da ćemo mi u legei na SP.. realno, da smo htjeli ići na SP obučeni u neku poznatiju sportsku marku, mislim da bi se to davno počelo dogovarati i znalo bi se više detalja. ja mislim da su sve reprezentacije osim nas objavile svoju opremu, samo se mi još "dogovaramo" :roll: plus što se oprema mora dostaviti do februara da se pregleda da li je sva prikladna za SP.. samo su mi smiješne one izjave begića i ostalih ljudi iz saveza kako se pregovara sa velikim brendovima i kako će bosna na SP biti u nekom poznatom brendu :roll:

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 16 jan 2014, 13:00

viKK je napisao/la:meni se sve čini da ćemo mi u legei na SP.. realno, da smo htjeli ići na SP obučeni u neku poznatiju sportsku marku, mislim da bi se to davno počelo dogovarati i znalo bi se više detalja. ja mislim da su sve reprezentacije osim nas objavile svoju opremu, samo se mi još "dogovaramo" :roll: plus što se oprema mora dostaviti do februara da se pregleda da li je sva prikladna za SP.. samo su mi smiješne one izjave begića i ostalih ljudi iz saveza kako se pregovara sa velikim brendovima i kako će bosna na SP biti u nekom poznatom brendu :roll:
Tako je. Mada se ne slazemo oko Dzeke. Ovo si 100% u pravu. Lazu nas da pregovaraju. Na kraju ce biti izjave tipa. Legeea je ponudili najivse, bla bla

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 16 jan 2014, 13:03

Kako je lijep ovaj Italijanski dres.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 jan 2014, 13:04

Nije problem oko novca sa Adidasom. Oni zahtjevaju da u toku ugovora npr. 4 godine moramo odigrati jednu prijateljsku u Aziji , jednu u Americi kao I dvije utakmice sa top repkama.
Thomas Müller - Fußballgott

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 jan 2014, 13:07

don_burza je napisao/la:Nije problem oko novca sa Adidasom. Oni zahtjevaju da u toku ugovora npr. 4 godine moramo odigrati jednu prijateljsku u Aziji , jednu u Americi kao I dvije utakmice sa top repkama.
Veliki problem.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 16 jan 2014, 13:09

don_burza je napisao/la:Nije problem oko novca sa Adidasom. Oni zahtjevaju da u toku ugovora npr. 4 godine moramo odigrati jednu prijateljsku u Aziji , jednu u Americi kao I dvije utakmice sa top repkama.
U cemu je problem. Sa TOP cemo igrati. Azija ( npr. Japan, Juzna Koreja ) sto da ne. U Americi ionako igramo vise nego u Europi zadnje vrijeme. Ja tu ne vidim ni najmanji problem ??
Samo da **** vec jednom tu **** Legeeu :x :x :roll: :roll:
Nego vec imam pred ocima sta ce se desiti. Adidas i Nike su ogromne firme da bi nekoga moljakale. A ova **** Legeea ce ponuditi dvojici, trojici iz komisije po 20.000 evrica ( italijanska posla ) a ostalo slicne uvjete. I izbrati cemo Legeeu naravno. Nesto kao ko **** igrace, dres ko dres. Ko fol ne igraju dresovi. Zivi bili pa vidjeli.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 16 jan 2014, 13:59

Jest' se digla frka oko dresa mrtvog'.. Boze sacuvaj. LJUDI NEK' SMO MI OTIŠLI NA TO SVJETSKO PA IGRALI U PIDŽAMAMA.
At the end of the storm there's a golden sky..

rafanitez
Kontakt:

Post Postao/la rafanitez » 16 jan 2014, 14:21

Čini se da su procurili novi dresovi za Brazil;

http://visualsportdesign.****" onclick="window.open(this.href);return false;

...

soxx
Kontakt:

Re: Odg: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la soxx » 16 jan 2014, 14:34

EDO299 je napisao/la:Jest' se digla frka oko dresa mrtvog'.. Boze sacuvaj. LJUDI NEK' SMO MI OTIŠLI NA TO SVJETSKO PA IGRALI U PIDŽAMAMA.
Ma kakvi, smijat ce nam se ljudi kako je los materijal dresa. Necu smjet otici u ameriku sljedece godine reci ce eno onog bosanca sto ima ruzan dres...

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jan 2014, 14:49

1. Nasi dresovi jesu vrece, to mozda odgovara nekim debeljucama, ali igracu koji igra na najvecem nivou sigurno ne.

2. Nije samo stvar u dresu. Vjerovatnije je za ocekivati, da ce Nike i Adidas ponuditi jednoj reprezentaciji na usponu vise novca saveza nego Legea. No Legea kao manja firma, koja postoji u nekoj zoni sumraka, moze ponuditi bolje kondicije pojedincima da malo podmaze potpis. To jest, vidjece se koliko se stvarno promijenilo u savezu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Kaunas, MrPink, riki46 i 23 gosta.