Sad ce ode Ibisevicu jer je zabio gol nekom treceligasu...vedo & sejo je napisao/la:Ima li ko video gola Ibisevica?????
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
- Principatus
- Kontakt:
U utakmici protiv Kickersa iz Offenbaha,
Salihovic pokazao da je majstor svoga faha,
dodaje loptu Vedi, a ovaj zabija,
da Hoffenheim zna da im jos zlata vrijedi....
Salihovic pokazao da je majstor svoga faha,
dodaje loptu Vedi, a ovaj zabija,
da Hoffenheim zna da im jos zlata vrijedi....
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
felipe-s je napisao/la:Sad ce ode Ibisevicu jer je zabio gol nekom treceligasu...vedo & sejo je napisao/la:Ima li ko video gola Ibisevica?????
Hajd sta fali , neko zabija njemackom treceligasu u prijateljskoj a neko rudaru iz prijedora u prvesntvenoj

Samo rjetko ces naci, ne samo bosanskog fudbalera nego i svjetskog koji ce u polusezoni bundeslige uvaliti 18 komada a s obzirom kakvu je povredu imao i ovih 6 u ovoj polusezoni je odlicno, ja sam siguran da ce doci do 15 na kraju sezone, sto je sasvim solidno za napadaca njegovog kalibra i jos s obzirom na povredu kakvu je imao.Koliko god buraz tebi se Vedo ne svidjao cinjenica je da je on iza Dzeke najbolji napadaca trenutno kojeg BiH ima.
Vedi da se ne desi ona povreda svi bi se kleli u njeg,ali boze moj povratit ce se on ubrzo vidjet cete vi , veliki je on igrac samo mu nedostaje ono malo srece,treba njeg i Dzeku odvest zajedno u neki veliki klub... 

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
evo Vedu trener malo naružio
sto je zapustio guzove pa se ne trudi ko ranije,nedaj se Vedo,dva gola u nedjelju i opet ces biti na krovu

- miralem444
- Kontakt:
pa sta hoce ovu u hof..prvo nek naruzi bemba bu...pa sredinu terena pa tek onda vedad..nema lopti protiv bajerna jel i jednu šravu loptu vedo dobio nije nijednu...a vidjelismo gomeza pa mogo je 3 gola dat...vedo u nedjelju pokazi ragnicku da pretjerujeal mozda je ovo ragnik namjerno uradio da na naljuti ...vidjet cemo..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ma jest garant namjerno,vidječete sad kad se nas Bošnjo naloži u nedjelju pa krene grist,ne bi me iznenadilo da dobije crveni hehe,al daće bar jedan siguran sam........to su činjenice faktičkimiralem444 je napisao/la:pa sta hoce ovu u hof..prvo nek naruzi bemba bu...pa sredinu terena pa tek onda vedad..nema lopti protiv bajerna jel i jednu šravu loptu vedo dobio nije nijednu...a vidjelismo gomeza pa mogo je 3 gola dat...vedo u nedjelju pokazi ragnicku da pretjerujeal mozda je ovo ragnik namjerno uradio da na naljuti ...vidjet cemo..

ako vedo komplikuje sta onda rade one crncuge sebicne i onaj zvaljo brazilski 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ja ne znam sta su navalili na Vedu,pa ako Gomez moze dati 8 golova,a placen je 35 miliona i ima 10 puta kvalitetnije suigrace,onda Vedinih 5 golova i 6 ass je i vise nego dobar ucinak. Onaj Dembil Ba je protiv Bajerna zijanio svaku,alin bas svaku loptu pa nikom nista. Istina da Vedo moze bolje,ali ako se uzme sve u obzir,i povreda i slaba forma cijele ekipe po meni je njegova igra odlicna
eh jarane ne mozes ti objasnit nekima, kad su tvrdoglavi ko mazgeDenizmare je napisao/la:Ja ne znam sta su navalili na Vedu,pa ako Gomez moze dati 8 golova,a placen je 35 miliona i ima 10 puta kvalitetnije suigrace,onda Vedinih 5 golova i 6 ass je i vise nego dobar ucinak. Onaj Dembil Ba je protiv Bajerna zijanio svaku,alin bas svaku loptu pa nikom nista. Istina da Vedo moze bolje,ali ako se uzme sve u obzir,i povreda i slaba forma cijele ekipe po meni je njegova igra odlicna
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
-
- Kontakt:
Sto ovaj Kikcer.de hoce da im *****m malo majku
Pa oni sakatari oko njega komplikuju do maximuma...mada Vedo nije u top formi ali nisu drugi u Hoffu bolji sigurno...kicker ga je bas uzeo ofirno na zub...daj ba neka neko posalje mail...

Pa oni sakatari oko njega komplikuju do maximuma...mada Vedo nije u top formi ali nisu drugi u Hoffu bolji sigurno...kicker ga je bas uzeo ofirno na zub...daj ba neka neko posalje mail...

To je taj isti kicker koji je ocjenio prosle sezone i dao najbolju ocjenu Vedi.Necromacer je napisao/la:Sto ovaj Kikcer.de hoce da im *****m malo majku![]()
Tako da je Vedo iako uopste nije igrao proljetnu sezonu zbog povrede opet je na kraju prvenstva bio najbolje ocjenjen igrac cjele sezone.Jer je odigrao 17 tekmi iliti 50% utakmica sve ukupno.
Taj isti Kicker

A recimo Radeljic je bio najgore tojest djeli najgore mjesto od svih ocjenjenih igraca u BL.Sta mislis jesu li i njega uzeli na zub.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa zato sada i ocekuju vise od njega, ali ipak je Vedo dobar kakvi su ostali u hoffiharishp je napisao/la:To je taj isti kicker koji je ocjenio prosle sezone i dao najbolju ocjenu Vedi.Necromacer je napisao/la:Sto ovaj Kikcer.de hoce da im *****m malo majku![]()
Tako da je Vedo iako uopste nije igrao proljetnu sezonu zbog povrede opet je na kraju prvenstva bio najbolje ocjenjen igrac cjele sezone.Jer je odigrao 17 tekmi iliti 50% utakmica sve ukupno.
Taj isti Kicker![]()
''
A recimo Radeljic je bio najgore tojest djeli najgore mjesto od svih ocjenjenih igraca u BL.Sta mislis jesu li i njega uzeli na zub.
Ma Vedo ako bude imao priliku nek pići u Englesku ligu, tamo u ekipe tipa Villa, Blackuburn, West Ham... Jer tu će sigurno igrat, pokazat će svoj talentat i profesionalnost i samo iz takvih ekipa može otić u jači i bolji tim...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Kako ces uporedjivat Villu, koja se bori za LP, sa ekipama poput Blackburna i West Hama koji se bore za opstanak? A on ako ne popravi fiziku nema sta trazit u Engleskoj. Ljudi ga odguravaju kao djete.GunnerS je napisao/la:Ma Vedo ako bude imao priliku nek pići u Englesku ligu, tamo u ekipe tipa Villa, Blackuburn, West Ham... Jer tu će sigurno igrat, pokazat će svoj talentat i profesionalnost i samo iz takvih ekipa može otić u jači i bolji tim...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ove godine se VIlla bori za LP a šta je sa predhodnim godinama, bili su 5-6 najviše... Nije bitno, zna se na šta sam mislio...
Ima tu jos jedan problem.Znajuci na ''mesare i drvosjece'' tamo preko ''la-mansa''Vedi jos samo jedna onakva povreda ili nesto slicno.Karijera pa skoro ''zapecacena''GunnerS je napisao/la:Ove godine se VIlla bori za LP a šta je sa predhodnim godinama, bili su 5-6 najviše... Nije bitno, zna se na šta sam mislio...
Engleska moze proci kod kung-fu Pandze ili Dzeke jer ih ima masala a i nisu skloni povredama ali Vedi,Pjanicu pa cak ni Misketu nebih preporucio.
Kud ces dalje kad su i naseg ko' od brda odvaljenog Konjica izdrobili po faci i nogama.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jbg.treba se naviknut, pa i slabiji se navikavaju na sistem engleske lige pa može i vedo... Mislim da bi mu tamo bilo najbolje al et...
Serem se ja na taj kicker.Svi vidimo da Vedo ne igra fantasticno,al bar nije zasluzio da mu tako govore.Pored svih napdaca Hoffenheimovih,oni na Ibisevica,momak nema nikakve podrske u igri,pa molim vas recite koliko je bilo centarsuteva na Vedu,i uopste lopti prema njema-jedna il nijenda(protiv Bayerna).On je klasicni napdac,nije njegov stil krcenje odbrana i solo akcija.Uostalom,najbolji je strijelac Hoffea !Zasto ne kritikuju onog smotanog demba Bu ili vezni re dkoji ne mozes sastaviti akciju.
12.9.2009.
Cijeli Hoffenheim je u krizi
Ibisevic je do sada dao 6 golova i imao 6 asistencija, sto je moze reci da je uredu sa njegove strane.

Ibisevic je do sada dao 6 golova i imao 6 asistencija, sto je moze reci da je uredu sa njegove strane.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.