FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Selimovicu se najvjerovatnije duguju pare posto ce da ode i to ce se kompezovati za papire. (tako sam cuo)
- champions1921
Ne prebacuje se lova na Željin račun već na račun izvodjaca radova.. Ne lupaj kad blage o životu nemaš..
BUDI ŽELJO !!!
- champions1921
CUdna mu je prica ostali dobili plate a selimovic nije 5 .

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne znam iskreno sta se koji **** mi ovdje raspravljamo u vezi stadiona i ostalih stvari.
Ako misle vise raditi na stadionu, neka se nadu investitori i neka to urade kako Bog zapovijeda. Boli mene neka stvar sto je dosao ovaj ili onaj da pregovara kada nikada ne pronadu zajednicku rijec. E kada tu uspiju, i kada fino kazu, u Ponedjeljak, tog i tog, dolaze bageri, onda cemo da pricamo o tome. Do tada, neka se sastaje ko god sa skim hoce, boli me iskreno nesto...
Druga stvar, sta pojedinci hocete zapravo od Grede? Covjek je upakovao sve ovo sto vi ovdje iznosite na neki normalan, civilizovan nacin, a to sto neki "pojedinci" iz kluba pokusavaju na takozvanu "dreku" da isjeraju u svojim interesima, vjerujte da se grdno samo varate sto nasjedate na takve price i unosite samo nemir u ekipu. Prije pocetka prvestva smo svakako bili u kurcu, pa opet prvi zavrismo. Imaju ljudi koji su zaduzeni za odredene stvari u klubu, a onaj ko nije placen niti zaduzen za takvo treba odmah smatrati neprijateljom..
EDIT: Dajte malo o ekipi, koga mozemo ocekivati na prozivci a koga ne? Ima li neko slucajno kompletan spisak igraca?
Ako misle vise raditi na stadionu, neka se nadu investitori i neka to urade kako Bog zapovijeda. Boli mene neka stvar sto je dosao ovaj ili onaj da pregovara kada nikada ne pronadu zajednicku rijec. E kada tu uspiju, i kada fino kazu, u Ponedjeljak, tog i tog, dolaze bageri, onda cemo da pricamo o tome. Do tada, neka se sastaje ko god sa skim hoce, boli me iskreno nesto...
Druga stvar, sta pojedinci hocete zapravo od Grede? Covjek je upakovao sve ovo sto vi ovdje iznosite na neki normalan, civilizovan nacin, a to sto neki "pojedinci" iz kluba pokusavaju na takozvanu "dreku" da isjeraju u svojim interesima, vjerujte da se grdno samo varate sto nasjedate na takve price i unosite samo nemir u ekipu. Prije pocetka prvestva smo svakako bili u kurcu, pa opet prvi zavrismo. Imaju ljudi koji su zaduzeni za odredene stvari u klubu, a onaj ko nije placen niti zaduzen za takvo treba odmah smatrati neprijateljom..
EDIT: Dajte malo o ekipi, koga mozemo ocekivati na prozivci a koga ne? Ima li neko slucajno kompletan spisak igraca?
da hoce vise pocet, tj. nastavit se prvenstvo, pocet cemo supljirat i o ligi prvaka vise.
Da je nama odbranit titulu i ako se bude imalo snage za kup, a lako cemo ligu prvaka.sonik24 je napisao/la:da hoce vise pocet, tj. nastavit se prvenstvo, pocet cemo supljirat i o ligi prvaka vise.
P.S. Moguc povrataka Antolovica ali on ima jos ponuda pa nije odlucio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I odavno ne daju toliku cifru Želji, kao što BH telecom ne daje ni blizu 200.000,00 KM. Ovo je 100%, a ostalo što ne znam neću ni da komentarišem.super je napisao/la:fds kada je bila sponzor zelje sa code na dresu nije kesirala 150k nego 85 k,toliko o sponzoru,samo postavljam pitanje dal mislite dal je u interesu nekim bogatim grupacijama da imaju svoje posl. prostore na dobrom mjestu, kroz rentu na odredjeno vrijeme mislim da bi im sredstva koja su ulozili u gradnju bila vracenaBlagojeBratic je napisao/la:Priče oko tobože izgradnje stadiona ne da su smiješne vec presmijesne, nema se za redovnih plata, dok se za pripreme steli da ih obezbjedi Sejo Brajlović, kakvi bageri, kamioni i pm., čak i novac koji se dobije od UEFE za uređivanje stadiona i terena nece otici u te svrhe vec u sasvim druge, gori nam pod nogama kao nikada do sada, glavni sponzori do sada Fabrika duhana Sarajevo koji je godisnje kesirala i do 150.000 maraka to vise ne radi, pravdajuci se zakonskim regulativama zabrane reklamiranja duhanskih proizvoda, kao i BH Teleceom koji je kako postao glavni sponzor lige vise nece da bude pojedinacni sponzor klubova, amo od njih godisnje smo dobivali cirka 200.000 maraka, dakle na godisnjem nivou zakinuti smo za 350.000 maraka i to od dvaglavna sponzora, bezveze bacanja ubleha ok stadiona i sl. su obicne gluposto i iznosenje laži, uplate za Sehica, Adilovica i ostale ocekuju se tek u periodu 2014 .- 2015., jedine pare koje su dosle u klub jesu od Olimpica uplacenih 56.000 KM za Hajrudinovica.
Toliko o relevantnosti Blagojinih informacija....
-
- Kontakt:
BH Telecom daje 51k KM kroz kotizaciju, isto kao i Leotaru, Radniku itd. U početku smo se bunili, BHT je obečao da će nama dati više, ali....ublehas je napisao/la:I odavno ne daju toliku cifru Želji, kao što BH telecom ne daje ni blizu 200.000,00 KM. Ovo je 100%, a ostalo što ne znam neću ni da komentarišem.super je napisao/la:fds kada je bila sponzor zelje sa code na dresu nije kesirala 150k nego 85 k,toliko o sponzoru,samo postavljam pitanje dal mislite dal je u interesu nekim bogatim grupacijama da imaju svoje posl. prostore na dobrom mjestu, kroz rentu na odredjeno vrijeme mislim da bi im sredstva koja su ulozili u gradnju bila vracenaBlagojeBratic je napisao/la:Priče oko tobože izgradnje stadiona ne da su smiješne vec presmijesne, nema se za redovnih plata, dok se za pripreme steli da ih obezbjedi Sejo Brajlović, kakvi bageri, kamioni i pm., čak i novac koji se dobije od UEFE za uređivanje stadiona i terena nece otici u te svrhe vec u sasvim druge, gori nam pod nogama kao nikada do sada, glavni sponzori do sada Fabrika duhana Sarajevo koji je godisnje kesirala i do 150.000 maraka to vise ne radi, pravdajuci se zakonskim regulativama zabrane reklamiranja duhanskih proizvoda, kao i BH Teleceom koji je kako postao glavni sponzor lige vise nece da bude pojedinacni sponzor klubova, amo od njih godisnje smo dobivali cirka 200.000 maraka, dakle na godisnjem nivou zakinuti smo za 350.000 maraka i to od dvaglavna sponzora, bezveze bacanja ubleha ok stadiona i sl. su obicne gluposto i iznosenje laži, uplate za Sehica, Adilovica i ostale ocekuju se tek u periodu 2014 .- 2015., jedine pare koje su dosle u klub jesu od Olimpica uplacenih 56.000 KM za Hajrudinovica.
Treba klub Eronetu ili Mtelu na vrata i ponuditi im mjesto za reklame od BHT. Za 52k je njihovofkzeljeznicarba je napisao/la:I odavno ne daju toliku cifru Želji, kao što BH telecom ne daje ni blizu 200.000,00 KM. Ovo je 100%, a ostalo što ne znam neću ni da komentarišem.super je napisao/la:fds kada je bila sponzor zelje sa code na dresu nije kesirala 150k nego 85 k,toliko o sponzoru,samo postavljam pitanje dal mislite dal je u interesu nekim bogatim grupacijama da imaju svoje posl. prostore na dobrom mjestu, kroz rentu na odredjeno vrijeme mislim da bi im sredstva koja su ulozili u gradnju bila vracenaBlagojeBratic je napisao/la:Priče oko tobože izgradnje stadiona ne da su smiješne vec presmijesne, nema se za redovnih plata, dok se za pripreme steli da ih obezbjedi Sejo Brajlović, kakvi bageri, kamioni i pm., čak i novac koji se dobije od UEFE za uređivanje stadiona i terena nece otici u te svrhe vec u sasvim druge, gori nam pod nogama kao nikada do sada, glavni sponzori do sada Fabrika duhana Sarajevo koji je godisnje kesirala i do 150.000 maraka to vise ne radi, pravdajuci se zakonskim regulativama zabrane reklamiranja duhanskih proizvoda, kao i BH Teleceom koji je kako postao glavni sponzor lige vise nece da bude pojedinacni sponzor klubova, amo od njih godisnje smo dobivali cirka 200.000 maraka, dakle na godisnjem nivou zakinuti smo za 350.000 maraka i to od dvaglavna sponzora, bezveze bacanja ubleha ok stadiona i sl. su obicne gluposto i iznosenje laži, uplate za Sehica, Adilovica i ostale ocekuju se tek u periodu 2014 .- 2015., jedine pare koje su dosle u klub jesu od Olimpica uplacenih 56.000 KM za Hajrudinovica.
BH Telecom daje 51k KM kroz kotizaciju, isto kao i Leotaru, Radniku itd. U početku smo se bunili, BHT je obečao da će nama dati više, ali....
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Vidović: Željo je pravi gradski klub
http://fkzeljeznicar.ba/vidovic-zeljo-j ... klub/7745/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/vidovic-zeljo-j ... klub/7745/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel besplatan ulaz u subotu, i ako nije koliko se placa?
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
Dosad je bio, biće vjerovatno i u subotu.gio10 je napisao/la:Jel besplatan ulaz u subotu, i ako nije koliko se placa?
Re: Odg: FK Željezničar
Ne mozes, ovo je maslo Saveza, a ne klubaTreba klub Eronetu ili Mtelu na vrata i ponuditi im mjesto za reklame od BHT. Za 52k je njihovo
@ gio
Besplatan je ulaz
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da li ce se ici na trening u subotu?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
OBAVEZNO!Baja_Zvjerka je napisao/la:Da li ce se ici na trening u subotu?
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Za ove intervjue,zelim da se zahvalim ekipi koja radi na ovakvim pricama.fkzeljeznicarba je napisao/la:Vidović: Željo je pravi gradski klub
Stvarno je lijepo kada za zvanicnu internet stranicu kluba neki od bivsih igraca nase svetinje progovori za nas citaoce,sjeti se vremena kada je igrao za naseg Zelju,saznamo tako i sta se danas desava u njegovom zivotu.
Na ovaj nacin sjetimo se ovih likova i igraca,sjetimo se njihove velicine na terenu,a sjete se i oni nas.
Posebno je ovo bitno i za mladje citaoce,Zeljine navijace,da malo upoznaju neke prijeratne igrace Zelje,da u njihovim rijecima pokusaju da prepoznaju kakva je tada atmosfera vladala i ko je sve tu igrao.
Vidovic je bio igracina,mnogo sam volio da ga gledam na terenu.Bio je u Zelji ofanzivno orijentisan,nekako iza dva spica,nerijetko je pogadjao.Kasnije je u karijeri i kao reprezentativac Belgije igrao stopera,pa i zadnjeg veznog.Imao je odlican,jak i precizan sut.Visok i jak igrac.Ta bi generacija sa igracima poput Vidovica,Pavlovica,Katane,Stanica,Karica,Adzema itd. sigurno postala prvak bivse Juge,da nije poceo rat.Imali su strasan kvalitet,a tim je bio jako mlad,vecina je imala 17-20 godina uz par iskusnih.Nesto mi to malo lici i na danasnju ekipu,jer se nije imalo para,politika kluba je tada bila da se omladinska skola maksimalno ispostuje,na celu sa Nenom Starovlahom koji je maestralno radio i prozvodio jake talente na onoj poznatoj sljaci.
Tu smo sada nekako slicni i sa ovom generacijom danas,i logikom kluba da se ispostuje omladinski pogon.Nekako se sve ovo vraca na te dane,i dokaz te prijeratne generacije u uspjehu je dokaz i ovog novog mladog vala igraca koji tek treba da pokaze ovu vrijednost na koju sa njima racunamo.
Ohrabruje me sve to.
Hvala ljudima koji rade na ovim pricama,i ja kao citalac mogu samo da pozelim da ustraju u ovome i da nam naprave sto vise i sto cesce takvih prica i razgovora sa bivsim prijeratnim igracima,ko god je dostupan.Vrijedno je truda,jer je vrijedno uzivanja u citanju takvih razgovora.Svaka cast!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mene je licno pocelo malo sve nervirati oko Antolovica, mozda jer nisam ja sam tip osobe koja voli da nekoga moli ili ceka hoce li se ovaj smilovati da potpise ako ga svi **** ili ne.
Meni je Loncaric vise nego dobar golman i misljenja sam da bi trebali napraviti vec sada novi i bolji (cvrsci, tj na duzi period) ugovor sa njim. Za rezervnog imamo svakako ono nase dijete iz omladinske skole...
Meni je Loncaric vise nego dobar golman i misljenja sam da bi trebali napraviti vec sada novi i bolji (cvrsci, tj na duzi period) ugovor sa njim. Za rezervnog imamo svakako ono nase dijete iz omladinske skole...
UUUu, kako dobar clanak... Hvala Gordane...Vidović: Željo je pravi gradski klub
http://fkzeljeznicar.ba/vidovic-zeljo-j" onclick="window.open(this.href);return false; ... klub/7745/
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 16 jan 2014, 13:22, ukupno mijenjano 3 puta.
Zna li neko sta je sad s njim, da li je jos u fudbalu. Meni prvo asocijacija u vezi njega je onaj period kada je Zeljo bio spao na niske grane, plus sav onaj cirkus i nacin na koji je Starovlah otisao iz klubaboccaccio je napisao/la: Nesto mi to malo lici i na danasnju ekipu,jer se nije imalo para,politika kluba je tada bila da se omladinska skola maksimalno ispostuje,na celu sa Nenom Starovlahom koji je maestralno radio i prozvodio jake talente na onoj poznatoj sljaci.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Orvel, Strumfinho i 34 gosta.