RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 jan 2014, 13:34

MostaracVelezovac je napisao/la:Evo od Rahmetli Mehe Đegera, nakon Pirketovog poziva sinoć...

Sta je Purke pičhko mala, sada mi se javljaš?
Propala ti šema u Turskoj, pa si vamo došo?
A paša kud si pošo? Kud si pošo?
Vamo raja ekipu pravi, a ti se zajebavaš.

:mrgreen:
Nije bola Pirketovog nego Purketovog :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 jan 2014, 14:08

Nedim Jusufbegović održao prozivku
Asim Škaljić i Dejan Janković jedina nova lica

Prvi trening u novoj 2014. godini fudbaleri Veleža odradili su danas na pomoćnom terenu stadiona u Vrapčićima.
Nakon sastanka i posjeta bokserskog asa Adnana Ćatića izabranici Nedima Jusufbegovića pretrčali su svoje prve kilometre u novoj godini, a rad je donekle remetila kiša koja danas u Mostaru pada od ranih jutarnjih sati.

Od igrača iz jesenjeg dijela sezone na prvom treningu se nije pojavio iskusni Samir Merzić koji je blizu odlaska u inostranstvo, te talentovani junior Benjamin Čamo.

Od novih lica prvom treningu je prisustvovao povratnik Asim Škaljić, te pojačanje iz Voždovca Dejan Janković. Aladina ISakovića nije bilo, a kako su nam kazali čelnici kluba i njegov angažman je doveden pod znak pitanja zbog porodičnih problema.

Isaković se jutros pojavio u Mostaru, ali je odmah krenuo nazad u rodnu Zenicu.

ss.ba

znači ništa od Isakovića, porodični problemi. Valjda će se priključiti Purović, a jedino izgleda da bi Merzić mogao napustiti klub.

BlagojeBratic

Post Postao/la BlagojeBratic » 15 jan 2014, 14:27

Hoće li biti ikakvog hajra od Felixa !? :mrgreen:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 jan 2014, 14:35

Sta je ovo yebote svak ko dodje u Velez stvore se problemi u porodici :lol: :lol: sjetimo se momka iz Srebrenika prosle godine
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 15 jan 2014, 14:39

BlagojeBratic je napisao/la:Hoće li biti ikakvog hajra od Felixa !? :mrgreen:
Netreba nikakav materijalni hajr, dovoljno ti je da te taka ljudina obiđe. :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 jan 2014, 15:30

VELEŽ IZVRŠIO PROZIVKU, ADNAN ĆATIĆ IM POŽELIO SREĆU

Nakon skoro dva mjeseca pauze oživjele su svlačionice na stadionu Veleža, ali ovaj put zaista u nikad većem broju. Prozivka „Rođenih“ pored toga što je okupila gotovo sve fudbalere iz prošle sezone i novajalije, privukla je i navijače pripadnike „Red Army“, ali i one starije „zagrižene“ Veležovce, te „specijalnog gosta“ i nikad veći broj novinara. „Nešto veliko“ se sprema u crvenom taboru, primjetili su pojedini.

Inače, kao što je i bilo planirano tačno u 11.00 sati šef stručnog štaba Nedim Jusufbegović održao je sastanak sa igračima u svlačionici, te ih upoznao sa obavezama i zahtjevima koji će pred njima biti postavljeni.

Nakon toga uslijedila je press konferencija, gdje su se brojnim medijima obratili Admir Velagić, sportski direktor Veleža i Nedim Jusufbegović, šef stručnog štaba. Kompletan video snimak današnje press konferencije možete pogledati u sklopu VelezTV.

Prije polaska na prvi trening u 2014. godini, „Rođene“ je posjetio i svjetski bokserski šampion Adnan Ćatić, koji je želio lično da poželi Veležovcima uspješnu novu 2014. godinu. Uslijedila je zajednička fotografija svjetskog šampiona sa svojim „Rođenim“. Kao znak zahvalnosti za podršku kapiten Mustafa Kodro, u ime ekipe, uručio je dres našem šampionu sa njegovim imenom i brojem jedan na dresu. Šampion je svojim radom i uspjesima definitivno zaslužio dres sa brojem jedan.

Stručni štab ekipu je poveo na pomoćni teren na trening, a Adnan Ćatić ostao je u ugodnom razgovoru sa čelnicima Veleža.

Na kraju, još jedna zanimljivost, nakon skoro mjesec dana i nesvakidašnjeg proljetnog vremena u sred zime, u Mostaru je padala kiša. Možda je i to predznak uspješne sportske godine.

fkvelez.ba

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 15 jan 2014, 17:22

[youtube][/youtube]

FORZA VELEŽ

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 jan 2014, 19:06

8:35-9:43, ovaj je dio možda najvažniji, pošto se tiče omladinske škole.

Kako sam ga razumio, ova godina će biti prioritet sređivanja stanja u omladinskoj školi, gdje su već neki koraci načinjeni, kao što je započeta temeljna reorganizacija, kao i pretumbavanje trenera, a uz to Zaimović je sada na čelu omladinske škole. Na kraju reče da će u budućnosti morati igrati veležova djeca, kao i da će sve selekcije odsad igrati u vrapčićima, zbog navikavanja na stadion, ali i uslove igranja.

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 15 jan 2014, 23:39

[youtube][/youtube]

FORZA VELEŽ

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 jan 2014, 01:29

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta je ovo yebote svak ko dodje u Velez stvore se problemi u porodici :lol: :lol: sjetimo se momka iz Srebrenika prosle godine

Da se nije i Isaku Samokovliji (eno juce u Gorazdu bio dan Isaka Samokovlije pa sam se odmah sjetio ovog naseg hairlije :lol: )pocela "pi c k a vodati sa nekim pa se vrnuo nazad da je cuva ko onaj papak iz Srebrenika :lol: E svakakvih pehova i mi imamo :?

P.S.Sta ono Feja rece da bi nas mogla napustiti jos 2 igraca osim Mike :?

FORZA CRVENI DJAVOLI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 jan 2014, 01:35

@rodjak ako je opet to u pitanju onda stvarno ne kontam gdje Mrkva nalazi ovolike papučare :lol:

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 16 jan 2014, 01:46

@rodjak Mislim da govori za igrače koji nisu pokazali nešto naročito i koji nisu zadovoljni minutažom. Bitno je da ne ide niko iz prvih 11 + 2-3 igrača koji nam dosta znače.

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 16 jan 2014, 01:50

gdje vam merzic ode, da hoce doci u sarajevo, meni je on dobar igrac

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 16 jan 2014, 01:54

Neće u Sarajevo, ako ode vani će negdje.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 jan 2014, 02:07

mujo205 je napisao/la:gdje vam merzic ode, da hoce doci u sarajevo, meni je on dobar igrac

Merza je jako zahvalan igrac(doduse nekad izgubi zivce pa pocrveni :? ) ali jako pouzdan i polivalentan.Ne znam gdje ide ali valjo bi pravo za rajvoSa u borbi za neko mjesto koje ide u Evropu(valjo bi i nama jbga.i cisto sumnjam da bi igdje drugo igro u PL sem Rodjenih)To je bivsi A reprezentativac sa dobrom karijerom u Ceskoj(Dzeko ga hvali pravo da mu je pomogo kad je tek doso u Cesku)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 jan 2014, 02:16

vm22 je napisao/la:@rodjak ako je opet to u pitanju onda stvarno ne kontam gdje Mrkva nalazi ovolike papučare :lol:
i ja ne kontam nikako :? Cak me ne bi cudilo poslije ovoga da se neko od novopridoslih igraca odluci da vrati nazad da vodi brigu o punici jer joj je nesto naglo doslo slabo :? :roll: :lol:

Ali haj',bar se nesto desava, nije dosadno ko ova 2 zadnja mjeseca :)

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 jan 2014, 02:23

Hook sa juga: "Ovo je smijesno"
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 16 jan 2014, 11:01

rodjak je napisao/la:
mujo205 je napisao/la:gdje vam merzic ode, da hoce doci u sarajevo, meni je on dobar igrac

Merza je jako zahvalan igrac(doduse nekad izgubi zivce pa pocrveni :? ) ali jako pouzdan i polivalentan.Ne znam gdje ide ali valjo bi pravo za rajvoSa u borbi za neko mjesto koje ide u Evropu(valjo bi i nama jbga.i cisto sumnjam da bi igdje drugo igro u PL sem Rodjenih)To je bivsi A reprezentativac sa dobrom karijerom u Ceskoj(Dzeko ga hvali pravo da mu je pomogo kad je tek doso u Cesku)
Merzic je na probi u norveskoj

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jan 2014, 13:59

i u slučaju da ne prođe probu, valjda će se opet vratiti u Velež?

a ako prođe, da li će klub imati pravo na obeštećenje, pošto ne znam koliki mu je ugovor?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 jan 2014, 14:13

AlemC85 je napisao/la:i u slučaju da ne prođe probu, valjda će se opet vratiti u Velež?

a ako prođe, da li će klub imati pravo na obeštećenje, pošto ne znam koliki mu je ugovor?
Trebalo bi biti neko obeštećenje, pretpostavljam da mu je do kraja sezone ugovor.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.